If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това е парк за 250 милиона евро. На последната среща се реши ГФО за отминалат година да бъде публикуван възможно най късно преди 30 юни. Тогава ще има изненади. Информация на ухо Ще има изненади свързани с изборите в края на годината
...Възможнонай-късно. Да има възможно най-малко време за...каквото се сетиш, от страна на ощипаните. Но, който е лапал мухите, да бе се сърди, че го.таковат.
Това е парк за 250 милиона евро. На последната среща се реши ГФО за отминалат година да бъде публикуван възможно най късно преди 30 юни. Тогава ще има изненади. Информация на ухо Ще има изненади свързани с изборите в края на годината
Събитието е безплатно, а входа е платен.
Откриване на най-големия парк, ама на няма да се видим в парка, а на поляната до парка.
Честито на онези 10-20к хиляди дето ще ходят на поляната, дано поне да има тоалетни ....
Поляни бол ),,,Някой минавал ли е там да каже от първа ръка нещо .На мен ми прави впечатление ,че дори и сега един месец преди откриването се промотират някакви мултимедийни идейни проекти ,което ми навява предположение ,че се чакат "свежи " постъпления ,а сега ще има 1-2 помещения ,за сувенири и снимки с облекла (
Откриване на най-големия парк, ама на няма да се видим в парка, а на поляната до парка.
Честито на онези 10-20к хиляди дето ще ходят на поляната, дано поне да има тоалетни ....
Е ти пък, за 250 000 000лв. и тоалетни ли очакваш да има
На 22 юни 2019 година до град Варна ще отвори врати най-големият исторически парк в света. В него ще може да се пренесем до 10 000 години назад във времето.
Супер. Бих искал да направя няколко сделки по друг начин. Това е добре да можеш да се пренасяш назад във времето....
На 22 юни 1941 г армията на Хитлер започва военни действия със СССР.
Коментар