Първоначално изпратено от Tepix
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеСводника всъщност е доста интересна фигура. Ако наистина си стриже като калинки абонатите хем да му плащат в пейтриън, хем да е събрал 300 хилки за парка, го признавам. Това доказва колко луд народ има из тая държава.
Аз съм с петорно по-големи доходи от тези на маса българи и пак си правя сметката (и тя понякога не излиза), как оцелява тоя народ, нямам идея.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Това намерих за този Павел Стоименов. Вероятно хан Търмък очаква да спечели избрите с него и да стане цар. Интересно защо не виждаме резултатите от парламентарната комисия, Станислав Цанов под натиск свали видеата свързани с парка, страницата на Симон Милков е свалена от интернета, Любо Жечев е привикан на разпит по жалба заради филма, който прави за Исторически парк. Не тези резултати очакваме.Last edited by X_Y; 29.09.2024, 11:10.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеГледам, че Търмъка нещо се е хванал с поредния разплут толуп - някой знае ли какъв е тоя и откъде се пръкна?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеГледам, че Търмъка нещо се е хванал с поредния разплут толуп - някой знае ли какъв е тоя и откъде се пръкна?Last edited by Pyramid; 27.09.2024, 18:46.
Коментар
-
В наказателното право има понятие изключителна дързост. Това което демонстрира този субект е изключителна дързост, наглост, нарцисизъм, престъпно поведение и абсолютно незачитане на каквито и да е морални или други норми. Абсолютно няма надежда за тоя клет народ, щом има нещастници които го подкрепят.
Има един кукумицин от Шн, който продаде два апартамента, набута парите и сега разнася храна с едно колело на тейкауей. Говори за полезност и духовна извисеност и погледа му е точно като на умопомрачен.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
"да произвеждат пари за мен" ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХХХАХАХХХ
да позная - данъчната му декларация от 2007-ма се е загубила
Изчетох всички постове тук и в някои други форуми, както и изгледах видеа от тубата и още от първото което видях за тази истЕрическа пирамида ми светна като лайф чойс. По времето на лайф чойс бях във фирмата като обикновен охранител и виждах как хората излъгани от това, че акции се листват на кнадска борса ще носят големи дивиденти и ще дават пари. Би било хубаво ако беше вярно. Между другото, ако наистина бяха листвани тези акции курсовата разлика канадски долар-лев можеше да даде някой и друг лев на акционерите. Всички получаваха едни красиво оформени цветни листчета заради, които всички получили ги обля много студен душ. Та схемата на лайф чойс много ми напомя на този парк. Лайф чойс започна с разработка на ваксина против спин, после премина към разработка на технология, с която да преработва отработено двиг. масло в нафта, после реши да купи електрокарния завод в Пловдив като инвестиция и за всичко това постоянно искаше пари, постоянно мрънкаше как държавата тогава не му даваше да купува електрокарния завод, фармацевтите не искаха да му признаят респивакса като ваксина против спин, а след ареста му го изследваха и установиха, че става единствено за противогрипно лекарство, но акционерите пиха много вода. Натам върви и пирамидата с гръмкото заглавие Исторически парк. Нито исторически нито парк създание, което патриотично обира наивници.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар