Да, ама ние живеем в общество и точно от такива нагли мошеници трябва да ни пази държавата. Уж за България, а пък я рушат от ИП.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеАлчност и невежество. А и И.М и дружина са изпечени мошеници. Бърни Мейдоф колко време си въртя пирамидата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Нали не се продаваха акции от 2 години?
как инвестиратLast edited by totenkopf; 01.03.2021, 17:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
колко скоро? месеци, години,десетилетия, векове,хилядолетия? защо никой не ви слуша, а продължават да жънат и инвестират?
как инвестиратНе се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеЖалки са мошениците, а не форумът, който предупреждава за измамата. Скоро ще изгърми пирамидата, няма как вечно да имат чадър и да си жънат шараните.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеЗащото продължават да жънат баламурници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеЖивее в охолство, палати, коли, луксозни стоки. А скоро ще заживее и на екзотичен остров с парите на баламурниците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеНе използва психотропно оръжие, а методите на НЛП плюс емоциите на хората, патриотизма им и алчността им, за да им крадне парите. Явно успешна формула за мошениците по нашите земи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
Taka хубаво са ви облъчили, че дори и аз не мога да повярвам, на това което виждат очите миLast edited by totenkopf; 01.03.2021, 16:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Честита баба Марта Да сте румени, засмени и всичко най-хубаво през тази година!
Понеже и аз се интересувам от крипто и искам да споделя, че наистина си личеше отдалеч, че е гнила ситуацията там.
За Исторически Парк съм на друго мнение. Чудя се дали факта, че съм инвеститор там замъглява преценката ми и не изключвам такава възможност, но досега контактите ми с тях са били на ниво и мисля, че ще успеят да докарат нещата до край. Преодоляват криза след криза и строителството си продължава. Надявам се в някой слънчев ден да видим сериозни промени в годишния финансов отчет.
Мнения, че Паркът е свършен чета от създаването на темата.
Времето ще покаже най-добре!
Бъдете здрави и успех!
Я всегда буду твоим поводом напиться.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар