If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма да ти се получи. В съда ще чакаме присъда- измама ли е ИП.
и кво ще кажеш на съда бе смешник? купих си акции и ги продадох.. измамен съм.. ми ако тоя на който си ги продал те осъди за измама, че си му продал менте акции? хахаха съдията, освен да си избърше гъза със жалбата ти друго няма да направи както направи и със жалбата на кфн все едно да открадна кола, да я продам и да се оплача, че са ми окраднали колата
от какво може да го е страх човек след като нап и прокуратурата са му в задния джоб? то и оня чудото в неофит рилски дето се правеше на местен феодал беше много печен.. докато полицията не го хвана с кокаина в колата щом тая акула изядохме, некъв смешен балъкционер тарикат и кьопавото адвокатче монопола ли няма да изядем.. те на кфн преди 2 години не уважиха жалбата, пък на некъв пишман адвокат протестър ли ще обърнат внимание
.... заплаха, участие в престъпна група, подкупи/склоняване към престъпно деяние, рецидив....
Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
ми ела в офиса и ще ги видиш.. държим си ги в рамка
това парите на бай Ставри няма да върне, нито дивидент ще му плати... рано или късно ще вземе сапа и с други акционери ще дойде да ви потърси сметката - с прости акционери...прости решения, но ефективни.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Mихайлов, нап са го проверявали стотина пъти вече.. по сигнали на лайнометите на иво прокопиев и онова хомосексуалистче второкурсник йоанчо.. интересно защо не е в затвора все още..
Много ми е интересно да покажеш 1 становище на проверка от НАП.
Четейки темата все повече се убеждавам, че даже голяма част от тогедър 'консултантите' хал хабер си нямат за измамата, в която активно участват и крякат за вечна слава на Ивелин и другите схемаджии. Реално няколко физически лица са орагнизаторите на схемата, а всичко друго къса по някой лев комисион, че понеже са тъпи масово са се набълбукали с акции и те самите (залухавите консултанти на тогедър).... пирамида отвсякъде
ПП въпрос към тотката : колко акции имаш от парка.
Ментално затруднена ми тотка, събирателен образ на орлетата, сезирай НАП за това НАП и джендър Михайлов директно ще се озове там където пишеш ти. Няма как да съдят, който и да е за укриване на данъци, след като няма реализирана продажба, но не знам дали адв. Савово и всички други орлета по линията са си платили данъците
Mихайлов, нап са го проверявали стотина пъти вече.. по сигнали на лайнометите на иво прокопиев и онова хомосексуалистче второкурсник йоанчо.. интересно защо не е в затвора все още..
Четейки темата все повече се убеждавам, че даже голяма част от тогедър 'консултантите' хал хабер си нямат за измамата, в която активно участват и крякат за вечна слава на Ивелин и другите схемаджии. Реално няколко физически лица са орагнизаторите на схемата, а всичко друго къса по някой лев комисион, че понеже са тъпи масово са се набълбукали с акции и те самите (залухавите консултанти на тогедър).... пирамида отвсякъде
ПП въпрос към тотката : колко акции имаш от парка.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
a данъци плати ли като продаде акциите мойто момченце? че ей сега ще те намерим в книгата на акционерите и ще те вкараме в затвора за укриване на данъци и този път едни мургави батковци ще те унижават
Ментално затруднена ми тотка, събирателен образ на орлетата, сезирай НАП за това НАП и джендър Михайлов директно ще се озове там където пишеш ти. Няма как да съдят, който и да е за укриване на данъци, след като няма реализирана продажба, но не знам дали адв. Савово и всички други орлета по линията са си платили данъците
Абсолютно съм съгласен колега!
Хитмане - тези ако сезират НАП, нали ти е ясно, че няма само твоята сделка да проверят, а всички по веригата и така ще започнат да проверяват и другите сделки с т.н. акции в парка!!! Направо "Ела вълчо изяж ме"!!!
нап проверява на който им наредиш само
п.п. хитманчето вече напълни гащите и си затвори плювалничето нещо много му знаеше устата допреди половин час нещо
Коментар