IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение

Извинявам се, но цитатът ви от предишен ваш пост с отговор на въпросите леко казано смешен. Най-лесно е да се каже, че всичко се прави за спестяване на данъци, особено когато всичко около ИП е забулено с толкова лъжи, неточности и противоречиви факти...
    Защо?
    В интервюто на Капитал, Ивелин потвърждава, че са продадени около 20% от капиталът. Знам, че доста хора са влезнали на ниски цени на акциите, но да кажем средната цена е 200лв/акция, както беше потвърдено много пъти тук във форумът. 200х200 000 = 40 милиона. Това са цифри, които на теория трябва да са "влезнали" в ИП.
    Ако сте продали пълния пакет - тоест 35% от акциите или 350к броя акции - това прави 70 милиона (които Ивелин потвърждава в интервюто, че сте инвестирали).
    Как така са продадени всичките 35% акции, като все още продавате такива на хората?

Градежът е добре направен - потвърждавам. Видях го с очите си - строи се с бетон, тухли, изолации, а като фасада се слага камъкът от бутнатите къщи от селото.

Сега се разрових да прочета във финансовия ви план (има го в нета) прогнозираните приходи.
    Виждам, че за 4та оперативна година има планирани 40млн лева с ДДС приход (това са прословутите 600 000 посетителя на година).
    Вие твърдите, че за 2020 има 43млн приходи. Тоест 2020 вие вече имате над 600 000 посетителя?
    Само да поясня, че още нищо от това, което сте прогнозирали да носи приходи, не работи - конюшни, ресторанти, влакчета, интерактивни атракции...да не изброявам всичко. Това е една строителна площадка все още.
    Въпросът ми е...как е възможно?
    Един от възможните отговори е, че тези пари, които ги държите като "заделени", както Ивелин казва в интервюто, сега ще ги изсветлите и ще ги разпределите по някакъв начин с новия финансов отчет (ако ще присъстват в него).
    Всичко е една голяма схема - никаква прозрачност... Нулева!!
    айде щото си нов и очевидно не си прочел всичките страници или си спал докато си чел ще си направя труда да се повторя за хиляден път..
    1. не продаваме акции. Акции в момента можеш да си купиш само, ако намериш акционер, който желае да продава и ще ти струва поне 60к пакета, но от самия парк не можеш да си купиш.
    2.Приходите не са от посетители, а от чуждестранни купувачи на къщи в селото, които през 2014-15 бяха изкупени на по 2000-3000лв и сега се продават средно на 250 000лв, а новопостроените се продават на между 400 000лв до 1 000 000лв.
    3. "Заделените" пари се използват за продължение на строителството на парка и обектите около него.
    4. Като искаш прозрачност, наеми си един независим оценител и го разходи в селото новите къщи и в парка и го накарай да ти сметне колко струва всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

хах имаш късмет, че админът ти изтри заплахите и че не ги скрийншотнах.. и не работя за тогедър.. имам си достатъчно пари за да не работя до края на живота ми
      Тези хвалебствия някъде другаде. Видях ти умственя капацитет като пишеше въпроси по видеата на Измамника.
      А за кой работиш след като знаеш всичко свързано с парка, как се строи, имотите им печалбите, ожбещанята.... ти си свързан с парка и тугедър. Недей да лъжеш че пак не ти се получава.
      Last edited by X_Y; 11.04.2021, 17:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

За клевети се носи наказателна отговорност. Явно си с диагноза щом ти се привиждат заплахи за убииства на деца и прочие. Ивелинчо не ти издържат нерите ли? Отиди в Занзибар и се отпусни малко че от толкова схеми си се напрегнал усещам, а ако си трол от амбразурата, помоли шефа ти за малко почивка,че да тролиш и да бачкаш за без пари по обектите на шайката е тежко. Очаква те тежко бачкаторско незаплатено лято. А ние ще си пием коктейли по плажовете.

Тежък е живота на тугедърският човек.

И да продадеш няколко книжки,че ако не си авълайн, шефа ще ти дърпа ушите. Ти не си детелинов да имаш фирми свързани с парка и да печелиш пари, ти си просто посредствена пешка без право на развитие. Хайде приятна работа на строежите на къщите
        хах имаш късмет, че админът ти изтри заплахите и че не ги скрийншотнах.. и не работя за тогедър.. имам си достатъчно пари за да не работя до края на живота ми

Коментар

Тотке - за пореден път падаш в капана поради собствените си думи и тъпотия [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG]

Значи:
          - истина е, че ще видим 43 милиона печалба от парка? Следователно - ще дадете дивидент още тая година? ОК - супер
          [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG] Чакаме [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG]
          - истина е, че строите по напълно автентична технология - желеобетон, тухли, бетонобъркачки и други автентични средновековни методи? [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG]
          - истина е, че няма липсващи 58 милиона? Вервам ти ш'знайш! ОК - къде са тогава? [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG]
          - истина е, че парка се строи със заеми [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG]
          - истина е, че акционерите реално не дават парите си на парка, а на частно лице? [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG]

Не знам как може да си толкова дискредитиран и все пак големите орлета да те оставят да дри(а)щиш в темата тук [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG]
          ето пак лъжеш и ми преиначаваш думите за твоите цели.. казах, че приходът е 43м, а дивиденти ще има 2024та както е обещано на акционерите. Градежът е напълно автентичен - камък и мрамор. 58те милиона са вложени в парка и околните обекти, но не са отразени за да се спестят данъци. Не се строи със заеми, а облигационни врътки с цел да се пестят данъци, дават ги на частно за да заобиколят чл. 221 зппцк, понеже има дупка в закона, а парите им влизат в строежа на парка.

НА ТОВА СЕГА ЩЕ МУ НАПРАВЯ СКРИЙНШОТ И ЩЕ ВИ ГО СПАМЯ ВСЕКИ ПЪТ КОГАТО ПРОДЪЛЖИТЕ ДА ЛЪЖИТЕ!
          Извинявам се, но цитатът ви от предишен ваш пост с отговор на въпросите леко казано смешен. Най-лесно е да се каже, че всичко се прави за спестяване на данъци, особено когато всичко около ИП е забулено с толкова лъжи, неточности и противоречиви факти...
          Защо?
          В интервюто на Капитал, Ивелин потвърждава, че са продадени около 20% от капиталът. Знам, че доста хора са влезнали на ниски цени на акциите, но да кажем средната цена е 200лв/акция, както беше потвърдено много пъти тук във форумът. 200х200 000 = 40 милиона. Това са цифри, които на теория трябва да са "влезнали" в ИП.
          Ако сте продали пълния пакет - тоест 35% от акциите или 350к броя акции - това прави 70 милиона (които Ивелин потвърждава в интервюто, че сте инвестирали).
          Как така са продадени всичките 35% акции, като все още продавате такива на хората?

Градежът е добре направен - потвърждавам. Видях го с очите си - строи се с бетон, тухли, изолации, а като фасада се слага камъкът от бутнатите къщи от селото.

Сега се разрових да прочета във финансовия ви план (има го в нета) прогнозираните приходи.
          Виждам, че за 4та оперативна година има планирани 40млн лева с ДДС приход (това са прословутите 600 000 посетителя на година).
          Вие твърдите, че за 2020 има 43млн приходи. Тоест 2020 вие вече имате над 600 000 посетителя?
          Само да поясня, че още нищо от това, което сте прогнозирали да носи приходи, не работи - конюшни, ресторанти, влакчета, интерактивни атракции...да не изброявам всичко. Това е една строителна площадка все още.
          Въпросът ми е...как е възможно?
          Един от възможните отговори е, че тези пари, които ги държите като "заделени", както Ивелин казва в интервюто, сега ще ги изсветлите и ще ги разпределите по някакъв начин с новия финансов отчет (ако ще присъстват в него).
          Всичко е една голяма схема - никаква прозрачност... Нулева!!

Коментар

не аз съм човекът, който заплашва чужди деца със смърт чрез изгаряне... и да админът трябва да се намеси и да банне мутреещи тролове като пректикал... да не говорим, че за закана за убийство по особено мъчителен начин се лежи 6 години в затвора, а когато е насочено към малолетни лица дори и повече..
            За клевети се носи наказателна отговорност. Явно си с диагноза щом ти се привиждат заплахи за убииства на деца и прочие. Ивелинчо не ти издържат нерите ли? Отиди в Занзибар и се отпусни малко че от толкова схеми си се напрегнал усещам, а ако си трол от амбразурата, помоли шефа ти за малко почивка,че да тролиш и да бачкаш за без пари по обектите на шайката е тежко. Очаква те тежко бачкаторско незаплатено лято. А ние ще си пием коктейли по плажовете.

Тежък е живота на тугедърският човек.

И да продадеш няколко книжки,че ако не си авълайн, шефа ще ти дърпа ушите. Ти не си детелинов да имаш фирми свързани с парка и да печелиш пари, ти си просто посредствена пешка без право на развитие. Хайде приятна работа на строежите на къщите

Коментар

Доста ниско слизате... Единствените заплахи, които съм видял в този форум, идват от вас...
              Опредлено админа трябва да се намеси...
              не аз съм човекът, който заплашва чужди деца със смърт чрез изгаряне... и да админът трябва да се намеси и да банне мутреещи тролове като пректикал... да не говорим, че за закана за убийство по особено мъчителен начин се лежи 6 години в затвора, а когато е насочено към малолетни лица дори и повече..

Коментар

Моля дайде отговор на въпросите за 43те милиона лева приходи (откъде дойдоха) и за разликата от 58млн лева между инвестираните пари (потвърдените инвестирани 70млн от Ивелин в интервюто пред вестник Капитал) и 12те милиона записани в последния ви финансов отчет.
                Сигурен съм, че ако дадете ясен отговор, ще запушите устите на много хора.
                Бъдете коректни, каквито претендирате че сте, и просто отговорете на тези простички въпроси.
                Мисля, че ако няма нищо нередно около ИП, няма да има никакъв проблем за вас да отговорите на тези наистина простички въпроси.
                Тотке - за пореден път падаш в капана поради собствените си думи и тъпотия [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG]

Значи:
                - истина е, че ще видим 43 милиона печалба от парка? Следователно - ще дадете дивидент още тая година? ОК - супер
                [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG] Чакаме [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG]
                - истина е, че строите по напълно автентична технология - желеобетон, тухли, бетонобъркачки и други автентични средновековни методи? [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG]
                - истина е, че няма липсващи 58 милиона? Вервам ти ш'знайш! ОК - къде са тогава? [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG]
                - истина е, че парка се строи със заеми [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG]
                - истина е, че акционерите реално не дават парите си на парка, а на частно лице? [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG]

Не знам как може да си толкова дискредитиран и все пак големите орлета да те оставят да дри(а)щиш в темата тук [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG]
                ето пак лъжеш и ми преиначаваш думите за твоите цели.. казах, че приходът е 43м, а дивиденти ще има 2024та както е обещано на акционерите. Градежът е напълно автентичен - камък и мрамор. 58те милиона са вложени в парка и околните обекти, но не са отразени за да се спестят данъци. Не се строи със заеми, а облигационни врътки с цел да се пестят данъци, дават ги на частно за да заобиколят чл. 221 зппцк, понеже има дупка в закона, а парите им влизат в строежа на парка.

НА ТОВА СЕГА ЩЕ МУ НАПРАВЯ СКРИЙНШОТ И ЩЕ ВИ ГО СПАМЯ ВСЕКИ ПЪТ КОГАТО ПРОДЪЛЖИТЕ ДА ЛЪЖИТЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение

Даваш ли си сметка, че да правиш внушения свързани с прокуратурата и НАП, в един момент ще ти донесе много тежки последици?
                  не

Коментар

Тролчетата след като разбраха,че половината варненски прокурори и нападжии са акционери и/или клиенти на тогедър, започнаха да заплашват децата на Михайлов със смърт чрез запалване и изгаряне, че и измамника пирамид му намеква,че като имал 4 деца, ако му убият няколко щели да му останат... и това ми били великите борци на майка България, което пазели народа от измами..
                    Даваш ли си сметка, че да правиш внушения свързани с прокуратурата и НАП, в един момент ще ти донесе много тежки последици?
                    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Моля дайде отговор на въпросите за 43те милиона лева приходи (откъде дойдоха) и за разликата от 58млн лева между инвестираните пари (потвърдените инвестирани 70млн от Ивелин в интервюто пред вестник Капитал) и 12те милиона записани в последния ви финансов отчет.
                      Сигурен съм, че ако дадете ясен отговор, ще запушите устите на много хора.
                      Бъдете коректни, каквито претендирате че сте, и просто отговорете на тези простички въпроси.
                      Мисля, че ако няма нищо нередно около ИП, няма да има никакъв проблем за вас да отговорите на тези наистина простички въпроси.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

На теб не ти ли казах да ми дадеш локация и да дойда да те ошамария мишок?

Не те ли питах няколко пъти да кажеш място и част а ти мишок такъв ме пращаш в офис на тугедър.

Айде като си мъжкар ела у нашият офис да видиш как бият едни прителчета, ще ти направят врата обелен. Кажи утре от къде да те вземат и у офиса ... форумен лаладжия...смешник
                        айде дай си адреса на твоя офис - аз си дадох адреса на моя.. или страхливецът си ти? нещо май не ти стиска сам да се изправиш срещу мен и си викаш мутри и биячи, а мишоче?

Коментар

Админите ще продължават ли да проспиват факта, че тук се отправят преки заплахи към 4 деца, едното от които няма и една годинка навършена?! Що за форумни правила имате,щом тези "хора" все още не са баннати?!
                          Ивелинчо нещо да не се уплаши? Всеки който иска да е мафиот и ербап тря да си носи последствята. Така е в мутренският бизнес деца жени майки бащи...... нали го играете мафиоти.... я гледай кво стана тази седмица... случват се такива неща като се издъни някой.... аз не заплашвам дано не съм лош пророк джендърче ама тоя живот не е лек. Лесни пари няма, те се плащат с липса на сън. За сега акционерите ви жалят защото са типични мишоци, ако беше измамил друг човек от друга народност щеше да си на некой кол набит.... некой албанец или турчин...

Коментар

По-скоро някой акционер ще те открие и ше те опъне пред децата ти, злобарче който копае чужд гроб сам пада в него.. и на децата на човека ли посегнахте бе тролове недни??!
                            На теб не ти ли казах да ми дадеш локация и да дойда да те ошамария мишок?

Не те ли питах няколко пъти да кажеш място и част а ти мишок такъв ме пращаш в офис на тугедър.

Айде като си мъжкар ела у нашият офис да видиш как бият едни прителчета, ще ти направят врата обелен. Кажи утре от къде да те вземат и у офиса ... форумен лаладжия...смешник

Коментар

• Целта на сектантите винаги е била да се заглуши истината, за да може да продължи жътвата на баламурниците.

Коментар

Тролчетата след като разбраха,че половината варненски прокурори и нападжии са акционери и/или клиенти на тогедър, започнаха да заплашват децата на Михайлов със смърт чрез запалване и изгаряне, че и измамника пирамид му намеква,че като имал 4 деца, ако му убият няколко щели да му останат... и това ми били великите борци на майка България, което пазели народа от измами..
                                Ех, Тотке с тая твойта развинтена фантазия... къде го чукаш, къде се пука. Какво ви дават да пиете в Тугедър? Ай пий един блистер валериани и стига си се пенил и спри да си измисляш глупости. Палене, убийства - много си се филмирал нещо

Да идва мод/админ и да ги изтрие всичките тия глупости, та да останат само важните и интересни въпроси, като примерно къде са ония 58 милиона лева на акционерите, и кога и къде можем да видим тия 43 милиона чутовни пари, които Тотката грандомански обеща да видим в отчетите на парка за 2020та
                                Last edited by Jorkata; 10.04.2021, 23:05.

Коментар

Working...
                                X