Всъщност тази дискусия е излишна , защото аз никак не вярвам тези родолюбци и въздигачи да се занимават с подкупи и да заобикалят закона, за да спестят данъци към майка България, или за да приберат париците на някого. Не го допускам даже!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
А, не знам, не знам... Политиката и властта са изменчиви понятия, днес е един, утре друг.. Ако някой те е пазил до сега, утре може да го няма. Лоша работа, общо взето, да корумпираш кметове, магистрати и данъчни. Има друг вариант-да се надупиш на новите дето идат,което не е особено въздигащо, но...
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
аз така като гледам служителите на нап и прокурорите са престъпници, защото вземат рушвети и търгуват с акции, което май е забранено. НАП и прокуратурата трябва да бъдат разследвани за корупция.
Коментар
-
Те нямат, обаче въздигнатите много обичали да правят разни врътки,за да заобикалят закона -подозирам, че обичат да ползват подставени лица, например. С каква ли цел кан ювиги се е опасал с обръч от фирми и фирмички? Интересна би била една данъчна ревизия...
Възможно ли е хората, които са взели подкупи да разследват хората, които са им ги дали? Или това противоречи на основните принципи на правото? Ако един съдия или прокурор са субекти на престъпление, то може ли те да бъдат магистрати по делото за същото престъпление?Last edited by raydalio; 24.05.2021, 09:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
Тези хора не би трябвало да имат право да инвестират в каквото и да е. Защо не действат? Кога ще започнат да действат?
Коментар
-
Не, те не действат още, но и това ще се случи. Между другото, според теб мила, вярни ли са твърденията, че патриотие от Тугедър се занимават с пасивни подкупи? Давали акции на нападжии, прокурори и съдии, за да си нямат проблеми? Аз за такива въздигнати хора, не мога да повярвам!Last edited by raydalio; 24.05.2021, 09:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение
Те действат. Скоро всичко ще приключи. Пецов ще е щастлив. Животът му ще има смисъл. Атанас Монопола също. И Хитмена ще е отмъстен. Справедливост!Last edited by Meandmyself; 24.05.2021, 09:28.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнениеСпоред мен е крайно време прокуратурата да си свърши работата. Настоявам за действия! Ако някой прокурор ми чете поста моля да се задейства!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
Ти имаш нужда от хилади, за да ти се захранва пирамидата
Ние имаме нужда само от един, който да ти задава въпросите по време на твоите видея
И не не е нужно да отговаряш - пак казвам. Поне там ще си ти и няма къде да се скриеш зад някакви си профили.
Пък който иска - нека да задълбава.
А че е ясно, че ще ме охулиш пред твоите - няма спор. Ама току виж някой се поинтересувал от постовете ми тук и взел да прочете.
Какво ли ще си помисли...?
Коментар
-
Голям смях е този клоун Ивелин Михайлов. Как му се вързват всички, като е такъв палячо се чудя.
И кога ще видим ГФО-то? Да видим какви измами си изготвил и там
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Искане на паричната група за вписване на облигации(ценна книга му казват на това у наше село) са му били шута,ще е голям смях, ако са ги писали и ипотечни
Та, може ли или не може
Коментар
-
Може или не може? Каква проверка се прави?
Та, може ли или не може
Коментар
-
Какво значение има, че Джендър Михайлов е джендър, та да го обиждаме на джендър? Джендърите по-нисши ли са от нас или от останалите, които са неджендъри? Модераторите какво мислят по въпроса за трансфобията в техния уж демократичен форум? Така ли трябва да се отнасяме към сексуалните трансмалцинства?Last edited by raydalio; 23.05.2021, 18:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
Ти имаш нужда от хилади, за да ти се захранва пирамидата
Ние имаме нужда само от един, който да ти задава въпросите по време на твоите видея
И не не е нужно да отговаряш - пак казвам. Поне там ще си ти и няма къде да се скриеш зад някакви си профили.
Пък който иска - нека да задълбава.
А че е ясно, че ще ме охулиш пред твоите - няма спор. Ама току виж някой се поинтересувал от постовете ми тук и взел да прочете.
Какво ли ще си помисли...?
Коментар
Коментар