IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Ти нали не работеше за тугедър бе, смешко? Са на коя от всичките ти тъпотии да вярваме?

Хитмане - хич да не ти дреме за тоя пършив пинчет Тотката - само си плямпа Бъртрам е прав - шубе ги е и се ежат като пинчери
    Абсолютно съм съгласен колега!
    Хитмане - тези ако сезират НАП, нали ти е ясно, че няма само твоята сделка да проверят, а всички по веригата и така ще започнат да проверяват и другите сделки с т.н. акции в парка!!! Направо "Ела вълчо изяж ме"!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

a данъци плати ли като продаде акциите мойто момченце?
      Какви данъци, ако ги е продал на загуба? Да не би да сте дали дивидент

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Ти нали не работеше за тугедър бе, смешко? Са на коя от всичките ти тъпотии да вярваме?

Хитмане - хич да не ти дреме за тоя пършив пинчет Тотката - само си плямпа Бъртрам е прав - шубе ги е и се ежат като пинчери
        някой друг ще плямпа на цигански бастуни скоро в централния... укриване на данъци, клевета, набеждаване.. сам си го изпроси хитманчето.. няма да спи май тая вечер.. пардон тая седмица/месец

Коментар

от какво може да го е страх човек след като нап и прокуратурата са му в задния джоб? то и оня чудото в неофит рилски дето се правеше на местен феодал беше много печен.. докато полицията не го хвана с кокаина в колата щом тая акула изядохме, некъв смешен балъкционер тарикат и кьопавото адвокатче монопола ли няма да изядем.. те на кфн преди 2 години не уважиха жалбата, пък на некъв пишман адвокат протестър ли ще обърнат внимание

Хитмане - хич да не ти дреме за тоя пършив пинчер Тотката - само си плямпа Бъртрам е прав - шубе ги е и се ежат като пинчери
          Last edited by Jorkata; 17.03.2021, 14:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не им се шашкай брат
            начина по който скачат измамниците говори само за едно нещо - СТРАХ!
            скоро и други ще последват примера ти.
            от какво може да го е страх човек след като нап и прокуратурата са му в задния джоб? то и оня чудото в неофит рилски дето се правеше на местен феодал беше много печен.. докато полицията не го хвана с кокаина в колата щом тая акула изядохме, некъв смешен балъкционер тарикат и кьопавото адвокатче монопола ли няма да изядем.. те на кфн преди 2 години не уважиха жалбата, пък на некъв пишман адвокат протестър ли ще обърнат внимание
            Last edited by totenkopf; 17.03.2021, 14:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
              Така е. Повече информация в съда, когато монопола заведе дело. За мен лично Исторически парк е измамна схема и нищо на света няма да ми промени мнението.
              не им се шашкай брат
              начина по който скачат измамниците говори само за едно нещо - СТРАХ!
              скоро и други ще последват примера ти.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнение

Този върти-суче да изкара някаква конкретна информация от теб.
                Не му давай, че, освен другото, може и да е опасно.

Той е на границата на това, за което в някои държави има съдебно преследване – така нареченото доксинг.
                На английски: https://en.wikipedia.org/wiki/Doxing
                На руски: https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94...B8%D0%BD%D0%B3
                Българска страница няма.
                хитманчето вече намерихме консултантът, който му е продал акциите - пътник е. Савов почна да подготвя делата и да не е платил данъци. сам се прееба хитманче, сега ще видиш какво се нарича унижение. Поздрави от мургавите братя в затвора обърка хората много лошо тоя път...
                Last edited by totenkopf; 17.03.2021, 14:05.

Коментар

Така е. Повече информация в съда, когато монопола заведе дело. За мен лично Исторически парк е измамна схема и нищо на света няма да ми промени мнението.
                  a данъци плати ли като продаде акциите мойто момченце? че ей сега ще те намерим в книгата на акционерите и ще те вкараме в затвора за укриване на данъци и този път едни мургави батковци ще те унижават

Коментар

• Така е. Повече информация в съда, когато монопола заведе дело. За мен лично Исторически парк е измамна схема и нищо на света няма да ми промени мнението.

Коментар

Не съм казал, че нямам пари, а че изплащам кредит за фалшиви акции и не съм си върнал парите. Чети внимателно. И не, няма да ти кажа имената си. В съда ще извадят книгата и ще разберем бил ли съм вписван изобщо там. А защо толкова години няма акции, а продължават да се дават временни удостоверения с джирота? Потвърждавам, че акции още се продават. Не е вярно, че са ги спрели. Златни карти също се продават, а уж и те щяха да са до отварянето. Новата цена е цената на сегашния билет и ти дава право да влизаш на тази цена, на която си купул картата. Схемата си върви. Институциите спят. Аз бях измамен и чувствам срам от това и унижение.
                      Този върти-суче да изкара някаква конкретна информация от теб.
                      Не му давай, че, освен другото, може и да е опасно.

Той е на границата на това, за което в някои държави има съдебно преследване – така нареченото доксинг.
                      На английски: https://en.wikipedia.org/wiki/Doxing
                      На руски: https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94...B8%D0%BD%D0%B3
                      Българска страница няма.

Коментар

Отговорът е- не знам. Не знам дали изобщо някога съм имал. Имах удосотверение за акции, което джиросах на друг. Имам ли акции?
                        не нямаш. Временното удостоверение се приравнява на акция до завършването на проекта. Затова се казва временно. И след като си ги джиросал на друг и си прибрал парите как точно си ощетен, че се напикаваш нощем от унижение?

Коментар

така и не отговори в момента ти акции имаш ли, лъжецо?
                          Отговорът е- не знам. Не знам дали изобщо някога съм имал. Имах удосотверение за акции, което джиросах на друг. Имам ли акции?

Коментар

Не съм казал, че нямам пари, а че изплащам кредит за фалшиви акции и не съм си върнал парите. Чети внимателно. И не, няма да ти кажа имената си. В съда ще извадят книгата и ще разберем бил ли съм вписван изобщо там. А защо толкова години няма акции, а продължават да се дават временни удостоверения с джирота? Потвърждавам, че акции още се продават. Не е вярно, че са ги спрели. Златни карти също се продават, а уж и те щяха да са до отварянето. Новата цена е цената на сегашния билет и ти дава право да влизаш на тази цена, на която си купул картата. Схемата си върви. Институциите спят. Аз бях измамен и чувствам срам от това и унижение.
                            така и не отговори в момента ти акции имаш ли, лъжецо?

Коментар

Първоначално удосотверението за акции е на адв. Савов, а после минава през ръцете на няколко ФЛ и фирма.
                              споко брат
                              рано или късно ще се разплете купата със спагети (лъжи) на шайката около парка.
                              доста хора са си дали с труд изкараните спестявания или както в твоя случай заеми и НЯМА ДА ИМ ПРОСТЯТ на лъже-патриотите милионери с чужди пари.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

еми важно е.. защото първо викаше, че ги бил метнал на друг шаран, а сега реве, че нямал пари да си плати кредита.. гнусно лъжкинче е това хитманче..

Коментар

Working...
                                X