IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение

само аз, преАтелю, само аз ....
    е поне си признаваш

Коментар

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение

Няма да ти се получи. В съда ще чакаме присъда- измама ли е ИП.
      и кво ще кажеш на съда бе смешник? купих си акции и ги продадох.. измамен съм.. ми ако тоя на който си ги продал те осъди за измама, че си му продал менте акции? хахаха съдията, освен да си избърше гъза със жалбата ти друго няма да направи както направи и със жалбата на кфн все едно да открадна кола, да я продам и да се оплача, че са ми окраднали колата
      Last edited by totenkopf; 17.03.2021, 14:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

... мишки
        само аз, преАтелю, само аз ....
        Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение

.... заплаха, участие в престъпна група, подкупи/склоняване към престъпно деяние, рецидив....
          ми кво чакашшш обаждай се на прокурватурата ахахахахах мишки

Коментар

ми ела в офиса и ще ги видиш.. държим си ги в рамка
            Нали не работеше в тугедър бе, лъжлив мазнико? Нали нямаше нищо общо с тях, а, редови загрижен гражданино?

Коментар

п.п. хитманчето вече напълни гащите и си затвори плювалничето нещо много му знаеше устата допреди половин час нещо
              Няма да ти се получи. В съда ще чакаме присъда- измама ли е ИП.

Коментар

от какво може да го е страх човек след като нап и прокуратурата са му в задния джоб? то и оня чудото в неофит рилски дето се правеше на местен феодал беше много печен.. докато полицията не го хвана с кокаина в колата щом тая акула изядохме, некъв смешен балъкционер тарикат и кьопавото адвокатче монопола ли няма да изядем.. те на кфн преди 2 години не уважиха жалбата, пък на некъв пишман адвокат протестър ли ще обърнат внимание
                .... заплаха, участие в престъпна група, подкупи/склоняване към престъпно деяние, рецидив....
                Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

това парите на бай Ставри няма да върне, нито дивидент ще му плати... рано или късно ще вземе сапа и с други акционери ще дойде да ви потърси сметката - с прости акционери...прости решения, но ефективни.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение

Много ми е интересно да покажеш 1 становище на проверка от НАП.

Коментар

Mихайлов, нап са го проверявали стотина пъти вече.. по сигнали на лайнометите на иво прокопиев и онова хомосексуалистче второкурсник йоанчо.. интересно защо не е в затвора все още..
                      Много ми е интересно да покажеш 1 становище на проверка от НАП.
                      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        Четейки темата все повече се убеждавам, че даже голяма част от тогедър 'консултантите' хал хабер си нямат за измамата, в която активно участват и крякат за вечна слава на Ивелин и другите схемаджии. Реално няколко физически лица са орагнизаторите на схемата, а всичко друго къса по някой лев комисион, че понеже са тъпи масово са се набълбукали с акции и те самите (залухавите консултанти на тогедър).... пирамида отвсякъде

ПП въпрос към тотката : колко акции имаш от парка.
                        нямам

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение

Ментално затруднена ми тотка, събирателен образ на орлетата, сезирай НАП за това НАП и джендър Михайлов директно ще се озове там където пишеш ти. Няма как да съдят, който и да е за укриване на данъци, след като няма реализирана продажба, но не знам дали адв. Савово и всички други орлета по линията са си платили данъците
                          Mихайлов, нап са го проверявали стотина пъти вече.. по сигнали на лайнометите на иво прокопиев и онова хомосексуалистче второкурсник йоанчо.. интересно защо не е в затвора все още..

Коментар

• Четейки темата все повече се убеждавам, че даже голяма част от тогедър 'консултантите' хал хабер си нямат за измамата, в която активно участват и крякат за вечна слава на Ивелин и другите схемаджии. Реално няколко физически лица са орагнизаторите на схемата, а всичко друго къса по някой лев комисион, че понеже са тъпи масово са се набълбукали с акции и те самите (залухавите консултанти на тогедър).... пирамида отвсякъде

ПП въпрос към тотката : колко акции имаш от парка.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

a данъци плати ли като продаде акциите мойто момченце? че ей сега ще те намерим в книгата на акционерите и ще те вкараме в затвора за укриване на данъци и този път едни мургави батковци ще те унижават
                              Ментално затруднена ми тотка, събирателен образ на орлетата, сезирай НАП за това НАП и джендър Михайлов директно ще се озове там където пишеш ти. Няма как да съдят, който и да е за укриване на данъци, след като няма реализирана продажба, но не знам дали адв. Савово и всички други орлета по линията са си платили данъците
                              Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение

Абсолютно съм съгласен колега!
                                Хитмане - тези ако сезират НАП, нали ти е ясно, че няма само твоята сделка да проверят, а всички по веригата и така ще започнат да проверяват и другите сделки с т.н. акции в парка!!! Направо "Ела вълчо изяж ме"!!!
                                нап проверява на който им наредиш само

п.п. хитманчето вече напълни гащите и си затвори плювалничето нещо много му знаеше устата допреди половин час нещо

Коментар

Working...
                                X