If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По баланс е създал многпмилионен дълг на акционерите. А актив по-малък от дълговете заради 2-3 милиона отрицателен собствен капитал
Сега се питаме: Може ли най големия в света парк да е с актив 5 милиона евра. И къде се изпариха набраните 58 милиона лв от наивни орлета. Явно така ги наричат, за да подскажат, че не са и акционери на практика
значи не е създал най-големия Исторически парк в света?
По баланс е създал многпмилионен дълг на акционерите. А актив по-малък от дълговете заради 2-3 милиона отрицателен собствен капитал
Сега се питаме: Може ли най големия в света парк да е с актив 5 милиона евра. И къде се изпариха набраните 58 милиона лв от наивни орлета. Явно така ги наричат, за да подскажат, че не са и акционери на практика
Това ви е проблема на вас, завиждате, че тук хората се включват, а при вас не. Погледнете се в огледалото и ще разберете защо. Не ви е виновен Айвълайн, той просто го може.
реалният собственик на капитала е Христо Дамянов от Болгар Ню Кепитъл, а за него виждаме тук: https://www.bolgarcapital.com/
Разбирам, че monopola ще подготвя цялостен кейс, та да види и тази линия - безотчетните милиони на акционерите в Историческия Парк, които по думите на тотката са реинвестирани в митични къщи в селото, да не се трансферират до съвсем друг проект.
Аз още държа да видя къщите (че вашите обещания са ми ясни), още повече, че тотката лично обеща, че ще ги видим на следващата орбита на сателита в гугъл карти/земя. Та - къде са тия къщи? Барем основите да видим - аз и на това ще съм доволен
Опа какво показва справката в регистъра:
Няколко проекта с капитал за Бог да прости. Къде са митичните стотици къщи, които струват всяка по 6 цифрена сума да се направят?
Джендър Михайлов, вземи си обучи сектантите, че много плоски лъжи ни пускат.
ти сериозно ли си мислиш, че е почнат едновременен строеж на 100 и кусур къщи?! Изобщо има ли фирма в България, която може да осигури такъв брой работници?
Значи твърдо липсващите милиони са инвестирани над 100 къщи? Ок, ако е така, дай ми да видим тези 100 разрешителни за строеж, всяка една община ги качва на сайта си. Покажи ни ги, явно си много добре запознат с финансите и инвестициите на Историческия Парк.
Аре са - ново двайсе Тоте - нали щяхме да видим къщите бе? Що не ги виждаме? Ако искаш - може и аз да отговоря - не се напъвай, че може и да не ти дадат надника
ти сериозно ли си мислиш, че е почнат едновременен строеж на 100 и кусур къщи?! Изобщо има ли фирма в България, която може да осигури такъв брой работници?
Коментар