IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Скоро ще се разбере кой какви връзки има или няма... вече има разни слухове... да видим дали са верни и кога ще се окажат верни А и тугедърчетата охотно си отварят клюнчетата при всеки полъх нещо финансово да ги огрее
    мхм има слухове, че Трифонов също е купил къща в Неофит Рилски и смята от там да управлява държавата като се държи на дистанция от София за да не го виждат, че е с инвалидна количка

Така, че можем да наречем Исторически парк - новата столица на България

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

вие тука верно немате връзка с главния мозък... то такъв май изобщо няма
      Скоро ще се разбере кой какви връзки има или няма... вече има разни слухове... да видим дали са верни и кога ще се окажат верни А и тугедърчетата охотно си отварят клюнчетата при всеки полъх нещо финансово да ги огрее

Коментар

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение

Тоте всичко е видно от видеата и снимките от всички ваши ивенти - дали ще е автошоу, дали ще е средновековен фестивал.
        За жалост никой не идва. Дори явно сте се принудили да организирате пенсионери само и само да има някой в парка.
        Който не вярва - https://forum.investor.bg/forum/%D0%...0%D0%B4/page39 - ето ги 12 000 посетителя на Тотю.

Всичките приказки от форумния шут Тотю са също толкова истина, колкото и приказките му за сенатор Ранд Пол, закупил къща в ИП

Между другото - тук не мога да те виня теб, защото това дойде лично от Ивелин. Само че Ивелин говореше, че е бил бивш сенатор и не уточняваше кой конкретен.
        Така е - приказки за грандиозни събития и посещаемости, сенатори, родолюбие...а всъщност само лъжи с цел вдигане стойността на продукта, който се продава.

Гласувайте по съвест. А последствията за ИП са ясни - падне ли ГЕРБ, пада и ИП.
        искаш да кажеш, че Михайлов е наредил на всички тогедърци да гласуват под строй за Има такъв народ, защото иска да му падне паркът ли? Или пък, че аз искам ИП да бъде унищожен и затова агитирам целия форум във всички теми да гласуват за итн ли? вие тука верно немате връзка с главния мозък... то такъв май изобщо няма

Коментар

Тоте всичко е видно от видеата и снимките от всички ваши ивенти - дали ще е автошоу, дали ще е средновековен фестивал.
          За жалост никой не идва. Дори явно сте се принудили да организирате пенсионери само и само да има някой в парка.
          Който не вярва - https://forum.investor.bg/forum/%D0%...0%D0%B4/page39 - ето ги 12 000 посетителя на Тотю.

Всичките приказки от форумния шут Тотю са също толкова истина, колкото и приказките му за сенатор Ранд Пол, закупил къща в ИП

Между другото - тук не мога да те виня теб, защото това дойде лично от Ивелин. Само че Ивелин говореше, че е бил бивш сенатор и не уточняваше кой конкретен.
          Така е - приказки за грандиозни събития и посещаемости, сенатори, родолюбие...а всъщност само лъжи с цел вдигане стойността на продукта, който се продава.

Спечели ли ИМА ТАКЪВ НАРОД - Исторически парк ще бъде завършен предсрочно, заради държавните субсидии.

СПЕЧЕЛИ ЛИ ИМА ТАКЪВ НАРОД - ПЕЧЕЛИ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК - ВСИЧКИ БЮЛЕТИНА НОМЕР 22

Коментар

на 12 000 туристи за 3 дена нулева посещаемост ли му викаш ахахах

Last edited by Petsov; 11.07.2021, 09:55.

Коментар

Истината е много видна какво се случва с ИП:
              - непрозрачно инвестиране на средствата в ИП (парите буквално се дават на доверие)
              - никаква отчетност какво и къде се влагат парите
              - никаква ликвидност и опции за изтегляне от схемата (който е опитал да го направи - знае на какъв тормоз се подлага човек)
              - приказва се едно, върши се друго (само един пример: https://btvnovinite.bg/predavania/ta...iblioteka.html)
              - приходи, планирани на база на 600к посетители, а разходи - планирани на база 57 600 посетителя (това автоматически означава, че дори и да има 600к посетителя, дивидентът няма как да е 5к, както се обещава). Справка - Бизнес план: https://www.docdroid.net/uBNtBt0/biznes-plan-ip-pdf

Ето и едно четиво (всеки, който се е докосвал до ИП може да потвърди, че всичко в тази статия е точно така):
              https://www.capital.bg/biznes/kompan...sitelni_okolo/

Резултатите след всички инвестирани десетки милиони в ИП:
              - нулева посещаемост на какъв да е ивент, оранизиран в ИП
              - никаква посещаемост от туристи въпреки факта, че сезонът е открит и без ограничителни мерки
              - с цел да не се разпадне схемата и хората да не почнат да си искат парите, се предлагат все по-обещаващи инвестиции
              Пример: Юртен лагер, посроен за последния средновековен ивент (пълен провал между другото) с обещания за над 20% възвръщаемост.
              Как ще си върне човек парите от тези юрти...

Днес са избори и скоро ще дойде смяна на властта. А с това ще дойде и голямата промяна за ИП - досега Ивелин беше силно подкрепян от ГЕРБ, но това скоро ще се промени. А какво ще се случи след промяната - може да се види вече - жената на кмета на Пазарджик (от ГЕРБ), която беше основен акционер в ИП вече не фигурира като такъв.
              Който не е напуснал - напуска.
              Защо ли?
              на 12 000 туристи за 3 дена нулева посещаемост ли му викаш ахахах

ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ФОРУМЦИ И ТРОЛОВЕ ДНЕС ДА ПОДКРЕПЯТ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК С БЮЛЕТИНА НОМЕР 22!

Коментар

• Истината е много видна какво се случва с ИП:
                - непрозрачно инвестиране на средствата в ИП (парите буквално се дават на доверие)
                - никаква отчетност какво и къде се влагат парите
                - никаква ликвидност и опции за изтегляне от схемата (който е опитал да го направи - знае на какъв тормоз се подлага човек)
                - приказва се едно, върши се друго (само един пример: https://btvnovinite.bg/predavania/ta...iblioteka.html)
                - приходи, планирани на база на 600к посетители, а разходи - планирани на база 57 600 посетителя (това автоматически означава, че дори и да има 600к посетителя, дивидентът няма как да е 5к, както се обещава). Справка - Бизнес план: https://www.docdroid.net/uBNtBt0/biznes-plan-ip-pdf

Ето и едно четиво (всеки, който се е докосвал до ИП може да потвърди, че всичко в тази статия е точно така):
                https://www.capital.bg/biznes/kompan...sitelni_okolo/

Резултатите след всички инвестирани десетки милиони в ИП:
                - нулева посещаемост на какъв да е ивент, оранизиран в ИП
                - никаква посещаемост от туристи въпреки факта, че сезонът е открит и без ограничителни мерки
                - с цел да не се разпадне схемата и хората да не почнат да си искат парите, се предлагат все по-обещаващи инвестиции
                Пример: Юртен лагер, посроен за последния средновековен ивент (пълен провал между другото) с обещания за над 20% възвръщаемост.
                Как ще си върне човек парите от тези юрти...

Днес са избори и скоро ще дойде смяна на властта. А с това ще дойде и голямата промяна за ИП - досега Ивелин беше силно подкрепян от ГЕРБ, но това скоро ще се промени. А какво ще се случи след промяната - може да се види вече - жената на кмета на Пазарджик (от ГЕРБ), която беше основен акционер в ИП вече не фигурира като такъв.
                Който не е напуснал - напуска.
                Защо ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение

Същото мога да кажа и за вас - много е лесно след като за 2-3 години вдигнахте цената (доста изкуствено) със 100% да обяснявате, че сте много доходоносни. Както и след като балонизирахте цените на имоти там.

Нека припомним, че към момента и ИП - НЕ ДАВА ДИВИДЕНТ! Та нека не намесваме дивидента - това е в бъдеще несигурно време...
                  Не е в твоя полза да говориш за дивидент, че така ИП излиза доста нерентабилна инвестиция в 3-годишен план от 2018 насам.

Аз съм инвестирал консервативно - в недвижимо имущество - както казах съм напред с една прилична сума.
                  Също инвестирах и в развитието си, което ми донесе неколкократно увеличение на приходите... Но в Тугедър не уважават образованието и квалификацията - защо им е, като могат да бъдат просто търговци в МЛМ.

Аз бих искал да те питам - от 2018 до сега няма инфлация, така ли??? Или пък сте предвидили инфлацията в 5-годишен план, нострадамуси сте вие. Коронавируса никой не могъл да го предвиди, вие също (така и твърдите)... той носи със себе си сериозна инфлация - тоест по пътя на логиката това е инфлация, която не сте могли да предвидите.
                  Доста удобно 10 страници по-назад да се оправдаете с инфлацията (и с ковид), а сега да изкараш, че такава няма... За мен това не е конструктивен разговор - да споря с хора, които обръщат фактите както им е угодно на тях.
                  цената се вдига, защото има хора, които са готови да я платят.. ако никой не искаше акции, според теб щеше ли да расте? Балонизирани са цените в София и всеки софиянец е наясно с това а ти кво си инвестирал 80к и си направил 100к и се хвалиш тука как си напред със 100к ахахах смешник..
                  Относно образованието Тогедър е единствената фирма в България, която през няколко месеца издава нови книги и ги предоставя за безплатно ползване на своите служители.. и освен това на всеки 3 месеца прави обучителни семинари..

няма нито една фирма в България, която да инвестира толкова много в образованието и развитието на своите кадри

Ми то по твоята логика значи като сметнем инфлацията твоята печалба е нула.. колкото си вкарал толкова имаш и сега..

Коментар

и ти в колко от тези инструменти инвестира през 2018та? то много лесно така след като си видял във времето как се е развила цената да викаш акоо.. а да не говорим, че нито един от тези инструменти не ти дава дивидент
                    Същото мога да кажа и за вас - много е лесно след като за 2-3 години вдигнахте цената (доста изкуствено) със 100% да обяснявате, че сте много доходоносни. Както и след като балонизирахте цените на имоти там.

Нека припомним, че към момента и ИП - НЕ ДАВА ДИВИДЕНТ! Та нека не намесваме дивидента - това е в бъдеще несигурно време...
                    Не е в твоя полза да говориш за дивидент, че така ИП излиза доста нерентабилна инвестиция в 3-годишен план от 2018 насам.

Аз съм инвестирал консервативно - в недвижимо имущество - както казах съм напред с една прилична сума.
                    Също инвестирах и в развитието си, което ми донесе неколкократно увеличение на приходите... Но в Тугедър не уважават образованието и квалификацията - защо им е, като могат да бъдат просто търговци в МЛМ.

Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

дивидентът зависи от приходите - ако се вдигне инфлацията ще се вдигнат и цените съотвено и входа на парка, съответно и дивидента.. някой май е спал в 1ви курс икономика.. както винаги форумните тролски капацитети пращят от интелект..
                    Аз бих искал да те питам - от 2018 до сега няма инфлация, така ли??? Или пък сте предвидили инфлацията в 5-годишен план, нострадамуси сте вие. Коронавируса никой не могъл да го предвиди, вие също (така и твърдите)... той носи със себе си сериозна инфлация - тоест по пътя на логиката това е инфлация, която не сте очаквали.
                    Доста удобно 10 страници по-назад да се оправдаете с инфлацията (и с ковид), а сега да изкараш, че такава няма... За мен това не е конструктивен разговор - да споря с хора, които обръщат фактите както им е угодно на тях.
                    Last edited by RimogarDD; 11.07.2021, 09:31.

Коментар

Сега се замислих и друго - конкретно, ако говорим за инвестиция в ИП.
                      За 3г има сериозна инфлация - цената на пакет акции също порсасна на 70хил (реално това е х2) - някакви планове за дивидента да стане от 5 на 10 хиляди имате ли? Нещо сметката не ми излиза - парите се обезценяват, но дивидентът не се индексира и е на ниво от преди 5-10 години.
                      дивидентът зависи от приходите - ако се вдигне инфлацията ще се вдигнат и цените съотвено и входа на парка, съответно и дивидента.. някой май е спал в 1ви курс икономика.. както винаги форумните тролски капацитети пращят от интелект..
                      Last edited by raydalio; 11.07.2021, 09:20.

Коментар

• Сега се замислих и друго - конкретно, ако говорим за инвестиция в ИП.
                        За 3г има сериозна инфлация - цената на пакет акции също порсасна на 70хил (реално това е х2) - някакви планове за дивидента да стане от 5 на 10 хиляди имате ли? Нещо сметката не ми излиза - парите се обезценяват, но дивидентът не се индексира и е на ниво от преди 5-10 години.

Коментар

Нищо не начукваш - постовете ти са чиста проба ИП пропаганда, все едно гледам произволен профил на консултант в Тугедър...

Нали печалбата за няколко години в ИП беше 300-400-500%, а сега само 110%... Нещо ми се губи опорката тук. Обяснил съм и по-назад от 2018 насам в каквото и да инвестира човек (вкл. имоти на зелено) - печалба щеше да има в порядъка на 100-200%, като ликвидността е на 5 клика разстояние, докато в ИП трябва да търсиш купувач на някакви там акции, които може и да не са акции. Просто за мен беше но гоу.
                          Само за да ме зарибят ми предлагаха да вкарам 10к във фирма на партньор - да съм взел пакет акции в ИП през въпросния съдръжник, после даже и фондове ми се предлагаха - но там някъде приключих разговора, вероятно щяха да ми предложат "фонда на Ивелин".

Просто осъзнайте, че изборът на инвестиции е огромен, а вие не предлагате нищо иновативно. Ето ти 3 произволни инструмента, които от 2018 до 2021 (3 години) щяха да донесат печалба
                          Крипто - 500-1000% печалба
                          Tesla - 1000%
                          MS - 250%
                          S&P - 200%
                          Имот на зелено в София - 100%
                          P2P (10% годишна сложна лихва) - 33+%
                          Ако се навлезне подълбоко има ценни метали, добив и други индустрии където печалбите са около 200-500% за 3г.
                          и ти в колко от тези инструменти инвестира през 2018та? то много лесно така след като си видял във времето как се е развила цената да викаш акоо.. а да не говорим, че нито един от тези инструменти не ти дава дивидент

Коментар

призовавам всички форумци и тролове да подкрепят Исторически парк с бюлетина номер 22

а ти ако не беше стиснат и беше купил сега щеше да си на около 110% печалба и понеже ти е тъпо, че си се скатал сега се опитваш да разрушиш парка за да докажеш на себе си, че било добра идея да откажеш за да не ти е тъпо когато другите вземат по 5000лв, а ти си изтървал далаверата
                            Няма за какво да ме е яд, тоя дивидент е напълно комичен (също все още е имагинерен) и не ми подобрява живота по никакъв начин, особено на фона на тегавата ликвидност на ИП акциите. Не твърдя, че съм голяма инвеститор, просто съм имал малко късмет, че реших да пропусна ИП - съответно инвестирах в друго и съм около 100хил. напред, а не вися да чакам 5к дивидент евентуално на пенсия и да се кланям на вожда. Междувременно за 3г си увеличих значително приходите, та за мен това е предоволно - ако бях станал сектант - вероятно щяха да ме доят от сектата и сега да не разполагам с нищо.
                            Има една народна мъдрост, може да си я припомниш - лаком г*з кръв с*ре.
                            Last edited by RimogarDD; 11.07.2021, 09:11.

Коментар

ами да.. има си хоби да начуква тролските кофи а един 20 годишен успешен земеделец, вълк на уолстрийт и топ програмист кибичи 24/7 в некъв форум.. странно
                              Нищо не начукваш - постовете ти са чиста проба ИП пропаганда, все едно гледам произволен профил на консултант в Тугедър...

Нали печалбата за няколко години в ИП беше 300-400-500%, а сега само 110%... Нещо ми се губи опорката тук. Обяснил съм и по-назад от 2018 насам в каквото и да инвестира човек (вкл. имоти на зелено) - печалба щеше да има в порядъка на 100-200%, като ликвидността е на 5 клика разстояние, докато в ИП трябва да търсиш купувач на някакви там акции, които може и да не са акции. Просто за мен беше но гоу.
                              Само за да ме зарибят ми предлагаха да вкарам 10к във фирма на партньор - да съм взел пакет акции в ИП през въпросния съдръжник, после даже и фондове ми се предлагаха - но там някъде приключих разговора, вероятно щяха да ми предложат "фонда на Ивелин".

Просто осъзнайте, че изборът на инвестиции е огромен, а вие не предлагате нищо иновативно. Ето ти 3 произволни инструмента, които от 2018 до 2021 (3 години) щяха да донесат печалба
                              Крипто - 500-1000% печалба
                              Tesla - 1000%
                              MS - 250%
                              S&P - 200%
                              Имот на зелено в София - 100%
                              P2P (10% годишна сложна лихва) - 33+%
                              Ако се навлезне подълбоко има ценни метали, добив и други индустрии където печалбите са около 200-500% за 3г.
                              Last edited by RimogarDD; 11.07.2021, 09:00.

Коментар

Нека припомня и моят опит с Тугедър консултант:

1. 2018 година ме зарибява да инвестирам в ИП - акциите са 36хил пакета
                                2. След 5 години (това го смятам 2023) - когато е готов ИП ще има 5000лв. дивидент на пакет акции, като това е консервативно
                                3. След 5 години 600хил туриста е консервативно, но се целим за милион (това са думи и внушения, кото тугедър консултант ми направи)
                                4. След като каза "5 год много време има да изтече" - той ме убеждава, че е много вероятно и преди това да започне да се взима дивидент, но по-малък
                                5. Бяха ми предложени части от пакет акции (1/4 по спомен) на цена 10хил - като мога да ги взема през свързана/партньорска фирма. Тук няколко пъти се направиха на луди като повдигнах въпроса и се обясни как "нямало такова нещо" - лично на мен ми го преложиха
                                6. Далечната 2018 - всички тугедърци обясняваха как имотите били голям балон, много несигурна инвестиция. Как сме с отрицателен прираст и след 5 години имотите ще започнат да се обезценяват. Това не просто не се случва, ами започнаха сделки с къщи на зелено - това обръщане на палачинката как може да се разбира?
                                призовавам всички форумци и тролове да подкрепят Исторически парк с бюлетина номер 22

а ти ако не беше стиснат и беше купил сега щеше да си на около 110% печалба и понеже ти е тъпо, че си се скатал сега се опитваш да разрушиш парка за да докажеш на себе си, че било добра идея да откажеш за да не ти е тъпо когато другите вземат по 5000лв, а ти си изтървал далаверата
                                Last edited by raydalio; 11.07.2021, 08:53.

Коментар

Working...
                                X