Първоначално изпратено от megathrone
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Интересен подход наблюдавам при Тогедър и бизнесът им с книги.
От неудачник до преуспяващ търговец на Франк Бетджър - в хеликон е 8 лв, чрез тогедър е 30 лв.
Ще се срещнем на върха на Зиг Зиглар - 13.60 лв. (16 преди намалението) в Кибеа, в тогедър - 30 лв.
Мисли и забогатявай на Наполеон Хил - Хеликон 15 лв., Тогедър - 30 лв.
Много благороден будителски подход. Лека щипшка Southwestern Advantage има тука, хаха.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеВдигнали са си пакета с акции. Вече го търгуват за 70хил. лв.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеВдигнали са си пакета с акции. Вече го търгуват за 70хил. лв.
и какво обещават? (че като гледам фриифлота им - нещо не ги продават много)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение
Аз ходих и нямаше нито един човек. Дори приближени хора нямаше. Парка беше празен.Нищо де, сега ще почвате с подготовката на най-мащабно средновековен фестивал в света. Важното е да най най... Паркът е позор за нашата държава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеВдигнали са си пакета с акции. Вече го търгуват за 70хил. лв.
1. Да го купят (от теб) И
2. Да ги устройва цената, И
3. Сам, да искаш да го продадеш И
4.Да го имаш.
Ако допуснем, че т.3 и т.4 са изпълнени, остават още две.
Я ги, я не ги съберат и 4те.
Коментар
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение
Това е доста интересен въпрос. Кога ли ще започнат тея дивиденти да се изплащат? В тази ситуация сигурно е много тежко да чакаш пари, а бизнесът, в който си инвестирал, да купува мотори/каски/да строи къщички, розариуми и други такива....не е много въздигащо
Коментар
-
Първоначално изпратено от investor4e Разгледай мнениеКак беше най-голямото, най-мащабно (по рода си) в света събитие вчера? Снимки има ли някъде?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеАз зададох въпрос веднъж - как вложителите ипотекирали имущество и поверили парите на парка, успяват да погасяват кредитите си, при положение, че не получават дивиденти, няма и да получат /скоро?/. Михайлов първо ме обвини, че се крия зад фалшив женски профил, и разбира се, не отговори на въпроса. Може би и не го вълнува особено това.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от investor4e Разгледай мнениеКак беше най-голямото, най-мащабно (по рода си) в света събитие вчера? Снимки има ли някъде?
Виждам, че господинът (или пък са няколко?) е вилнял тук през почивните дни, явно дори той не желае да си посещава събията.Last edited by megathrone; 25.05.2021, 10:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
Ами всички, които купихме на 800 долара изгубихме. Който е купил акции на 13 000лв е спечелил поне 250% печалба - някои са на загуба, други са на печалба. Същата работа е и с теслата - който е купил рано е на печалба, който е купил късно и е продал бързо е на загуба. Когато търгуваш с акции трябва да знаеш кога да влезеш и кога да излезеш. Аз купих 3 пакета акции по 13 000лв и прибрах 96 000лв печалба, но чаках доста години, защото съм даймънд хендс, а хитман като е с хартиени ръце си е негов проблем. Аз ако бях продал рано като него също щях да взема около 6000лв на пакет. Всеки сам си отговаря кога да купува и кога да продава. Аз изгубих от теслата, но не съм тръгнал да спамя колко съм депресиран и какъв измамник е Мъск, защото имам мъжко достойнство и си понасям загубите с високо вдигната глава без да рева и да се оплаквам като женски полов орган.
Искаш да кажеш, че Михайлов е обещал да изкупува акции обратно по всяко време за по 50 000лв?
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
Крайно лъжлив и жалък коментар, нямаше ли какво друго да кажеш/
Защото орлетата ПРОДАВАТ пакети на 60 ХИЛЯДИ и рекламират финансово въздигане, защот се обяснява как цената на ИП само расте, а в същото време отказват да върнат парите на хора като хитмана или поне да му предоставят пазар, на който да не излезе на загуба.
Ти като взе тесла и като загуби 50% само ти ли ги загуби или всички инвестирали. Има ОГРОМНА разлика и не прилича на никого от форума. Представи си сега, че някой е взел 200% печалба от акции, пък ти си 50% назад... я кажи това, честно ли е? Това регулиран пазар ли е?
Да не говорим за ОБЕЩАНИЕТО, да изкупят акциите обратно на първоначалната цена на сделката при придобиване.
Искаш да кажеш, че Михайлов е обещал да изкупува акции обратно по всяко време за по 50 000лв?Last edited by raydalio; 25.05.2021, 09:29.
Коментар
Коментар