То е интересно ако наистина липсват 58 милиона на къде са отишли. Не е толкова лесно да се покрият такива пари. Като гледам собствениците и съвета на директорите на парка са омотани в доста фирми. Повечето обаче с някакъв смешен капитал.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
За г-н Михайлов не знам, но кои липсващи милиони от продажба на акции? Нали трябва да се разбере въпроса, за да му се отговори.Не е препоръка
Коментар
-
Пишете на стената на Айвълайн, като искате да говорите с него. Тук аз ще ви отговарям. Явно има дискриминация да пише жена, но ви разбирам. Не сте единствени. Както виждам имате и дискриминация на етническа и политическа основа. Сабина достоверен източник ли е?
- 1 like
Коментар
-
Задействат се много хора напразно за трети път и е хубаво да се види източника на разходите за държавния апарат. Хубаво е някой да плаща разходите. Още по-добре е да се разследват схемите на вземане на пари от хората с криптовалути и борсови приложения, както и подтикването за купуване на публични акции от уж независими лица.
Гледайте си парка, давайте обещанните дивиденти и ще си привлечете още инвеститори.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениезащо се правите че не разбирате
Добре допускаме че не разбирате какво ви питаме
Хайде сега да изясним въпроса за липсващите милиони от продажба на акции, Нали искате?
На каква цена продавате пакета с акции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Възможно е от Биодит да поискат да се разследват профилите, които за пореден път активират държавния апарат и да заплатят разходите по разследванията. Като се включат и предните
Коментар
-
Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение
Г-н Михайлов, защо не си смените ника всички знаем кой сте, нямате ли малко мъжко достойнство, че се представяте като жена?
Относно комисионната питайте Сабинка, все пак тя пишеш под профила ви във фейсбук да ви защитава ... е верно изтри редица постове, но вие знаете за какво говоря.
Сега остава да отговорите за 58-те милиона лева, къде са те или след време някоя от институциите да отговори?
Исторически Парк Ивелин Михайлов Исторически Парк Мнения Исторически Парк Измама Исторически Парк Мнения Исторически Парк Отзиви
Коментар
-
Този път е възможно от парка да поискат да се разследват профилите, които за пореден път активират държавния апарат и да заплатят разходите по разследванията. Като се включат и предните.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАААААААААААААА ...........................
КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА ....................
кво ше разследваш бе момиче .....хептен изтрещяхте вече ................
щели да ни разследват ............ ХАХАХХАХАХААХХААААААААААААА.................
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение... тоя форум ИНВЕСТОР се чете сигурно от стотици хиляди хора и поне половината от тях споделят кво са прочели в темите на свои познати и приятели.........
И аз споделих това с десетки мои познати, мнозина им показах и форума. И знам 2-ма мои познати които също са отказали на база на прочетенето и казаното от мен. Иначе кой знае дали нямаше поне единия да изгори да вземе ипотека и да се набута с "акции".
Така че форума е помогнал на мнозина, щом само при мен знам 2-ма мои приятели, колко ли са общо - поне стотици, вероятно хиляди хора. Затова и Тогедърджиите така злобеят по форума, понеже много шаран изтърваха.
Коментар
-
Защо лъжете, че има комисион 9%? Защо ползвате за доказателство коментар от непознат за вас профил? Защо лъжете?
Относно комисионната питайте Сабинка, все пак тя пишеш под профила ви във фейсбук да ви защитава ... е верно изтри редица постове, но вие знаете за какво говоря.
Сега остава да отговорите за 58-те милиона лева, къде са те или след време някоя от институциите ще отговори?
Исторически Парк Ивелин Михайлов Исторически Парк Мнения Исторически Парк Измама Исторически Парк Мнения Исторически Парк ОтзивиLast edited by Aleo; 07.02.2021, 18:22.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Този път е възможно от парка да поискат да се разследват профилите, които за пореден път активират държавния апарат и да заплатят разходите по разследванията. Като се включат и предните.
КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА ....................
кво ше разследваш бе момиче .....хептен изтрещяхте вече ................
щели да ни разследват ............ ХАХАХХАХАХААХХААААААААААААА.................
- 1 like
Коментар
-
Отново ви питам - КАК РАЗБРАХТЕ КОЛКО ПАРИ СА ВЛОЖИЛИ ИНВЕСТИТОРИТЕ, КОИТО СА РАЗЛИЧНИ ОТ ОСНОВНИЯ АКЦИОНЕР?
Добре допускаме че не разбирате какво ви питаме
Хайде сега да изясним въпроса за липсващите милиони от продажба на акции, Нали искате?
На каква цена продавате пакета с акции?
Не е препоръка
Коментар
-
Защо лъжете, че има комисион 9%? Защо ползвате за доказателство коментар от непознат за вас профил? Защо лъжете?
Покажете някоя декларация. Зашеметете ни с резултати, докажете експертиза (на думи не успявате, даже обратното).
Тогава може и да ви вземе някой на сериозно.
Коментар
Коментар