IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В наказателното право има понятие изключителна дързост. Това което демонстрира този субект е изключителна дързост, наглост, нарцисизъм, престъпно поведение и абсолютно незачитане на каквито и да е морални или други норми. Абсолютно няма надежда за тоя клет народ, щом има нещастници които го подкрепят.
    Има един кукумицин от Шн, който продаде два апартамента, набута парите и сега разнася храна с едно колело на тейкауей. Говори за полезност и духовна извисеност и погледа му е точно като на умопомрачен.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

"да произвеждат пари за мен" ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХХХАХАХХХ
      да позная - данъчната му декларация от 2007-ма се е загубила
      Да и жена му изкарвала по 6000 на месец ама не била харчела. Някой ако има представа от фризьорски бизнес ще знае, че това кнсумативи и разни други неща струват доста пари.

Изчетох всички постове тук и в някои други форуми, както и изгледах видеа от тубата и още от първото което видях за тази истЕрическа пирамида ми светна като лайф чойс. По времето на лайф чойс бях във фирмата като обикновен охранител и виждах как хората излъгани от това, че акции се листват на кнадска борса ще носят големи дивиденти и ще дават пари. Би било хубаво ако беше вярно. Между другото, ако наистина бяха листвани тези акции курсовата разлика канадски долар-лев можеше да даде някой и друг лев на акционерите. Всички получаваха едни красиво оформени цветни листчета заради, които всички получили ги обля много студен душ. Та схемата на лайф чойс много ми напомя на този парк. Лайф чойс започна с разработка на ваксина против спин, после премина към разработка на технология, с която да преработва отработено двиг. масло в нафта, после реши да купи електрокарния завод в Пловдив като инвестиция и за всичко това постоянно искаше пари, постоянно мрънкаше как държавата тогава не му даваше да купува електрокарния завод, фармацевтите не искаха да му признаят респивакса като ваксина против спин, а след ареста му го изследваха и установиха, че става единствено за противогрипно лекарство, но акционерите пиха много вода. Натам върви и пирамидата с гръмкото заглавие Исторически парк. Нито исторически нито парк създание, което патриотично обира наивници.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
        Апък хана вика че 2006та имал беемве и изкарвал на месец по 40 бона от животозастраховане и е най добрия животозастраховател в света и така е успял да спести и да построи кулата на баба вида. Всички остригани калинки си заслужават съдбата..заслужават даже още да ги щавят.

https://www.facebook.com/share/r/6gV...ibextid=UalRPS
        "да произвеждат пари за мен" ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХХХАХАХХХ
        да позная - данъчната му декларация от 2007-ма се е загубила

Коментар

• Апък хана вика че 2006та имал беемве и изкарвал на месец по 40 бона от животозастраховане и е най добрия животозастраховател в света и така е успял да спести и да построи кулата на баба вида. Всички остригани калинки си заслужават съдбата..заслужават даже още да ги щавят.

https://www.facebook.com/share/r/6gV...ibextid=UalRPS
          Last edited by Minaiivan; 06.09.2024, 11:46.

Коментар

• Цанов като бивш сидерист е голяма върти опашка, финансирането е явно от къде идва - изток, тупа се, че било чрез пейтриън, е че какво пречи да му пускат анонимни акаунти разни държавни пари. Отделно видеата му може да докарат нормален човек да развие когнитивно разстройство и епилепсия плюс шизофрения от постоянно сменяне на кадри и глупости. А и явно наистина са го предупредили хора с власт и сила, да си затваря плювалника, да си прави клипчета за извънземните в село Ключ и да не се занимава с който не трябва, иначе ще плува в Искъра с бетонни ботуши. Виждал съм го и на живо в мола - буквално си намираше пръстите в една малолетна задните части.. и гледа дали го гледат - 100% с отклонения и комплекси е човечето. Мен киро потника ми е интересен и той как се върти като гъсеница завалията ... Абе ужас.
            Какво стана с отчетите на пирамид.. пардон, парка?

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
              Някой знае ли защо Цаньо-анабола вчера си е изтрил от YouTube канала всички видеа, с които хулеше Исторически парк ??
              некой лев?
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Nik_2002.2024 Разгледай мнение
                Наскоро Ивелин Михайлов е имал среща с Васил Божков – Черепа, на която според наши брилянтни източници Михайлов е поискал огромна сума от Черепа, поради финансовите си затруднения, а Божков е бил склонен да удоволетвори щението му.
                а да бе да
                той божков си е спечелил парите като е търкал билетчета

Коментар

Някой знае ли защо Цаньо-анабола вчера си е изтрил от YouTube канала всички видеа, с които хулеше Исторически парк ??
                  брейкчето така го посъветва за да не го "съблече гол" ака да плаща като поп до живот.
                  ЕК много обичала да заличава гаменчета дето уронват престижа на депутати у фейсбука
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Нека те светна - на никой тук не му пука за Цанов и никой не го интересува защо трие клипове. Все едно на някой тук да му пука защо кюфте-полковника е изтрил някой клип/пост
                    Жорко бе.....много ни светна - замрежи ми очите.........

Жорко , явно визираш себе си като никой , защото , как например ще отговаряш от мое име ....... Аз съм ''някой '' и съм ''тук'' - а ти си ме включил в твоя незаинтересован списък - което е невъзможно ..........
                    Така стигам до горния логически извод ''кой си ти '' ......

Всъщност, и мен не не ми пука за Цанов ..... но въпроса на Фрости беше ''защо трие клиповете'' , а не дали ти пука за Цанко .... и дали му харесваш мускулатурата .....

Предполагам че са се намесили по висши сили , които са предали на Цанко послание от Трактора ..... Щял да го води на ''екскурзия'' .....

Предполагам че след влизането на Ивелинчо в Парламента - и тук ще има доста изтрити постове и акаунти ......
                    Last edited by Сибирския Бръснар; 05.09.2024, 15:26.

Коментар

Нека те светна - на никой тук не му пука за Цанов и никой не го интересува защо трие клипове. Все едно на някой тук да му пука защо кюфте-полковника е изтрил някой клип/пост

Коментар

• Някой знае ли защо Цаньо-анабола вчера си е изтрил от YouTube канала всички видеа, с които хулеше Исторически парк ??
                        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Наскоро Ивелин Михайлов е имал среща с Васил Божков – Черепа, на която според наши брилянтни източници Михайлов е поискал огромна сума от Черепа, поради финансовите си затруднения, а Божков е бил склонен да удоволетвори щението му.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

пирамида
                            ще вземе от завода (зелено) и ще набута в парка

във Варна балъци бол - ще му клъвнат
                            Ммм, не мисля. А всъщност балъците, които аз лично познавам и набутали пари в парка поради някаква причина, изобщо не са от Варна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
                              Сега отново се тръби за радиозавода и колко милиарда ще се набутат там, а в същото време проси пари за парка. Шизофрения ли, бихолярно разстройство ли е, не се знае
                              пирамида
                              ще вземе от завода (зелено) и ще набута в парка

във Варна балъци бол - ще му клъвнат

Коментар

• Сега отново се тръби за радиозавода и колко милиарда ще се набутат там, а в същото време проси пари за парка. Шизофрения ли, бихолярно разстройство ли е, не се знае

Коментар

Working...
                                X