Може ли да направим списък с вече реализирани проекти като Исторически парк- например "Прабългарско селище Фанагория"; "Цари-Мали град", "Замък Равадиново". Според мен те дават добра представа за този пазар и са доказателство, че в България вече я има заета тази ниша. Ако някой се сеща за още подобни проекти, нека да се включи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение
Не съм казал, че е добра инвестиция, а само, че не е схема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение
Ти инвестирал ли си там?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение
Не е схема, ще отворят парка съвсем скоро. Мисля, че датата на отваряне беше в края на юни.
Може и да са интелигентни, но 80% от потребителите на форума коментират теми, по които имат бегли познания. Дори и един от журналистите на Инвестор обяви P2P кредитирането за Понци схема, явно без да е напълно наясно с него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеВие оставете вицовете на страна. Кажете схема ли е или не?
Първоначално изпратено от male4ko Разгледай мнениеДива неграмотност - georgnank.. ( Попаднал си на грешно място, тук пишат интелигентни хора, не го ли разбираш??!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от male4ko Разгледай мнениеДива неграмотност - georgnank.. ( Попаднал си на грешно място, тук пишат интелигентни хора, не го ли разбираш??!!!"the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеВие оставете вицовете на страна. Кажете схема ли е или не?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от male4ko Разгледай мнениеДива неграмотност - georgnank.. ( Попаднал си на грешно място, тук пишат интелигентни хора, не го ли разбираш??!!!
Ей тука
Първоначално изпратено от georgnank Разгледай мнениеГранцийя за чесност и добро съвесност.
Но грешно сложеното "й" му е трейдмарк вечеLast edited by eta orel; 01.05.2019, 12:04.
- 1 like
Коментар
-
Шейретов е от Home2you една от най сериозните фирми. Гранцийя за чесност и добро съвесност.
Павел Хрисков и Иванка Ваня Копанкова нямат нужда от представяне. Имената им казват всичко. Те са от консултантите на Тогедър активисти на фондацията и спомществуватели на Ивелин Парк.
Ако бях минюр одма щях да си направя застраховка при Копанкова а пък Хрисков щеше да ми е финасовият гуро. Човека работи с мильонери!Last edited by georgnank; 30.04.2019, 23:11.
- 1 like
Коментар
-
Титаните на мисълта говорят как трейдинга, борсите и т.н. са зло за безкрупулни хора и как това е жлъч, пък са партньори на на такива дружества:
https://www.youtube.com/watch?v=9LpnGwqEf1g
Г-н Михайлов защо залагате на двуличието като част от корпоративната ви култура?Last edited by Aleo; 30.04.2019, 17:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Точно така е Доста се вълнувам, че ще бъда пряк свидетел в изграждането на този парк. Може и да отнеме време, но наистина вярвам, а пък и ще помогна да се случи
- 1 like
Коментар
Коментар