Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
за счетоводството не си прав. погледни има баланса .публична информация е. аз го разгледах. 1М капитал 1,3М загуба значи са на минус 300 000
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеВие все още си мислите, че сте прави и това нещо няма бъдеще. В интерес на дискусията ми е интересно да науча дали някога бихте променили мнението си и ако да, кога?
При първия изплатен дивидент, при посещение на място, брой посещения за първата година? Питам защото следя тези хора от началото и с всяка направена крачка печелят все повече от доверието ми. Допада ми, че говорят с действията си, а не отговарят по форумите.
Чудя се дали някой от тук пишещите претърпява такава трансформация или напротив?
http://prntscr.com/newt5x
http://ipark.bg/timeline/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеВие все още си мислите, че сте прави и това нещо няма бъдеще. В интерес на дискусията ми е интересно да науча дали някога бихте променили мнението си и ако да, кога?
При първия изплатен дивидент, при посещение на място, брой посещения за първата година? Питам защото следя тези хора от началото и с всяка направена крачка печелят все повече от доверието ми. Допада ми, че говорят с действията си, а не отговарят по форумите.
Чудя се дали някой от тук пишещите претърпява такава трансформация или напротив?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
за счетоводството не си прав. погледни има баланса .публична информация е. аз го разгледах. 1М капитал 1,3М загуба значи са на минус 300 000
Коментар
-
Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение
Я кажи как парите влизат в парка като няма нова емисия на акции?
Я кажи колко струва проекта, след като няма обективно отчитане на счетоводството?
Я кажи колко е яко за собственика увеличил акциите до 1 милион при емисионна цена от 1 лев и сега да продава същите си акции за 250 лева?
Я кажи колко е яко всичките 3-4 собственика на 1-вия милион акции, да си дадат 350к акции и по незнайно какви начини парите влизат в парка за строеж и накрая масата плаща масрафа от ужким 100 милиона, и за този ужким масата държи 35%?
Я ама честно ми кажи 10 милиона или 100 милиона е себестойността? Към кое повече клониш?
Я кажи кое от това ще се промени след 22?
Коментар
-
Коментар
-
Я кажи колко струва проекта, след като няма обективно отчитане на счетоводството?
Я кажи колко е яко за собственика увеличил акциите до 1 милион при емисионна цена от 1 лев и сега да продава същите си акции за 250 лева?
Я кажи колко е яко всичките 3-4 собственика на 1-вия милион акции, да си дадат 350к акции и по незнайно какви начини парите влизат в парка за строеж и накрая масата плаща масрафа от ужким 100 милиона, и за този ужким масата държи 35%?
Я ама честно ми кажи 10 милиона или 100 милиона е себестойността? Към кое повече клониш?
Я кажи кое от това ще се промени след 22?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Вие все още си мислите, че сте прави и това нещо няма бъдеще. В интерес на дискусията ми е интересно да науча дали някога бихте променили мнението си и ако да, кога?
Чудя се дали някой от тук пишещите претърпява такава трансформация или напротив?Keep going ...
Коментар
-
Ивелин парк вече структоро определящ отрасъл в икономиката културата и историята. А който е купил акций на време....
https://www.facebook.com/events/5915...3395449459951/
На 22 юни ще бъде голямото откриване на “Исторически парк”. Събитието ще е неповторимо и единствено в 141 годишната история на Третата Българска Държава. За първи път се възстановява величието на нашите предци, която до този момент е била изгубена и за нас и за света. Това събитие подобно на откриване на паметника на връх Шипка и на възстановяването на крепостта Царевец. За целта е организирана двудневна програма на 22 и 23 юни 2019 година, като първият ден програмата започва от 11 часа и ще приключи в полунощ. През целия ден български изпълнители и ансамбли ще ни припомнят красотата, емоцията и забавата в българското музикално и танцувални изкуство. Очаква се през този първи ден да има между 20 000 и 30 000 българи събрани на едно място, мислещи по един начин, които да слеят дъха и биенето на сърцата си. Втория ден ще има средновековен фестивал, който ще ни пренесе в епохата на величието на България. Ако искаш един ден да разказваш на децата и внуците си за този велик момент заповядай на ГОЛЯМОТО ОТКРИВАНЕ!
Коментар
-
Яу..моята несподелена любов се е развилняла по темата:
Маринова е споменала, че "Диви&Щастливи" се снима в Исторически парк. А статуята, показана на един от клиповете, е на тракийски стрелец, който е насочил стрела към Зевс, за са му покаже, че не се страхува от боговете.
Прочети още на: https://www.dnes.bg/zvezdi/2019/04/1...e-mreji.408008
Дали ще и е готино, като се разрови по форумите? Или ще ни бие всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение
Явно затова правят фирми по 2 лева капитал:
- 1 like
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=HY0cVClCoJ8
В последната минута се разбира, че преди не са спазвали ЗППЦК, а сега вече го спазват - ей КФН, в миналото можеше да разпише малко резултат, но уви ...
Коментар
-
https://www.facebook.com/10683034999...type=3&theater
Да не би този човек да е собственика на проекта в сянка, защото обикаля света и си го презентира?ПЕРНИК над всичко!
Коментар
Коментар