IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
    Коментарите показват, че глупците са в изобилие

Коментар

• ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
        Е много ясно - даже ще се изкарат пак жертви и губещи (за кой ли път вече). Тоя път Търмъка обаче вече ще трябва да отговаря на сериозни питания - неговите хора вече 100% задават неудобни въпроси.

Между другото днес Кюфте войводата Марков каза нещо много интересно при Цънцарова (и си мисля, че може би е вярно) - Търмъка е искал да ползва партията за фирмени ПР дейности - Кюфтето даде пример с ходенето на Търмъка в Доспат заради оня местен феодал. Да се изкара човек от народа.
        Значи, всякакъв градински инвентар, ме забавлява. Особено, ако може ( и Е прибрал!) парите на баладите.
        ХвалА! на Ивелинката, бели пари за черни дни, ИХУУУУУ!!@@@

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Дори да има избори през октомври, Величие ще прибере 200к субсидия. Не е лошо, не знам дали избива инвестицията в кампанията.
          Нищо няма да приберат, субсидия се дава на парламентарна група, а от днес те такава нямат. Дори да им дадат ще е от момента на заклеването до днес, т.е. за няколко дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ще кажат, че е политически натиск и затова няма да има дивиденти, а НАП вероятно ще запорира..
            Е много ясно - даже ще се изкарат пак жертви и губещи (за кой ли път вече). Тоя път Търмъка обаче вече ще трябва да отговаря на сериозни питания - неговите хора вече 100% задават неудобни въпроси.

Между другото днес Кюфте войводата Марков каза нещо много интересно при Цънцарова (и си мисля, че може би е вярно) - Търмъка е искал да ползва партията за фирмени ПР дейности - Кюфтето даде пример с ходенето на Търмъка в Доспат заради оня местен феодал. Да се изкара човек от народа.
            Last edited by Jorkata; 05.07.2024, 13:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              ще кажат, че е политически натиск и затова няма да има дивиденти, а НАП вероятно ще запорира..
              ...а рибоците - бълбук бълбук, бълбук...

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение

Е, разпадна се! Какво ще се случи с ИП, ще пият ли "студена вода" инвеститорите!?
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Дори да има избори през октомври, Величие ще прибере 200к субсидия. Не е лошо, не знам дали избива инвестицията в кампанията.
                  Ок, получават я/ и как/ ще я поделят Орел, рак и щука!

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение

Е, разпадна се! Какво ще се случи с ИП, ще пият ли "студена вода" инвеститорите!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
                      Сагата с Безличие продължава - Търмъка е поставил ултиматум: или Кюфтето и Виктория Василева са вън от партията, или тя се разпада. Май такъв цирк в най-новата ни история не е имало досега... Сибирчо - мъцни нещо бе, майна

Коментар

• Сагата с Безличие продължава - Търмъка е поставил ултиматум: или Кюфтето и Виктория Василева са вън от партията, или тя се разпада. Май такъв цирк в най-новата ни история не е имало досега... Сибирчо - мъцни нещо бе, майна

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
                          Ем то и аз ви казвах, че перат пари, ама вие, шараните, балъците, акционерите, поддържали бутафорията, вече шест години. Е няма такъв филм. Всеки, който има бизнес го знае- два месеца като си на загуба, на третия хлопваш кепенците. Банките и кредиторите няма да чакат.
                          Най абсурдното е следното-паркът е средище на българщина и патриотизъм, а се оказва, че изобщо не е продукт за българския пазар, ако изобщо може да се нарече продукт. Те го напрайли хората да водят там китайци румънци и руснаци…и така до 600к на година
                          Аз от самото начало питах аз, откъде ще ги намери Ивелинката толкоз народ, някои ми се смяха. Няма лошо. Явно, сега ги товарят по чужбините на кораби и самолети и, ама като заприиждат ония, значи, на талази, на талази...

Коментар

• Ем то и аз ви казвах, че перат пари, ама вие, шараните, балъците, акционерите, поддържали бутафорията, вече шест години. Е няма такъв филм. Всеки, който има бизнес го знае- два месеца като си на загуба, на третия хлопваш кепенците. Банките и кредиторите няма да чакат.
                            Най абсурдното е следното-паркът е средище на българщина и патриотизъм, а се оказва, че изобщо не е продукт за българския пазар, ако изобщо може да се нарече продукт. Те го напрайли хората да водят там китайци румънци и руснаци…и така до 600к на година

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
                              Защо никой не коментира, че финансовото гуру, от който и уорън Бъфет се учи, на практика си признава, че има финансови проблеми?
                              Е, че има ли нужда да коментираме? Толкова милиони усвоили момчето, няколко стотин хиляди задължения към НАП, са някак нормални.
                              ...тъй де.

Коментар

• Защо никой не коментира, че финансовото гуру, от който и уорън Бъфет се учи, на практика си признава, че има финансови проблеми?

Коментар

Working...
                                X