IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

По-скоро някой акционер ще те открие и ше те опъне пред децата ти, злобарче който копае чужд гроб сам пада в него.. и на децата на човека ли посегнахте бе тролове недни??!
    Доста ниско слизате... Единствените заплахи, които съм видял в този форум, идват от вас...
    Опредлено админа трябва да се намеси...

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

Ако банват тролове, първо трябва да баннат тебе,дето си продал акциите си и си прибрал парите, ама си щял да ги съдиш,щото си се напикавал нощем..
      Да ме банват. Аз не живея за един форум. Нека да видим прокуратурата какво ще каже. Аз като нищо ще ги осъдя измамниците. Ама ще раздухам нещата и в телевизията.

Коментар

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
        Те първо да баннат троловете от сектата. То е ясно, че само размиват темата и няма да отговорят на неудобните въпроси отностно Понци схемата Исторически парк. Дано не усепят да измамят още хора.
        Ако банват тролове, първо трябва да баннат тебе,дето си продал акциите си и си прибрал парите, ама си щял да ги съдиш,щото си се напикавал нощем..

Коментар

• Те първо да баннат троловете от сектата. То е ясно, че само размиват темата и няма да отговорят на неудобните въпроси отностно Понци схемата Исторически парк. Дано не усепят да измамят още хора.

Коментар

• Тролчетата след като разбраха,че половината варненски прокурори и нападжии са акционери и/или клиенти на тогедър, започнаха да заплашват децата на Михайлов със смърт чрез запалване и изгаряне, че и измамника пирамид му намеква,че като имал 4 деца, ако му убият няколко щели да му останат... и това ми били великите борци на майка България, което пазели народа от измами..
            Last edited by totenkopf; 10.04.2021, 22:44.

Коментар

• Админите ще продължават ли да проспиват факта, че тук се отправят преки заплахи към 4 деца, едното от които няма и една годинка навършена?! Що за форумни правила имате,щом тези "хора" все още не са баннати?!

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                Автлайн скоро ще замине в затвора а може некой инзнервен акционер да барне децата му хахахах живеем в опасни времена и нема недосегаеми
                По-скоро някой акционер ще те открие и ше те опъне пред децата ти, злобарче който копае чужд гроб сам пада в него.. и на децата на човека ли посегнахте бе тролове недни??!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
                  Да не говорим, че имаше тугедърци в листите на ГЕРБ (във форум финанси ги има всичките снимани) - после Ивелин да не дрънка глупости, че бил сам срещу всички...
                  Ами явно, се е крил зад гърба на Баце или е бил покровителстван от хора на диктатора. Естествено, ТОВА не ме притеснява, нито съм загубил стотинка дори но, следва да се отбележи. Да видим, дали и кога Иван Гешев ще се размърда, че нещо доста инертен го дава напоследък.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение

Че бленуват за тия посетители - това е ясно.
                    Пак казвам - миналата година като бях в парка - я имаше 20 човека, я не. А изкарах няколко часа там (просто от уважение към хората, с които бях дошъл, иначе ако бях сам - 30 мин макс и да ме няма). И почти всички от посетителите бяха от Тугедър...
                    И това за мутрите - малко се излагате с подобни коментари. 90те минаха - успокойте се. Има си структури, които ще се погрижат.
                    Сега властта се сменя (то май това е основния проблем на Тугедър, защото май добре сте си стиснали ръцете с власт имащите в момента).
                    Един път да се подменят сегашните и нещата ще се развият.

П.П. Да сте видяли един от Тугедър да е отишъл на протест миналата година например? Казвам го, защото съм имал разговори с такива като вас и знам какво ми говорихте - че това били глупости да се стачкува... Ми правилно - да не сте луди да си подлеете сами вода. Така е казал шефа и всички сляпо слушат...
                    Костя Копейкин не беше ли приятел с Айвълайн?

Коментар

• Да не говорим, че имаше тугедърци в листите на ГЕРБ (във форум финанси ги има всичките снимани) - после Ивелин да не дрънка глупости, че бил сам срещу всички...

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
                        Ама тебе само мутри, капитал и да българия са ти в главата.
                        Kажи как се подаряват акции на прокурори и как се подкупва шефката на НАП Варна. Да се въздигнем и ние малко тука, неуспялото простолюдие, да научим малко чалъми.
                        Времето се стопли, в тая световна атракция защо никой не стъпва и къде са милионите дето ощрапосахте от наивниците.
                        Че бленуват за тия посетители - това е ясно.
                        Пак казвам - миналата година като бях в парка - я имаше 20 човека, я не. А изкарах няколко часа там (просто от уважение към хората, с които бях дошъл, иначе ако бях сам - 30 мин макс и да ме няма). И почти всички от посетителите бяха от Тугедър...
                        И това за мутрите - малко се излагате с подобни коментари. 90те минаха - успокойте се. Има си структури, които ще се погрижат.
                        Сега властта се сменя (то май това е основния проблем на Тугедър, защото май добре сте си стиснали ръцете с власт имащите в момента).
                        Един път да се подменят сегашните и нещата ще се развият.

П.П. Да сте видяли един от Тугедър да е отишъл на протест миналата година например? Казвам го, защото съм имал разговори с такива като вас и знам какво ми говорихте - че това били глупости да се стачкува... Ми правилно - да не сте луди да си подлеете сами вода. Така е казал шефа и всички сляпо слушат...
                        Last edited by Petsov; 10.04.2021, 21:58.

Коментар

• Ама тебе само мутри, капитал и да българия са ти в главата.
                          Kажи как се подаряват акции на прокурори и как се подкупва шефката на НАП Варна. Да се въздигнем и ние малко тука, неуспялото простолюдие, да научим малко чалъми.
                          Времето се стопли, в тая световна атракция защо никой не стъпва и къде са милионите дето ощрапосахте от наивниците.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Къде виждаш заплаха бе джендър михайлов? Айде не се прави на жертва... Говоря ако има акционер на който му кипне от лъжите ви и сте го фалирали. Вместо да се палят като факли от безисходица аз на техно място ще направя факли тия дето са ме докарали до тва положение. Тря да е внимателен джендър михайлов че има сякви психопати с лабилни нерви....

Само анализирам всякакви варянти, не заплашвам ... не се страхувай

Нито съм акционер нито ще бъда в тази измама тугедър, нито ще оправям бакиите на найвните акционери заслепени от уж бързо забогатяване.
                            Айвълайн не съм видяла да се плаши от никой. Иска ми се да видя неговата реакция, ако дойдат мутри или такива като вас да го плашат. Спомням си, че миналото лято беше пуснал клип, че “Капитал”, “Да, България”, депутат от БСП и варненски мутри го заплашвали, но пак продължава напред. Коравичък и красив. Да ви кажа като жена, че рядко съм виждала мъж толкова да има от всичко. Наистина искам да видя какво ще стане, ако някой го заплаши. Защо не опитате или да му изпратите мутри?

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

Виждала съм много заплахи към Айвълай, но на никой не му стиска да се изправи срещу него очи в очи. Не ви ли е срам да се наречете мъже, а да не можете да застанете срещу него?
                              Къде виждаш заплаха бе джендър михайлов? Айде не се прави на жертва... Говоря ако има акционер на който му кипне от лъжите ви и сте го фалирали. Вместо да се палят като факли от безисходица аз на техно място ще направя факли тия дето са ме докарали до тва положение. Тря да е внимателен джендър михайлов че има сякви психопати с лабилни нерви....

Само анализирам всякакви варянти, не заплашвам ... не се страхувай

Нито съм акционер нито ще бъда в тази измама тугедър, нито ще оправям бакиите на найвните акционери заслепени от уж бързо забогатяване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
                                След като е толкова прозрачен, качествен като човек и бизнесмен и т.н. - защо не отговори на едни елементарни въпроси на някви си форумници
                                Защото ако отговори честно - след това ще трябва да ходи в раирани дрехи, ще яде с пластмасови прибори и съмишлениците Му (тия, които не са с Него) ще Му идват на свиждане Тия цялата пасмина са неспособни да говорят честно и откровено - не е във веруюто им.
                                Last edited by Jorkata; 10.04.2021, 19:53.

Коментар

Working...
                                X