If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само да попитам:
- А достоверни ли са тези финансови отчети и, ако смяташ, че са то...защо и ние да вярваме в това?
Ама разбира се, все пак второто име на хана е истината . Човекът обаче каза, че е платил много големи суми за данъци. Въпрос към панелния счетовъд радев - / как тъй си на загуба, пък плащаш много данъци?
Много неграмотен въпрос задаваш.Парка е на загуба така че данък не дължи
Много не ме бърка, какво си мислиш. Неграмотен може да е човек, щото въпросът, не може и няма как да стане субект, нито да е учил/недоучил и т.н. Ама аз не съм от бранша, затуй си питам наред, без да ме боли фафлата.
Мир, прочее, на твоя дом. Аз само се заяждам.
Хахаха ебаси простотията. Заплатите на работещите за мен, във фирмата ми, кокорчо ли ги увеличи, или са за моя сметка, ведно с вдигнатите осигуровки, как мислиш?...
Ако вярно са за ваша сметка - то това е признание че работите на загуба. Иначе увеличения ФРЗ щеше просто да е намалил печалбата ви (при константни приходи/разходи)
Но такъв изказ показва и че имитирате акционерно дружество (заплатите трябва да ги плаща то )
Да държавна мишка инспектор в НАП.Интересувам се защото професията ми е такава.Гледай да не настъпиш мотиката.
Хахахах, знаех си. Моли се все пак някой да внася пари в бюджета, че ако няма заплата ще умреш от глад ))ела да ме инспектираш, многа бързо ги оправяме такива като тебе
Коментар