If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ахаа като ходели акционерите що ходели само те, като не ходели що не ходели.. на вас тролчета има ли угодия?! След 3 години като дойдат 600 000 сигурно ще плямпате пак,че са тъпи, заблудени шарани,които повече нямало да стъпят или нещо от сорта и ще спамите пак некви измислени 58 милиона и как краят бил близо или че цифрите били завишени и това било невъзможно..
Все градите светлото бъдеще (като едни други лъжци) - 600К посетители след 3 години Нещо от настоящето няма ли?
Ахаа като ходели акционерите що ходели само те, като не ходели що не ходели.. на вас тролчета има ли угодия?! След 3 години като дойдат 600 000 сигурно ще плямпате пак,че са тъпи, заблудени шарани,които повече нямало да стъпят или нещо от сорта и ще спамите пак некви измислени 58 милиона и как краят бил близо или че цифрите били завишени и това било невъзможно..
Говори ми, че затворени и без печалба се издържате от вноските на "инвеститорите". Доста non-sustainable бизнес модел.
Интересно ще стане, когато измамените камилчета се стреснат и усетят че, не дивиденти, ами и парите за "акциите" си, само ще сънуват. А хубавецът ми ломоти, че се били целели в "5-те континента". Вярно, не каза кой трябва да дойде оттам, ама сега, да не издребняваме.
мутрохотелите получават яки държавни помощи, защото са гербави, а паркът не е получил нито една стотинка държавна помощ и въпреки това не е фалирал.. това говори ли ти нещо?
Говори ми, че затворени и без печалба се издържате от вноските на "инвеститорите". Доста non-sustainable бизнес модел.
нали парите бяха потънали някакви 58 милиона по екзотични острови за жени, къщи,яхти и коли, а сега па се оказаха заделени... ама айде съгласувайте ги тия опорки най накрая, че се оплетохте пак като маче у дере, г-да пишман счетоводители-финансисти
Добре - извинявам се - явно на теб трябва да ти се обяснява обстойно (не че ще зацепиш де ама да има опит поне ) - та обяснявам: потънали са за обикновените шаран-инвеститори, и са заделени от Ивелин и най-близкото му обкръжение. Какво се е случило с тия пари само те могат да кажат Така по-ясно ли ти е, господин Тотка пишман финансисте? А колкото до островите, жените, колите и т.н. - тука само ти и тия около теб може да кажете Ще видим къде са тия 58 милиона, какво става с 43те милиона лева дето трябва да ги видим в отчета за 2020та (по твоите думи), 160те бетонни прабългарски бункера и другите епични тракийски постижения
колко е собствения капитал на парка
колко са задълженията към 2019-та и 2020-та по баланс подписан от Ивелин Михайлов и одитора
колко е стойността на актива по баланс
колко е счетоводната стойност на акция към 2019 (колко минус лева)
колко е счетоводната стойност на акция към 2020 ( питай ивелин)
на канарчетата продавахте акции все едно дружеството е със десетки , че и стотици левове счетоводна стойност на акция, а тя е минус
това е измама и вкарване в заблуждение, че парите от продажбата на акции влизат капитала на парка.
нали парите бяха потънали някакви 58 милиона по екзотични острови за жени, къщи,яхти и коли, а сега па се оказаха заделени... ама айде съгласувайте ги тия опорки най накрая, че се оплетохте пак като маче у дере, г-да пишман счетоводители-финансисти
колко е собствения капитал на парка
колко са задълженията към 2019-та и 2020-та по баланс подписан от Ивелин Михайлов и одитора
колко е стойността на актива по баланс
колко е счетоводната стойност на акция към 2019 (колко минус лева)
колко е счетоводната стойност на акция към 2020 ( питай ивелин)
на канарчетата продавахте акции все едно дружеството е със десетки , че и стотици левове счетоводна стойност на акция, а тя е минус
това е измама и вкарване в заблуждение, че парите от продажбата на акции влизат капитала на парка.
един проект е голям, колкото амбициите му, а нашите амбиции са световни и се простират на 5 контитента. А ти си малък човек с малки амбиции, затова си и крайно неуспешен и единственото, което ти дава смисъл в живота е да плюеш по форумите по цял ден по успешните хора.. така по-лесно забравяш за това колко жалък си самият ти с твоята спукана тръбичка, която никой не пожела да даде пари за нея Слава Богу, че хората като теб са изчезващ народ, както казваш.
Бъкаш от "прозрения", гледам. Дерзай. А аз, ако се влияех от "оценките" на такива "успешни" като вас, да съмнявам си изгубил себеуважението. Не сте ми ориентир, малкия. Аз по паразити не се водя.
Не сте фалирали още щото имате много заделени пари от балъчетата, и орлетата като тебе бичат ангария в ИП... а доколкото Ивелин организира изложби - той и бачо ти Бърни Мейдофф и Кен Лий от Енрон са били меценати и са давали пари за изкуство, ама... Сеш' се накъде бия или да ти давам жокери, Тотке?
От тез 600 човека колко бяха посетители, извън сбирката на "акционери" ? Защото знам как там като има повод си се събирате, но това не са истински посетители, които да вкарват пари и да носят печалба. Щото ако аз имам киносалон и седна да си гледам филм в него не значи че салона печели. Дори и да дам пари, дал съм сам на себе си (минус разходите, данък и т.н. ако мине като билет). Та и ако вие се събирате там и дори и да плащате за билети и други неща, докато тези пари се върнат към вас като акционери ... ще са много намалели (не че ще се върнат както е тръгнало като дивиденти някога де).
На 3-ти март на централния площат в Левуново има повече хора... Комично е как "изворът на патриотизма в България" се гордее с 600 посетители на 3-ти март (половината от които са свързани с обекта - тоест частно парти).
Какво ни се обясняваш, че туроператорите са фалирали - вие туроператор ли сте или туристически обект?
Туризмът е слаб сектор заради короната, но все пак не вжидам много фалирали хотели или туристически обекти, та тоя аргумент "ние не фалирахме" е само за някакво ваше вътрешно успокоение и реклама пред наивници.
мутрохотелите получават яки държавни помощи, защото са гербави, а паркът не е получил нито една стотинка държавна помощ и въпреки това не е фалирал.. това говори ли ти нещо?
не бъркай будители с измамници
хората са дарявали, а не са лъгали стотици хора да теглят кредити, че да им плащат по 200-300лв за акция със счетоводна стойнойност минус лева....
Михайлов е мошеник и няма нищо общо с всякакви исторически личности, които ти и другите сектанти цитирате.
той също дарява 40 000лв за картини и 30 000лв за музика.. (и това е само за тази година) а ти колко пари си дарил за култура през жалкия си животец?
еми логично е февруари март, дните са студени, сезонът е далече, хората ходят на банско и боровец, а не на паркове.. за 3 март имаше над 600 човека. Все едно да кажеш що никой не ходи на Слънчев бряг през март... и не забравяй, че все пак туропораторите масово фалираха и туризмът по целия свят е замръзнал, 80% от сектора фалира, но ние не сме, защо ли?
От тез 600 човека колко бяха посетители, извън сбирката на "акционери" ? Защото знам как там като има повод си се събирате, но това не са истински посетители, които да вкарват пари и да носят печалба. Щото ако аз имам киносалон и седна да си гледам филм в него не значи че салона печели. Дори и да дам пари, дал съм сам на себе си (минус разходите, данък и т.н. ако мине като билет). Та и ако вие се събирате там и дори и да плащате за билети и други неща, докато тези пари се върнат към вас като акционери ... ще са много намалели (не че ще се върнат както е тръгнало като дивиденти някога де).
еми логично е февруари март, дните са студени, сезонът е далече, хората ходят на банско и боровец, а не на паркове.. за 3 март имаше над 600 човека. Все едно да кажеш що никой не ходи на Слънчев бряг през март... и не забравяй, че все пак туропораторите масово фалираха и туризмът по целия свят е замръзнал, 80% от сектора фалира, но ние не сме, защо ли?
На 3-ти март на централния площат в Левуново има повече хора... Комично е как "изворът на патриотизма в България" се гордее с 600 посетители на 3-ти март (половината от които са свързани с обекта - тоест частно парти).
Какво ни се обясняваш, че туроператорите са фалирали - вие туроператор ли сте или туристически обект?
Туризмът е слаб сектор заради короната, но все пак не вжидам много фалирали хотели или туристически обекти, та тоя аргумент "ние не фалирахме" е само за някакво ваше вътрешно успокоение и реклама пред наивници.
Коментар