If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Щото ако няма хляб и зрелища ще дойде народната любов... Или с други думи, защо един успяващ и изключително зает бизнесмен редовно ще прави час + видеа с цел дискредитиране на някой питащ? Ми аз не бих си правил труда ама въобще освен ако яйцето не е опряло до...
А защо не бягат? Така не им ли свършват парите? Не е ли най-добре да се бяга докато има пари?
Май нещо не мислят да бягат. И тази година ще пропуснат според мен. Защо ги правят тези събития и продължават да вкарват толкова труд?
Щото ако няма хляб и зрелища ще дойде народната любов... Или с други думи, защо един успяващ и изключително зает бизнесмен редовно ще прави час + видеа с цел дискредитиране на някой питащ? Ми аз не бих си правил труда ама въобще освен ако яйцето не е опряло до...
Ивелинчо е поканил една марионетка да представя проект за 8 къщи в района на Неофит Рилски,... само дето неговата марионетка нз колко е площа на проекта, каква е цената... само хън мън. Личи си че това момче е просто лице на жородетелинов подлогата на Ивелин Михайлов. Вместо парка да се развива те с откраднатите пари на шараните строят къщи
Ивелинчо е поканил една марионетка да представя проект за 8 къщи в района на Неофит Рилски,... само дето неговата марионетка нз колко е площа на проекта, каква е цената... само хън мън. Личи си че това момче е просто лице на жородетелинов подлогата на Ивелин Михайлов. Вместо парка да се развива те с откраднатите пари на шараните строят къщи
Мен тоя Ангел Тодоров аааадски ме кефи! Чат-пат си го пускам от линковете - страшен е! Само като го слушам и ми става едно такова благо на душата... реално погледнато ще успееш много в света на инвестициите ако правиш точно обратното на това, което проповядва тоя.
Иначе и аз съм на мнение, че такива клипчета имат за цел надъхване на тогедърците и орлетата около тях - не са за масовата популация. Нормален човек с прилично развито критично мислене просто ще го зачеркне тоя с дебелия хикс само като му чуе глупостите.
ЕДИТ: прическата му кърти!
Еми да, прав си. Клипчетата имат такъв цел. Любимият ми е това с тема "ако почвам работа в МЛМ фирма, и приятелите ми не съветват, защото.... всъяност те са тъпи" https://www.facebook.com/angeltodoro...4260127923118/
шараните в бг свършиха и са нападнали вече в чужбина - орлетата са с нова схема с бутафорни къщи пирамиди, които ги продават за 4000лв пасивен месечен доход от наем и са завлекли чуждестранни шарани с общо 2 млн. лева, а те наем няма да видят, защото никой не дава такива пари да стои в забутано, умряло село! https://www.youtube.com/watch?v=Z8TcJu2nCGM очаквам схемата вече да бъде осъдена на европейско ниво и да стигне до Хага и Страсбург, защото тука прокуратурата спи, но Лаура Кьовеши не спи и дните на мекащия са преброени, а главен свидетел по мегаделото ще бъде Атанас Ганчев.
Ииииии ... ето кой е бил Реидалио Стил едно към едно, профила ли обърка сладур
шараните в бг свършиха и са нападнали вече в чужбина - орлетата са с нова схема с бутафорни къщи пирамиди, които ги продават за 4000лв пасивен месечен доход от наем и са завлекли чуждестранни шарани с общо 2 млн. лева, а те наем няма да видят, защото никой не дава такива пари да стои в забутано, умряло село! https://www.youtube.com/watch?v=Z8TcJu2nCGM очаквам схемата вече да бъде осъдена на европейско ниво и да стигне до Хага и Страсбург, защото тука прокуратурата спи, но Лаура Кьовеши не спи и дните на мекащия са преброени, а главен свидетел по мегаделото ще бъде Атанас Ганчев.
Мен тоя Ангел Тодоров аааадски ме кефи! Чат-пат си го пускам от линковете - страшен е! Само като го слушам и ми става едно такова благо на душата... реално погледнато ще успееш много в света на инвестициите ако правиш точно обратното на това, което проповядва тоя.
Иначе и аз съм на мнение, че такива клипчета имат за цел надъхване на тогедърците и орлетата около тях - не са за масовата популация. Нормален човек с прилично развито критично мислене просто ще го зачеркне тоя с дебелия хикс само като му чуе глупостите.
ЕДИТ: прическата му кърти!
То да е само прическата. Виж колко е фешън наметнат с на баба си родопските одеала
Орлета с клюнчетата тракът
Апостолът, Канчев, Али баба, Малкият Мук и Херувимчето мелиунер
чуждите бимберици въздигат
и лиубезно им казвът да не питат
'Где и мойта 5-годишна заплата? Аз с какво да храня децата?'
Знайте акцийте ви с облигации защищихме
с 40% лихва ви ошихме
и още чрез зделките с свързани лица
бадете сигурни, че бимбериците ви с пот искарани
от Истерически парк вече биват омножени
и са много добре защитени
вие само исчакайте десетилетие или две
и не гледайте на другите в софрата,
беемвета, джипки и къщета
заслужили са ваще очители, апостоли и консолтанти
да си закупят в чест и за здраве на
ЩЕДРИТЕ ОРЛЕТА
Има моменти в този бизнес на обезверяване и проблеми, когато едно допълнително надъхване от вожда винаги е полезно. Напътства ги: да не се отказват, да четат книжки и т. н.
Коментар