Първоначално изпратено от Petsov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Плащат си всичко (сами си признават, че ги купуват от Тугедър) - измамниците дерат всички, дори и "своите", от ден първи - там няма прошка. Просто на консултантите им се предлага "отстъпка" - книга за 30лв им се дава примерно за 20 или 25 лева (реално струваща 10, че и по-малко лв., както е видно по-надолу), като разликата при продажба остава за тях.
Класическа МЛМ схема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от investor4e Разгледай мнение
Около 70% сигурен съм че не са безплатни за консултанти в стажантска програмаНякой с опит миже ли да каже?
Ти за да станеш консултант трябва да им посещаваш семинарите (правят се 1 или 2 пъти седмично с личния ти ментор - ака Ачката, Пламен и т.н.).
На тия семинари ти равиват задачи за домашно, какво трябва да си прочел до следващия път, защото после има ново домашно...Измислено е
А част от идеята да ги продават на двойни цени е за да се научат да продават - без значение как, там гледат резултатите. Ако успяваш да продаваш - качваш се по-нагоре. Ако си номер 1 за месеца - дават ти една от техните брандирани коли да си джиткаш с нея за някакво време. Дават ти писалки по няколко хилки едната...грамоти...абе сериозна работа.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Около 70% сигурен съм че не са безплатни за консултанти в стажантска програмаНякой с опит миже ли да каже?
Класическа МЛМ схема.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
Ти не разбираш модела им. Цената е по-висока защото имаш на разположение консултанта на Тогедър да те напътства и настъвлява. Поне така ме оферира мен едно тяхно орле още в 12-ти клас, но изчело стотици книги и щял да ме менторира да постигна финансова свобода.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнениеИскаш да кажеш, че Михайлов е обещал да изкупува акции обратно по всяко време за по 50 000лв?
"Не е това идеята (да се спекулира с пакетите), но все пак ако си намериш купувач (ТИ), може да ги продадеш. Ние можем да ти гарантираме изкупуване на същата цена, за която ти си ги взел".
Сега ретроспективно оценявам, че това е крайно циничен отговор на фона на следните ФАКТИ:
1. Самите Тугедър спекулират с цените на пакетите акции, също предоставят и тази възможност на хора около парка
2. Това е 1000% МЛМ подход "вземи тук на едни пари, после продавай на повече" - те затова и растат цените на акциите - реално тези, които купуват на 40-50-60-70хил. са абсолютно заблудени шарани. Който е взел на 15-20 може би е реализирал печалба. Подозирам, че рейдалио е чистокръвен тугедърец
3. Явното завличане на хора, които искат да излезнат и да им изкупят акциите
Изводите - нечестен, нерегулиран пазар където в един исъщ момент един е тотално прецакан, а друг реализира печалба.
Тук трябва да спомена, че като им казах "не ме кефят тия пакети 200 акции и да вкарам 36к лева" ми бе предложено да взема "част от пакети акции" през "въздигане". Буквално това ми се каза, явно тези "финансови консултанти" изобщо не разбират какво говорят - само целят да продават.Last edited by RimogarDD; 25.05.2021, 15:27.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеВдигнали са си пакета с акции. Вече го търгуват за 70хил. лв.Тия са страшни измамници! Скоро и по 100хил. лв. ще го направят да видят инвестиралите, че дивидента може да е на кукуво лято, но поне им се въздигат инвестициите!
Волкана на българската колтура!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение
Еее, стига, бе. Според мен са безплатни за консултантите. Ще е много странно да наемеш някой и да го отръскаш с кинти така. Въпреки, че те ако са хитри консултанти, ще влезнат и ще видят, че по-добре да дадат 8 лева, отколкото 30. Все пак с 30 лева могат да си позволят билет за Исторически Парк...или не можеха?
Иначе е много благодордно цялото нещо, възхитен съм. Само 100%-тина процента отгоре им слагат на някои от книгите.Някой с опит миже ли да каже?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
200акции за 70хил.лв. Дивиденти 2024г по 5хил.лв на пакет от 200 акции. Ако не ти харесва- предлагат ти други бизнес възможности около парка и сектата, включително Асендинг.
Ако те няма в книгата на акционерите и имаш нещо писмени оферти - направо по НК за измама.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
Тук мисля, че бъркаш.
Паркът като идея е добра, както и реализацията - стои се доста добре.
Това, което не е добре е финансирането и нерегулираните (регулирани, ама от Тугедър) цени на ИП и всичко около него.
Иначе такъв проект е само в плюс за всички туристи-чужденци, които ще посетят България - предимно тези, идващи на летище Варна.
За съжаление и с цените не са ок - не може да слагат цени двойни на най-големите европейски музеи (справка - Лувър, Ватикана), където човек наистина може да види истински неща (да не говорим, че някой музеи като Бритиш мюзеум в Лондон е пезплатен...).
Но Ивелин видял Пюй дьо Фу и решил да сложи същите цени като френския... (че и отгоре, защото френския е по 35 еврака на ден..., а Ивчо ще иска 85лв)
Идеята щеше да бъде осъществена много добре ако тия мошеници не са били заети с финансовите схеми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Това за колко броя акции
и какво обещават? (че като гледам фриифлота им - нещо не ги продават много)
Коментар
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнениеИнтересен подход наблюдавам при Тогедър и бизнесът им с книги.
От неудачник до преуспяващ търговец на Франк Бетджър - в хеликон е 8 лв, чрез тогедър е 30 лв.
Ще се срещнем на върха на Зиг Зиглар - 13.60 лв. (16 преди намалението) в Кибеа, в тогедър - 30 лв.
Мисли и забогатявай на Наполеон Хил - Хеликон 15 лв., Тогедър - 30 лв.
Много благороден будителски подход. Лека щипшка Southwestern Advantage има тука, хаха.Last edited by needtoknowmore; 25.05.2021, 14:23.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
От там почва цялата тугедърска пирамид секта. Нови 'консултанти' трябва да ги купуват тези книги като част от 'обучението', от тези пари тугедър си плаща схемаджийците по-нагоре.
Иначе е много благодордно цялото нещо, възхитен съм. Само 100%-тина процента отгоре им слагат на някои от книгите.
Коментар
-
Най-голямото нищо в света беше, нали?Нищо де, сега ще почвате с подготовката на най-мащабно средновековен фестивал в света. Важното е да най най... Паркът е позор за нашата държава.
Паркът като идея е добра, както и реализацията - стои се доста добре.
Това, което не е добре е финансирането и нерегулираните (регулирани, ама от Тугедър) цени на ИП и всичко около него.
Иначе такъв проект е само в плюс за всички туристи-чужденци, които ще посетят България - предимно тези, идващи на летище Варна.
За съжаление и с цените не са ок - не може да слагат цени двойни на най-големите европейски музеи (справка - Лувър, Ватикана), където човек наистина може да види истински неща (да не говорим, че някой музеи като Бритиш мюзеум в Лондон е пезплатен...).
Но Ивелин видял Пюй дьо Фу и решил да сложи същите цени като френския... (че и отгоре, защото френския е по 35 еврака на ден..., а Ивчо ще иска 85лв)
Коментар
Коментар