Не знам за вас, но аз ходих и се заредих! Сега съм пълен с енергия за цялата зима. Дори си спрях парното - просто съм фрашкан с енергия, като ТЕЦ на Ковачки с италиански боклук!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнениеНещата вече отиват към езотерика, хахахахахаха. Скоро очаквам репортаж по някоя кабеларка, за това как има необяснима енергия, която само в това райско кътче България може да бъде усетена....ама и не точно в България....а само и единствено в Неофит Рилски...ама само и единствено срещу 30 лева вход или заложен апартамент. Вече виждам как лелите похарчили последните си пари, пускат сълзи от умиление и Ивелин излиза с анцуг и блуза с шевица и обяснява на мйеко "Ми то туй уникални уе. На колизуема не цйентъра като отидити и си дадети парити има ли такъвъ енергия? Няма. Само тук има такова нйещо?"
Удри, Ивелинкаааааа!
Добре че няма и човек на снимката, че ще се окаже, че излъчва повече от парка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нещата вече отиват към езотерика, хахахахахаха. Скоро очаквам репортаж по някоя кабеларка, за това как има необяснима енергия, която само в това райско кътче България може да бъде усетена....ама и не точно в България....а само и единствено в Неофит Рилски...ама само и единствено срещу 30 лева вход или заложен апартамент. Вече виждам как лелите похарчили последните си пари, пускат сълзи от умиление и Ивелин излиза с анцуг и блуза с шевица и обяснява на мйеко "Ми то туй уникални уе. На колизуема не цйентъра като отидити и си дадети парити има ли такъвъ енергия? Няма. Само тук има такова нйещо?"
Удри, Ивелинкаааааа!Last edited by megathrone; 28.10.2020, 14:00.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеНа кълдъръм бея много му дойде нанагорно от ИП. Щом го изтриха за заяждане, а той никога и с никой уж се не заяждал
Алекс е спестил нещо на Авайлина, което други участници в дискусията са казали многократно по завоалиран начинLast edited by Kildirim_Bei; 28.10.2020, 10:56.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеНа кълдъръм бея много му дойде нанагорно от ИП. Щом го изтриха за заяждане, а той никога и с никой уж се не заяждал
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Прочетох го през ред и ми се струва, че изобилства от глупости, освен края в който приканва към действие читателите да се запалят по идеята. Цял разказ с някаква конкретна цел. Както винаги.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнениеЗа да не си "чешем само езиците", предлагам темата да я затворим до изплащането на първия дивидент!
/Според мен /ако го направим/ това ще е завинаги/!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнениеhttps://ivelin.together.bg/v-polza-n...ta-vazmozhnost
Поствам целия линк, защото текстът е прекалено дълъг, но бисерите относно лошото влияние на градовете са толкова много, че ми е трудно да ги обощя тук.
Ще поставя само една невероятна причинно-следствена връзка, защото е прекалено гениална
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнениеСамо да добавя, че истинските родолюбци и 200 лева да е входа ще го платят и ще са горди, че са истински българи!
И апартамент ще ипотекират, кредити ще теглят, голи и боси ще останат - гладни и жадни.... Само да видят туй свято дело - построяването на парка - завършено! Но саможертвата им няма да е напразна - поколения българи ще шепнат в захлас за героичния подвиг на тези храбри люде - мъченици! Които и във сетния си час мълвяха “Парка или смърт”!
- 1 like
Коментар
-
https://ivelin.together.bg/v-polza-n...ta-vazmozhnost
Поствам целия линк, защото текстът е прекалено дълъг, но бисерите относно лошото влияние на градовете са толкова много, че ми е трудно да ги обощя тук.
Ще поставя само една невероятна причинно-следствена връзка, защото е прекалено гениална
Коментар
-
Само да добавя, че истинските родолюбци и 200 лева да е входа ще го платят и ще са горди, че са истински българи!
И апартамент ще ипотекират, кредити ще теглят, голи и боси ще останат - гладни и жадни.... Само да видят туй свято дело - построяването на парка - завършено! Но саможертвата им няма да е напразна - поколения българи ще шепнат в захлас за героичния подвиг на тези храбри люде - мъченици! Които и във сетния си час мълвяха “Парка или смърт”!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ивнистиця с бадъште аз свита в паднемични вреемна! Юшур ан маслиниту!Last edited by Kildirim_Bei; 27.10.2020, 11:58.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнениеКойто българин не посети поне 10 пъти в годината парка е родоотстъпник! Заведете и, поне един път, швейцарец с вас - да види кви къщи, кво чудо сме ний, а те - прости селяни с хамбари и добитък...
О, неразумний юроде, поради что се срамуваш от парка!!!
- 1 like
Коментар
Коментар