Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Горките инвеститори... плащате десетки пъти по-малко данъци, а печалба и дивидент няма и няма...
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
от твоятаа гфо-то отразява колко данъци ще бъдат платени - в случая никакви, понеже ще бъдат отразени 1000 посетители, все пак който декларира повече от 1 милион лв приходи влиза в радара на мутрите и почва големият рекет
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
от твоятаа гфо-то отразява колко данъци ще бъдат платени - в случая никакви, понеже ще бъдат отразени 1000 посетители, все пак който декларира повече от 1 милион лв приходи влиза в радара на мутрите и почва големият рекет
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеНека да видим от чия уста ще тече пяна, когато се качи ГФО-то. Все пак там се отазява реалната посещаемост на пирамидата.а гфо-то отразява колко данъци ще бъдат платени - в случая никакви, понеже ще бъдат отразени 1000 посетители, все пак който декларира повече от 1 милион лв приходи влиза в радара на мутрите и почва големият рекет
Last edited by raydalio; 30.06.2021, 11:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Точно казано. Тотендалиото наистина не е достатъчно умен за да разбере, че с поведението и писаниците си всъщност реално помага на нас, а не на гурото си и парка. Но тия липси са присъщи на всички тугедърски патета - не виждат по-далеч от клюна си.
Коментар
-
СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЧЕШКИ ТУРИСТИ СКОРО ПРИСТИГАТ В БЪЛГАРИЯ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ И ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК! https://ipark.bg/bg-BG/News/Details/907
ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК ОТНОВО ЩЕ СЕ ПРЪСНЕ ПО ШЕВОВЕТЕ!
Троловете реват oт яд в несвяст, докато отровна пяна отново тече от устите им и започват да спамят с гугъл транслейт на чешки по чешките форуми и трип адвайзър да не идват, понеже това е измама, пирамида, грозотия и бутафория!Last edited by raydalio; 30.06.2021, 11:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнениеТотендалио, благодаря, че демонстрираш какво е твоето ниво и това на тугедър сектата - личи се, че в Тугедър е пълно с инфантили и недорасляци. Не за първи път се излагате като при липса на аргументи започвате с разни детински обиди и други такива способи - много елементарно и махленско поведение.
Все повече се убеждавам, че си някое заблудено 19-годишно орле. Горе-долу в 8-ми клас намесвахме майките на хората с цел обида, отдавна съм надраснал този период и обиди, за да ме впечатлиш/засегнеш, по-скоро ми става тъжно за българското общество, че се пълни с Дънинг-Крюгер, а не интелигентни хора.
Коментар
-
Тотендалио, благодаря, че демонстрираш какво е твоето ниво и това на тугедър сектата - личи се, че в Тугедър е пълно с инфантили и недорасляци. Не за първи път се излагате като при липса на аргументи започвате с разни детински обиди и други такива способи - много елементарно и махленско поведение.
Все повече се убеждавам, че си някое заблудено 19-годишно орле. Горе-долу в 8-ми клас намесвахме майките на хората с цел обида, отдавна съм надраснал този период и обиди, за да ме впечатлиш/засегнеш, по-скоро ми става тъжно за българското общество, че се пълни с Дънинг-Крюгер, а не интелигентни хора.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
Аууу, засегнА ме... познавам светли бизнеси с ЦЕО-та, които имат стотици/хиляди служители и стотици милиони приход. Но това "светъл бизнес" е доста против вашата религия!
Ти си трол, който не вижда каква е реалността. Хората, които са наистина успели не се занимават изобщо с дребни номерца като Ивелин - той е един брокер, цялата тугедърска офанзива и работа е като на женски пазар или илиянци - казах ти го и преди. Все едно гледам брокери на имоти - мазници, говорят сладко и се опитват да ме убеждават в неща, в които не вярвам, класика.
Само ще кажа - никой до сега не се беше свързвал по този смешен начин с мен - в Линкдин "здрасти, инвестиции интерсуват ли те - ето тук може да вкараш 50к" - то дори не е аматьорско, не знам дори как да го нарека...
ти хубаво ги знаеш.. ама теб никой не те знае.. с изключение на майка ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеПредставям си сериозен човек със стабилен бизнес кога ще седне да мънка видеа на диалект във ютюб, в очакване други мунчовци да му задават въпроси и по този начин да си промотира бизнеса и аха, някой да се излъже. Боже, тия верно са голям цирк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение
Наистина вашата класа е безспорна. Как се прави правилно, за да прочетат тези низки душици?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение
Наистина вашата класа е безспорна. Как се прави правилно, за да прочетат тези низки душици?
Ивелине, би ли отговорил на долните въпроси:
Защо каза, че ще имате 200к посетителя за 2019 в интервюто ти в средата на 2019?
Линк към статията: https://www.capital.bg/specialni_izd...ve_i_piramidi/
Това прави 7млн лева от приходи само за вход (35 лва ви е входа). На входа предполагам давате касови бележки на всички? Защо тези пари ги няма отразени във ГФОто за 2019?
Имахте ли наистина 200к посетители или не?
Втори въпрос - защо ще имате общо 30 гидове на ден (заложени по бизнес план)?
Линк към Биснес Плана, представен на инвеститорите (и мен също): https://www.docdroid.net/uBNtBt0/biznes-plan-ip-pdf
Всеки гид ще е отговорен за макс 8 човека в група (пак според Биснес Плана). Това прави 240 посетителя на ден.
За 8-месечен сезон (по Бизнес План) това правят 57 600 посетителя!!!
Как смятате да стигнете 300к посетителя? Ами 600к?
И трети - инвестиралите в Юрти за средновековния ви ивент - кога ще си избият парите? Какви други ивенти планирате, за да се случи обещано по-долу от вас:
Необходимата инвестиция за довършване на юртовия лагер е в размер на около 750 000 лева, която се очаква да се изплати в рамките на до 5 години и би генерирала средно близо 100% доходност на вложения капитал за този период.
Защо не отговарящ….кое те притеснява?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
Аууу, засегнА ме... познавам светли бизнеси с ЦЕО-та, които имат стотици/хиляди служители и стотици милиони приход. Но това "светъл бизнес" е доста против вашата религия!
Ти си трол, който не вижда каква е реалността. Хората, които са наистина успели не се занимават изобщо с дребни номерца като Ивелин - той е един брокер, цялата тугедърска офанзива и работа е като на женски пазар или илиянци - казах ти го и преди. Все едно гледам брокери на имоти - мазници, говорят сладко и се опитват да ме убеждават в неща, в които не вярвам, класика.
Само ще кажа - никой до сега не се беше свързвал по този смешен начин с мен - в Линкдин "здрасти, инвестиции интерсуват ли те - ето тук може да вкараш 50к" - то дори не е аматьорско, не знам дори как да го нарека...
Коментар
Коментар