IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не знам за вас, но аз ходих и се заредих! Сега съм пълен с енергия за цялата зима. Дори си спрях парното - просто съм фрашкан с енергия, като ТЕЦ на Ковачки с италиански боклук!

Коментар

• Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение
      Нещата вече отиват към езотерика, хахахахахаха. Скоро очаквам репортаж по някоя кабеларка, за това как има необяснима енергия, която само в това райско кътче България може да бъде усетена....ама и не точно в България....а само и единствено в Неофит Рилски...ама само и единствено срещу 30 лева вход или заложен апартамент. Вече виждам как лелите похарчили последните си пари, пускат сълзи от умиление и Ивелин излиза с анцуг и блуза с шевица и обяснява на мйеко "Ми то туй уникални уе. На колизуема не цйентъра като отидити и си дадети парити има ли такъвъ енергия? Няма. Само тук има такова нйещо?"
      Удри, Ивелинкаааааа!
      Баси енергията излъчва - като камък напечен на слънце.
      Добре че няма и човек на снимката, че ще се окаже, че излъчва повече от парка

Коментар

• Нещата вече отиват към езотерика, хахахахахаха. Скоро очаквам репортаж по някоя кабеларка, за това как има необяснима енергия, която само в това райско кътче България може да бъде усетена....ама и не точно в България....а само и единствено в Неофит Рилски...ама само и единствено срещу 30 лева вход или заложен апартамент. Вече виждам как лелите похарчили последните си пари, пускат сълзи от умиление и Ивелин излиза с анцуг и блуза с шевица и обяснява на мйеко "Ми то туй уникални уе. На колизуема не цйентъра като отидити и си дадети парити има ли такъвъ енергия? Няма. Само тук има такова нйещо?"
        Удри, Ивелинкаааааа!
        Last edited by megathrone; 28.10.2020, 14:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
          На кълдъръм бея много му дойде нанагорно от ИП. Щом го изтриха за заяждане, а той никога и с никой уж се не заяждал
          Не беше заяждане, Лорде, а тъжна констатация. Но истината винаги боли (втората част от мотото)
          Алекс е спестил нещо на Авайлина, което други участници в дискусията са казали многократно по завоалиран начин
          Last edited by Kildirim_Bei; 28.10.2020, 10:56.
          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
            На кълдъръм бея много му дойде нанагорно от ИП. Щом го изтриха за заяждане, а той никога и с никой уж се не заяждал
            Острихъ гу, щоту пишеше гръмотно, ъ тува не съ тулелира тукъ.

Коментар

• На кълдъръм бея много му дойде нанагорно от ИП. Щом го изтриха за заяждане, а той никога и с никой уж се не заяждал

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Прочетох го през ред и ми се струва, че изобилства от глупости, освен края в който приканва към действие читателите да се запалят по идеята. Цял разказ с някаква конкретна цел. Както винаги.
                Молиа, пиши некрамотно ф тъзи темъ.

Коментар

• Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
                  За да не си "чешем само езиците", предлагам темата да я затворим до изплащането на първия дивидент!
                  /Според мен /ако го направим/ това ще е завинаги/!!!
                  Темата стана много активна! Да не би случайно да са раздали ДИВИДЕНТ без да разберем!

Коментар

• Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение
                    https://ivelin.together.bg/v-polza-n...ta-vazmozhnost

Поствам целия линк, защото текстът е прекалено дълъг, но бисерите относно лошото влияние на градовете са толкова много, че ми е трудно да ги обощя тук.

Ще поставя само една невероятна причинно-следствена връзка, защото е прекалено гениална
                    Прочетох го през ред и ми се струва, че изобилства от глупости, освен края в който приканва към действие читателите да се запалят по идеята. Цял разказ с някаква конкретна цел. Както винаги.

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
                      Само да добавя, че истинските родолюбци и 200 лева да е входа ще го платят и ще са горди, че са истински българи!
                      И апартамент ще ипотекират, кредити ще теглят, голи и боси ще останат - гладни и жадни.... Само да видят туй свято дело - построяването на парка - завършено! Но саможертвата им няма да е напразна - поколения българи ще шепнат в захлас за героичния подвиг на тези храбри люде - мъченици! Които и във сетния си час мълвяха “Парка или смърт”!
                      Туй ментье по скапу от кулизеомъ в рим, мъ!

Коментар

• https://ivelin.together.bg/v-polza-n...ta-vazmozhnost

Поствам целия линк, защото текстът е прекалено дълъг, но бисерите относно лошото влияние на градовете са толкова много, че ми е трудно да ги обощя тук.

Ще поставя само една невероятна причинно-следствена връзка, защото е прекалено гениална

Коментар

• Най-голямата залъгАлка: Пази ЗА/от БУТАФОРИЯ.

Коментар

• Само да добавя, че истинските родолюбци и 200 лева да е входа ще го платят и ще са горди, че са истински българи!
                            И апартамент ще ипотекират, кредити ще теглят, голи и боси ще останат - гладни и жадни.... Само да видят туй свято дело - построяването на парка - завършено! Но саможертвата им няма да е напразна - поколения българи ще шепнат в захлас за героичния подвиг на тези храбри люде - мъченици! Които и във сетния си час мълвяха “Парка или смърт”!

Коментар

• Ивнистиця с бадъште аз свита в паднемични вреемна! Юшур ан маслиниту!
                              Last edited by Kildirim_Bei; 27.10.2020, 11:58.
                              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
                                Който българин не посети поне 10 пъти в годината парка е родоотстъпник! Заведете и, поне един път, швейцарец с вас - да види кви къщи, кво чудо сме ний, а те - прости селяни с хамбари и добитък...

О, неразумний юроде, поради что се срамуваш от парка!!!
                                Не че нешто, но ти виждъл ли си балгърска каща от 19 век?

Коментар

Working...
                                X