Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
някои от тези култове, обаче понякога превземат цели държави с помощ отвън.. ИДИЛ например..това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
някои от тези култове, обаче понякога превземат цели държави с помощ отвън.. ИДИЛ например..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе ми се гледа лудница. Това че манията му за величие е избила вече до там че да се смята в център на световна престъпна империя, не го прави по различен от това което е. Някакъв тип с логорея говорещ небивалици от които нищо не разбира на хора, които съвсем нищо не разбират, но искат да се чувстват нещо като се присламчват към безумното му его. В общи линии същото нещо което се случва във всеки култ. И също както е в доста от култовете много народ вътре имат сериозни психологични проблеми.
Коментар
-
Не ми се гледа лудница. Това че манията му за величие е избила вече до там че да се смята в център на световна престъпна империя, не го прави по различен от това което е. Някакъв тип с логорея говорещ небивалици от които нищо не разбира на хора, които съвсем нищо не разбират, но искат да се чувстват нещо като се присламчват към безумното му его. В общи линии същото нещо което се случва във всеки култ. И също както е в доста от култовете много народ вътре имат сериозни психологични проблеми.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТук станало като в роман на Джон льо Каре.Някакви руски шпиони, милиардери, гигантски световни заговори с пирамиди и всичко това около един полуграмотен измамник, който взима едни пари на едни балъци. Много филми гледате
Last edited by raydalio; 08.02.2021, 22:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
И след като 70 мил за тях за нищо, защо си губят времето и си създават мъките да ги набират тез 70 мил. от орлета ?!
Жертват се за достойна кауза за да направят от орлетата мелеонери ?!Last edited by raydalio; 08.02.2021, 21:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от georgnank Разгледай мнениеКои се страхрува от Ивелин парк?
Точно преди изброрите крагът Кои, Делян, Цветан, Цацарко, Боико, Цецка, Гешев както и крагът Капитал Иво, Рада Широката, Ицо Бардата и Про-копи Колтористът пот готвят удър срещу Апостолът и циалото семейство ан Истерически парк, Тугедар и Ваздигане.Парвата част се състой днеска с анпъдението срещу Възраждане. Предстой след ваща стапка кон промат срещу Мътилда.
Тя вече е за щитена ан сигорна среда в Неофит Рилски за обикулена и пазена от Апостолът, другите старейшини, безброи консолтатни и орлета. Копойте ан Прокопи Колтористът и другите слуги ан Капитал и Кои няма да я пипнат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Зарязали са Камчия и си търсят нов обект. След китайската оферта е била тяхната, но те са от тези, които правят предложение на което не можеш да откажеш. Затова и колкото и да ревете за прокуратури, кфни, напове и дансове, нищо няма да се случи.
Жертват се за достойна кауза за да направят от орлетата мелеонери ?!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Кви неща говориш бе, човек? Айвалина за пазач на гаражите на тия няма да го взематLast edited by raydalio; 08.02.2021, 21:17.
Коментар
-
този няма намерение да бяга, защото от българите може да избяга от чужбина, но от Наришкин не може. Кукловодите му не са умрели за едни смешни 70 милиона. Те си имат толкова умножени по 100.. стройгазмонтаж, русал... цял поток прокараха.. паркчето е само брънка..Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Добре де, айде и аз да ви помогна с нещо.
Ще ти кажа екзит-стратегията на Иво Недялков, фараона от Ийст-Уест, през 1994 г.
Ясно е, че тарторите диплят бели пари за черни дни още от самото начало на схемата. Винаги, задължително, щото трябва да си ток и жица по всяко време да напуснеш кораба.
Много се бяха размирисали нещата към края на лятото 1994 и работата отиваше на умирачка за схемата. Та нашето момче, прави смел ход - уговаря среща на живо в прайм-тайма на централна телевизия вечерта, те викат експерти и хора да питат кво става, поизпоти се малко момчето 1 час, ама то ако не си дебелокож, не ставаш за тартор на пирамида, нъл тъй?
Купил си обаче билет за полет не знам за къде предварително, и от студиото на телевизията - бум на летището и адио, моя страна, моя Българиятам го чакала жена му и... чек-аут от схемата
Last edited by raydalio; 08.02.2021, 20:42.
Коментар
-
аз първи зададох въпрос, а вие ми отговорихте с въпрос.
Ще ти кажа екзит-стратегията на Иво Недялков, фараона от Ийст-Уест, през 1994 г.
Ясно е, че тарторите диплят бели пари за черни дни още от самото начало на схемата. Винаги, задължително, щото трябва да си ток и жица по всяко време да напуснеш кораба.
Много се бяха размирисали нещата към края на лятото 1994 и работата отиваше на умирачка за схемата. Та нашето момче, прави смел ход - уговаря среща на живо в прайм-тайма на централна телевизия вечерта, те викат експерти и хора да питат кво става, поизпоти се малко момчето 1 час, ама то ако не си дебелокож, не ставаш за тартор на пирамида, нъл тъй?
Купил си обаче билет за полет не знам за къде предварително, и от студиото на телевизията - бум на летището и адио, моя страна, моя Българиятам го чакала жена му и... чек-аут от схемата
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
Аааа, чл. 221 от ЗППЦК, касаещ Административно-наказателни разпоредби...
Объркал си номера на члена в бързината да пишеш колко си щастлив от инвестицията в схемата...
Разбираемо е, няма проблемсъщата схема я направих и с китайската пирамида еханг, която беше доста по-доходоносна от ип. Пъмп енд дъмп схемите са едни и същи и това дали е на борсата или под масата с джирото не променя нищо. Винаги има измамени и спечелили. Печалбата винаги я има и е гарантирана, стига да знаеш кога да влезеш и кога да излезеш. Навремето баща ми така спечели яко от пирамидата на югоагента и купи 2 апартамента, а аз продължих семейната традиция.. последните влезли в пирамидата винаги изплащат печалбата на първите, които са малко и на върха - затова и той е остър. Дори и в скайуей имаше пара - няколко познати успяха да си шитнат акциите на 70-80% печалба...
Last edited by raydalio; 08.02.2021, 20:28.
Коментар
Коментар