Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеХахаха ебаси простотията. Заплатите на работещите за мен, във фирмата ми, кокорчо ли ги увеличи, или са за моя сметка, ведно с вдигнатите осигуровки, как мислиш? Сега, ако дремеш на една заплата в някоя държавна канцелария , или чакаш подаяния чрез мизерна пенсия, е друг въпрос. Голям стандарт, голямо чудо. Да излезе оня изцъкления и да каже какво се слючва в бюджета, така и не разбрахме?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеНе разбра ли - фалирахме, осем до девет пъти. Но няма драма, сега Бойко ще ни оправи. С 200.
...А, ако слушаме, и с 400 ще опита.Last edited by Pyramid; 09.05.2024, 14:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеХахаха ебаси простотията. Заплатите на работещите за мен, във фирмата ми, кокорчо ли ги увеличи, или са за моя сметка, ведно с вдигнатите осигуровки, как мислиш? Сега, ако дремеш на една заплата в някоя държавна канцелария , или чакаш подаяния чрез мизерна пенсия, е друг въпрос. Голям стандарт, голямо чудо. Да излезе оня изцъкления и да каже какво се слючва в бюджета, така и не разбрахме?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хахаха ебаси простотията. Заплатите на работещите за мен, във фирмата ми, кокорчо ли ги увеличи, или са за моя сметка, ведно с вдигнатите осигуровки, как мислиш? Сега, ако дремеш на една заплата в някоя държавна канцелария , или чакаш подаяния чрез мизерна пенсия, е друг въпрос. Голям стандарт, голямо чудо. Да излезе оня изцъкления и да каже какво се слючва в бюджета, така и не разбрахме?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеСега, ако трябва да сме честни и обективни, например къщите в селото са много красиви на снимките. Лъже, маже, но поне има нещо насреща. Докато тия другите когато и да влязат по затворите, все ще е късно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениев политиката има маскари, но тук говорим за откровен измамник (ивелинката) + ютубъри идиотиLast edited by Pyramid; 09.05.2024, 12:40.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lost in fx Разгледай мнениеВинаги има нужда от такива партии! Трябва да се помага на нови хора които имат идеи да влизат в парламента и да им се даде възможност да се докажат че могат да направят нещо полезно за страната. Нали в крайна сметка това е демокрацията.
Коментар
-
Винаги има нужда от такива партии! Трябва да се помага на нови хора които имат идеи да влизат в парламента и да им се даде възможност да се докажат че могат да направят нещо полезно за страната. Нали в крайна сметка това е демокрацията.
Last edited by lost in fx; 09.05.2024, 10:56.
Коментар
-
О, тези просто перат нечии пари. И наистина са направили нещо що годе интересно. Дали са измамили някой друг шаран, изобщо не ме интересува. Докато другите искат да загробят цялата държава и го правят със завидна лекота, изключително нагли, алчни и некомпетентни. Наистина не съм предполагал, че ще има по-крадливи твари от боко, ама ей на. Между другото много хора ще гласуват за герб…
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеМм, не мисля. Въпреки , че ппдб казват че отново ще е втора сила. Ако е така, наистина сме уникални идиоти в тая държава. Щом за кирчо и кокорчо ще гласуват хиляди, защо и за тези да не.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
има страшно много , които ще гласуват с двете ръце за тези измамнициLast edited by X_Y; 09.05.2024, 09:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Величие - брейка, фараона и шкембе полковника.Last edited by X_Y; 09.05.2024, 09:21.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар