Първоначално изпратено от mancev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Дай Боже всекиму такава "набутвация".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеИнтересно ми е все още ли всички сте негативно настроени или вече започва да се прокрадва съмнение?
Аз все още съм на следното мнение:
Докато акционерите на ИП вече 2-3 години чакат бленувания първи дивидент (тоест ефективно все още са на МИНУС) - много хора вече реализираха неколкократни печалби чрез инвестиции в по-фундаментални и перспективни бизнеси.Last edited by RimogarDD; 01.08.2020, 10:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Ти верно ли си "инвестирал' тук?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Дай Боже всекиму такава "набутвация".
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Мите, много съжалявам, че тежко си се набутал, братле.Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеНа различно мнение съм и тук, но няма да задълбавам, а ще оставя времето да си каже тежката дума и след 2 години, когато много вода ще е изтекла, ще повдигна въпроса отново.
Само да вметна, че Капитал цитират цена 60 000 лв за 200 акции в момента.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Да ти продам 200 акции за 60 000 лв. ако си съгласен?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеНа различно мнение съм и тук, но няма да задълбавам, а ще оставя времето да си каже тежката дума и след 2 години, когато много вода ще е изтекла, ще повдигна въпроса отново.
Само да вметна, че Капитал цитират цена 60 000 лв за 200 акции в момента.
Коментар
-
Ивелине през последната година посещавам всички курсове и срещи на ТОГЕДЪР. Омагиосан съм от идеите ти за пандемичните финанси. Говорил съм с теб проектите много. 90 хиляди бимберици в евра е истинската цена на момента.
Да ги усведомим ли за финансовите печалби на паркът за миналата година?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Паркът ще го бъде и хората, които ще го посещават тепърва ще растат. Това е моето скромно мнение и ще обясня защо мисля така.
На първо място, това са хората, които стоят зад него. Това са хора с визия, с размах и усещане за детайла. Хора с кауза, които следват мечтите си.
Колкото и да се говори и пише срещу тях, те няма да спрат. Ще продължат да говорят с делата си и туристите няма да закъснеят.
Не знам дали имате хора като тях около вас? За такива хора няма невъзможни неща. Те знаят, че крайната цел се разделя на много по-малки и неуморно ги изпълняват една по една.
Интересно ми е все още ли всички сте негативно настроени или вече започва да се прокрадва съмнение?Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеСагата продължава На мен ми беше интересно...
https://www.capital.bg/politika_i_ik...richeski_park/
https://www.capital.bg/podcast/glasa...e_kupuva_selo/
Ивелине, блясака ти не може да остане скрит. Кажи им за хубавите новини който приятно ще очудят инвеститорите.
Вчера бяха в паркът. Паркинга пращи от коли вътре пълно с посетители. Златната карта за парка се превърна в един от най- желаните аксесуари.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар