If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ние тука от нищо не разбираме, но ето на Ивелин Михайлов в коментари към новото си видео обявява Кирил Петков и Радев, че са от династията на шпионите и че са свързани с Прокопиев и Капитал. Жалва се че му били блокирани сметките за месец, после били пуснати. Герб отлетяха и започват неприятности, а Криселда? Ний за министър те гласим, те сметките ти запорират, негий срам,шпионини такива Викали го били на разпит,вместо да му предложат веднага министерско кресло, продажници.
Соросоидите ще изравнят парка със земята и предлагам да се съберем форума да го отпразнуваме на по чашка крафт бира
Ние тука от нищо не разбираме, но ето на Ивелин Михайлов в коментари към новото си видео обявява Кирил Петков и Радев, че са от династията на шпионите и че са свързани с Прокопиев и Капитал. Жалва се че му били блокирани сметките за месец, после били пуснати. Герб отлетяха и започват неприятности, а Криселда? Ний за министър те гласим, те сметките ти запорират, негий срам,шпионини такива Викали го били на разпит,вместо да му предложат веднага министерско кресло, продажници.
Освен облагородяване на Исторически парк, ние се грижим и за териториите в околността. Затова след като засадихме 210 дръвчета тази година, поради огромния интерес, още 435 дръвчета ще бъдат засадени на територията на село Неофит Рилски, община Ветрино, в непосредствена близост до най-големия културно-исторически обект в света.
Егати балъците.. не стига, че ги одраха с 200 лева за некви дръвчета за 5 лева, ами и се оказа твърде много балъци и още 435 балъка ще дават 20000% надценка за дръвчета, което е тотална загуба на пари за нещо толкова глупаво като шепа пънове и дървесина..
Истинските инвестори и финансисти никога не засаждат дръвчета или поне не за повече от 5 лева, защото иначе си е пълен скам и безмислица, нищо че има 90% шанс да не им се хванат и да изсъхнат като душите им..
''Джирата'' е ясна - всичко се държи от адвокат Савов и Ивелин. А мечтателите, които си мислят, че държат акции...ами мечтатели. То и затова няма акционерна книга Схемата е пълна - не знам как човек се навива да вкара пари така на доверие, на сляпо...
Всичко около Тугедър свети в тъмно червено, ама кой да гледа.
Досега не е имало момент, в който да са ми казвали, че не мога да си купя акции на парка. Не вярвам да има чак такъв наплив от хора, които искат да си продават пакетите, че да има свободни и налични за закупуване на момента.
Провери джирата и ще разбереш дали са непродадени или някой ги продава
Ами не така ми го обяснява моят човек (няма да му казвам името). Досега не съм чул нитo един път офертата за акции да е от човек.
Да не се окаже, че тия акции дето ми ги предлагат, да са на моите 2ма познати, които искат да се махат?
Досега не е имало момент, в който да са ми казвали, че не мога да си купя акции на парка. Не вярвам да има чак такъв наплив от хора, които искат да си продават пакетите, че да има свободни и налични за закупуване на момента.
Възможно е, даже то няма друг вариант. Повечето продаващи са хора,които са купили рано за 10-30к и искат да си кешират печалбицата а консултантите вземат 5% комисион и затова те спамят
Ами не така ми го обяснява моят човек (няма да му казвам името). Досега не съм чул нитo един път офертата за акции да е от човек.
Да не се окаже, че тия акции дето ми ги предлагат, да са на моите 2ма познати, които искат да се махат?
Поредната лъжа Защо все още ми предлагат акции тогава И то от консултант от Тугедър.
Да не би някои хора да искат да се отърват вече?
Възможно е, даже то няма друг вариант. Повечето продаващи са хора,които са купили рано за 10-30к и искат да си кешират печалбицата а консултантите вземат 5% комисион и затова те спамят
Коментар