IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Крият се да не вдигат много шум точно преди най-великият фестивал в света за това хиледолетие. Знаят вече че ако някой се интересува от какво е исторически парк и тръгна да търси по нета, много бързо ще попадне на този форум.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
      Exit стратегията е на ход. Явно изнасят откраднатия капитал. Като излезе ГФО-то и всичко ще изгърми.
      Тая екзит стратегия е в ход от 2018та като гледам старите постове, ама що така никой не е екзитнал. колкото ти някога ще депозираш жалба в съда, толкова и съществува вашата "екзит стратегия." Единственият екзитнал си ти, понеже си плашлива гургулица..
      п.п. админите ме баннаха след като всички масово псуваха, ама като гледам и инвесторче е отнесъл бана..
      Last edited by raydalio; 15.06.2021, 13:37.

      Коментар


      • Exit стратегията е на ход. Явно изнасят откраднатия капитал. Като излезе ГФО-то и всичко ще изгърми.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
          Къде е Тотката (ака рейдельо хайдутин) да каже кои са тугедърците в листата на Слави? Да не се окаже, че пак е лъгал като римлянка в пенсионна възраст А за министерският пост на фараона да не говорим...
          Май са сменили тактиката си. Няма коментари, няма тъпи видеа от Ивелин и Ачката. Крият се...

          Коментар


          • Къде е Тотката (ака рейдельо хайдутин) да каже кои са тугедърците в листата на Слави? Да не се окаже, че пак е лъгал като римлянка в пенсионна възраст А за министерският пост на фараона да не говорим...

            Коментар


            • Първоначално изпратено от EasyW Разгледай мнение

              Ще пусна, макар че в самия парк нямаме намерение да влизаме, само отвън на фестивала. Но ще пусна няколко снимки от събитието тук.
              Който влезе вътре и плати, парите му влизат в схемата на Анатоли Савов и сие.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
                Пуснете малко снимки след това да видим как се развива въздигащият проект Исторически Парк
                Ще пусна, макар че в самия парк нямаме намерение да влизаме, само отвън на фестивала. Но ще пусна няколко снимки от събитието тук.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Shadow1 Разгледай мнение
                  Бъдете благодарни на този исторически парк, че дава такава обширна тема за разговори, и то критики - най-хубавия вид разговори. Сигурно сте прави, че там погазват закони наред, аз не искам да имам нищо общо с него. Но трябва да призная, че това е нормално защото такова е нивото на държавата ни в момента, наскоро бях предизвикал един журналист да открие една държавна институция в която няма нарушения, засега не е открил. Държава която сама не си спазва законите не може да очаква от другите да ги спазват.
                  Тогава по-кротко с приказките за въздигане, вулкани, безупречност и т.н. Да си въртят далаверките, ама по-тихо и не с патриотизъм и родина на уста. Толкова е абсурдно и нелепо, че няма повече накъде. Да, корупция и беззаконие има навсякъде и въпреки това не ги оправдава да вършат безобразия и да крадат камъни от стогодишни училища и да лъжат хората. Хайде, моля.

                  Коментар


                  • Пуснете малко снимки след това да видим как се развива въздигащият проект Исторически Парк

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от investor4e Разгледай мнение
                      Някой планира ли да посещава най-големият фестивал по рода си в света този уикенд? Той ще е най-мащабният фестивал в Европа за първото 6 месечие на годината, най-великият фестивал в света където хората се бият с дървени мечове. Най-големият ще е и в България. Единственият фестивал организиран от Исторически Парк извън вратите на Исторически Парк. Единственият безплатен фестивал в община Ветрино тази седмица.
                      Да, с мъжа ми сме във Варна уикенда и мислим да прескочим единия ден до там да видим за какво иде реч за няколко часа.
                      Сега за високопарните думи не знам. Но като цяло и по програма е възможно да е доста интересно. Колко хора ще има, колко ще е най-голям и т.н. са едната страна на монетата. Другата, че там все пак ще има участници от различни краища на страната (вероятно и извън), които ще представят свои умения и те заслужават уважение. Без значение къде показват резултата на своя труд и години тренировки. Така че ние тях мислим да уважим и мислим, че като цяло ще е интересно като събитие. Ще напиша отзиви тук след това.

                      Коментар


                      • Някой планира ли да посещава най-големият фестивал по рода си в света този уикенд? Той ще е най-мащабният фестивал в Европа за първото 6 месечие на годината, най-великият фестивал в света където хората се бият с дървени мечове. Най-големият ще е и в България. Единственият фестивал организиран от Исторически Парк извън вратите на Исторически Парк. Единственият безплатен фестивал в община Ветрино тази седмица.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Memento Разгледай мнение

                          Крупно увеличение. Сигурно спестяванията ги обръщат на капитал.
                          Това е номинален капитал, нужно е да видиш емисионната цена на 1 акция - тогава става много интересно.
                          Last edited by needtoknowmore; 14.06.2021, 10:57.
                          Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

                          Коментар


                          • Бъдете благодарни на този исторически парк, че дава такава обширна тема за разговори, и то критики - най-хубавия вид разговори. Сигурно сте прави, че там погазват закони наред, аз не искам да имам нищо общо с него. Но трябва да призная, че това е нормално защото такова е нивото на държавата ни в момента, наскоро бях предизвикал един журналист да открие една държавна институция в която няма нарушения, засега не е открил. Държава която сама не си спазва законите не може да очаква от другите да ги спазват.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                              Направих справка на явно великия бизнес с къщите - там където е 2-рият Апостол на Финансите и Инвестициите Ачката, та какво да видя се случва с Исторически Имоти АД:


                              Виждаме поредица от увеличение на капитала, от което може да изведем следните неща.
                              1) Има конфликт между доктрините на Ачката и Ивелин Михайлов - Ачката и Болгар Капитала, вкарват пари при увеличение на капитал и не се притесняват за загуба на контрол, а Ивелин Михайлов продава на ФЛ с цел запазване на контрол на 1-вите акционери, с което има тотална липса на отчетност на парите на новите акционери;
                              2) Ачката и Болгар Капитал имат нужда да са чисти и прозрачни, защото вкарват свои пари, както и на близки техни партньори им е важно всичко да е отчетено правилно, а Ивелин Михайлов не се отчита пред ФЛ и му е все тази - все пак той им продава мечти, т.е. това на са финансово неграмотни хора;
                              3) Ивелин Михайлов, Ачката и компания играят теотро, за да вземат пари от финансово неграмотните хора, но те много внимателно и умело си управляват парите и са законни за техните си бизнеси до най-малкия детайл.

                              Оставам отговора на акционерите на Историческа Бутафория, защото с тази безотчетност на парите им, вече започва да става ясно какво се случва с парите им. Да благодарим на тотката и рейдалио а.к.а Ивелин Михайлов за това проникновение.

                              Съветвам членовете на форума да имат ел. подпис, защото има мнооого интересни неща из документите, които се обявяват.
                              Крупно увеличение. Сигурно спестяванията ги обръщат на капитал.

                              Коментар


                              • Доколкото знам вече тече срока за пускане на ГФОто за 2020та.

                                Коментар

                                Working...
                                X