If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много ми е интересно, защо НЯМА нито един акционер в тая схема ИП да напише нещо? Да даде снимка на акциите, да каже облъчиха ме, сглупих...
5 години се продават тия "пакети", как пък някой нещо не направи да види кво става с парите му, нещо медии, тва, онова, що няма дивиденти.
Ако са продали около 1000 пакета хипотетично, как пък един не се оплака нещо и да се опита да направи нещо. Чакат ние да ги оправим ли?
Не мога да разбера как, ако на някой му трябват 60 000 лв. за нещо по здравето примерно, ще обърне света, ще залее целия интернет и вероятно ще му помогнат много хора, и ще се решат нещата, а пък ако загроби 60 000 лв. ще си мълчи и ще се свива като мишка?
1 човек, бе хора, 1 човек не е тръгнал да обръща света, за да разбере кво става с парите му.
Може ли така да се зомбират всички, и да чакат нещо да падне от тавана?
Ужас направо. Заплашват ли ги с нещо в тая схема, дрогират ли ги, декларация за конфиденциалност ли подписват, не ми идва на акъла нищо разумно...
Търпи народът наш, той има 500-годишен стаж - Радой Ралин. може би имат diamond hands
Просто все още има пари за плащане на тези, които искат да излязат. Но те са много малко засега. Пък и наистина е мноооого сектанска работата, облъчването е брутално.
+1
това е начина на работа на всички пирамиди и схеми - алчността и вярата в лидера, който всъщност работи за подхранване на алчността и разделянето на последователите от лошия външен свят и опасностите, които дебант техните пари навън (Стойне, КАрол, БФБ, и тн)
Просто все още има пари за плащане на тези, които искат да излязат. Но те са много малко засега. Пък и наистина е мноооого сектанска работата, облъчването е брутално.
Много ми е интересно, защо НЯМА нито един акционер в тая схема ИП да напише нещо? Да даде снимка на акциите, да каже облъчиха ме, сглупих...
5 години се продават тия "пакети", как пък някой нещо не направи да види кво става с парите му, нещо медии, тва, онова, що няма дивиденти.
Ако са продали около 1000 пакета хипотетично, как пък един не се оплака нещо и да се опита да направи нещо. Чакат ние да ги оправим ли?
Не мога да разбера как, ако на някой му трябват 60 000 лв. за нещо по здравето примерно, ще обърне света, ще залее целия интернет и вероятно ще му помогнат много хора, и ще се решат нещата, а пък ако загроби 60 000 лв. ще си мълчи и ще се свива като мишка?
1 човек, бе хора, 1 човек не е тръгнал да обръща света, за да разбере кво става с парите му.
Може ли така да се зомбират всички, и да чакат нещо да падне от тавана?
Ужас направо. Заплашват ли ги с нещо в тая схема, дрогират ли ги, декларация за конфиденциалност ли подписват, не ми идва на акъла нищо разумно...
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Хайде да не играем този филм. Подхвърляш видеа с "уж" отговори на това къде са липсващите пари.
Този форум не е никакъв, колкото и да ти се иска да можеш да обърнеш нещата натам. Никой тук няма да се обединява за да праща проверки на ИП, никой тук не иска ИП да бъде пален и никой тук няма да моли червени, сини или зелени за каквато и да е помощ. Това са неща, за които намекваш/призоваваш единствено ти, откакто се регистриран. Всичките ти коментари са единствено и в тази насока. За 150 страници - никой не е възхвалявал Прокопиев, Капитал, Да, България и всички други неща, които ти започна умишлено да правиш, откакто се регистрира. Ясно, че слагаш опорни точки, ама това не променя нещата.
Фокусът тук е другаде щях да кажа "добър опит", ама не е добър
Има си нов - raydalio
значи реално сте една банда кибици, които си киснат на лафче в кварталната форумна кръчма и няма да направят нищо? Онези от уолстрийбетс, поне си наливаха парите...
Ако обърнахте внимание написах още след втория, третия пост на реидалио, че има нов агент с нова роля
Сега пък се оказа, че ме познава и ми бил колега в Университета. Не знам кой е този човек, вероятно ако ми е колега и явно има феисбук все щеше да драсне там, че да разбера
Внимавайте, ще се задълбочават атаките по всякакъв начин
ами ако ми бяхте прочели коментарите щяхте да видите, че дадох отговор на това къде са парите - именно аз разкрих схемата, че 43 милиона ги е налял в тракийски къщи и ви дадох линк от видеото, където той сам ги го признава. И кой ще ни дойде на помощ? Прокуратурата ли? А Атанас му бях колега в правото, но той беше друг поток. И защо всички сте толкова настроени срещу Да, България? Този форум червен ли е?
Хайде да не играем този филм. Подхвърляш видеа с "уж" отговори на това къде са липсващите пари.
Този форум не е никакъв, колкото и да ти се иска да можеш да обърнеш нещата натам. Никой тук няма да се обединява за да праща проверки на ИП, никой тук не иска ИП да бъде пален и никой тук няма да моли червени, сини или зелени за каквато и да е помощ. Това са неща, за които намекваш/призоваваш единствено ти, откакто се регистриран. Всичките ти коментари са единствено и в тази насока. За 150 страници - никой не е възхвалявал Прокопиев, Капитал, Да, България и всички други неща, които ти започна умишлено да правиш, откакто се регистрира. Ясно, че слагаш опорни точки, ама това не променя нещата.
Фокусът тук е другаде щях да кажа "добър опит", ама не е добър
Абе къде е днеса истеричната банда що ги няма ?? Де са пламенива и маринофф и ивелинка и сие ??
Тъкмо свикнахме с тях и ония си биха камшиците и духнаха некъде ........... даже 1 чао не казаха .......
ами ако ми бяхте прочели коментарите щяхте да видите, че дадох отговор на това къде са парите - именно аз разкрих схемата, че 43 милиона ги е налял в тракийски къщи и ви дадох линк от видеото, където той сам ги го признава. И кой ще ни дойде на помощ? Прокуратурата ли? А Атанас му бях колега в правото, но той беше друг поток. И защо всички сте толкова настроени срещу Да, България? Този форум червен ли е?
Няма грам доказателство за това, просто спекулация, след която вкара и политиката ... нещо, което съм на 1001% сигурен, че ще бъде отчетено в новото видео от Ивелинка. Работиш, чудесно в негов интерес - по учебник.
Абе къде е днеса истеричната банда що ги няма ?? Де са пламенива и маринофф и ивелинка и сие ??
Тъкмо свикнахме с тях и ония си биха камшиците и духнаха некъде ........... даже 1 чао не казаха .......
Не бях чел темата няколко дена, щото честно казано изгубих интерес, ама като влезнах и ситуацията с тоя господин е напълно ясна. Чак ви се чудя защо въобще му обсъждате коментарите.
Всичко, за което говори този господин е:
Капитал
Да, България - Кънев/Иванов
Истанбулска конвенция/"модерни ценности"
Безмислени агресивни коментар
Жалване в различни институции, дела и тн./ сътоянието на държавата/ подкупи и тн.
Всичките тези теми нямат общо със преди това обсъжданите в 100 страници финансови питанки за ИП. Също така, никой никъде не е намесвал партии, Къневи, Иванови и всякви такива глупости. Доста плоско цялостно, ама к'во да се прави, явно такова си е нивото. Никой тук никога не е призовавал никакви партии за помощ, нито президенти или въобще каквото и да е от това, което тоя господин се опитва вече 10 страници да вмени Други са питанките относно проекта, като той тях май ги пропуска тактично
ами ако ми бяхте прочели коментарите щяхте да видите, че дадох отговор на това къде са парите - именно аз разкрих схемата, че 43 милиона ги е налял в тракийски къщи и ви дадох линк от видеото, където той сам ги го признава. И кой ще ни дойде на помощ? Прокуратурата ли? А Атанас му бях колега в правото в су 2002 випуска, но той беше друг поток. И защо всички сте толкова настроени срещу Да, България? Този форум червен ли е?
Защо ли почвам да усещам, че си човек на Михайлов и ко?
Къде съм казал Атанас? След като знаеш името му, значи знаеш за цялата тирада и помия, която се изля по негов адрес на стената на Ивилинка.
А и само ти измени фокуса към политика и Да България. Случайност?
Не бях чел темата няколко дена, щото честно казано изгубих интерес, ама като влезнах и ситуацията с тоя господин е напълно ясна. Чак ви се чудя защо въобще му обсъждате коментарите.
Всичко, за което говори този господин е:
Капитал
Да, България - Кънев/Иванов
Истанбулска конвенция/"модерни ценности"
Безмислени агресивни коментар
Жалване в различни институции, дела и тн./ сътоянието на държавата/ подкупи и тн.
Всичките тези теми нямат общо със преди това обсъжданите в 100 страници финансови питанки за ИП. Също така, никой никъде не е намесвал партии, Къневи, Иванови и всякви такива глупости. Доста плоско цялостно, ама к'во да се прави, явно такова си е нивото. Никой тук никога не е призовавал никакви партии за помощ, нито президенти или въобще каквото и да е от това, което тоя господин се опитва вече 10 страници да вмени Други са питанките относно проекта, като той тях май ги пропуска тактично
Точно преди изброрите крагът Кои, Делян, Цветан, Цацарко, Боико, Цецка, Гешев както и крагът Капитал Иво, Рада Широката, Ицо Бардата и Про-копи Колтористът пот готвят удър срещу Апостолът и циалото семейство ан Истерически парк, Тугедар и Ваздигане. Парвата част се състой днеска с анпъдението срещу Възраждане. Предстой след ваща стапка кон промат срещу Мътилда. Тя вече е за щитена ан сигорна среда в Неофит Рилски за обикулена и пазена от Апостолът, другите старейшини, безброи консолтатни и орлета. Копойте ан Прокопи Колтористът и другите слуги ан Капитал и Кои няма да я пипнат.
ВАЖНО е да се разбере Варненската прокуратура с какво становище е излязла ако въобще го има. 2019-та.... много време мина, а през това време си взимат добри заплати в прокуратурата. Да кажат - не е измама , не е пирамида , не са ощетени канарите ... или ако е обратното да се задействат.
моята кауза за разобличаването над тая пирамида е надпартийна, но няма да търпя червени бесепарски тролове да о*ират този форум. Прокуратурата щом 2 години мълчи за толкова явна и пряко доказана измама, нали знаеш какво значи това - че живеем в България.
Защо ли почвам да усещам, че си човек на Михайлов и ко?
Къде съм казал Атанас? След като знаеш името му, значи знаеш за цялата тирада и помия, която се изля по негов адрес на стената на Ивилинка.
А и само ти измени фокуса към политика и Да България. Случайност?
не само ти имаш фейсбук и следиш сеира на профила на мекащия
Коментар