Първоначално изпратено от lefti
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
къде са тези палати, може ли да ми ги покажеш? Луксът, къде е, нещо го виждам? Като гледам и на почивки никъде не е ходил.. жена му нещо на фейса й една снимка няма от тези екзотични острови за които говорите, а децата му учат в селско училище...на това ти лукс ли му викаш?!
Да не качва селфита с решетки за фон след някоя и друга годинка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
Не ми отговори на въпросите, не че си длъжен де
За съжаление мнението ми за теб си е същото - заради личен интерес подържаш една яка измама, която добре разбираш, че е яка измама. Това е отвратително и много недостойно. Много по полезно за теб, в човешки смисъл ако щеш, ще е да си признаеш истината и да постъпиш правилно, вместо целенасочено да подкрепят неправилното. Жив и здрав.Last edited by Mr.Profit; 02.03.2021, 19:54.Keep going ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
А тия 58 милиона къде са, питам азтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
къде са луксът и палатите питам аз?!?!?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
Прозълзих се. Да го оплаче човек.
Коментар
-
къде са тези палати, може ли да ми ги покажеш? Луксът, къде е, нещо го виждам? Като гледам и на почивки никъде не е ходил.. жена му нещо на фейса й една снимка няма от тези екзотични острови за които говорите, а децата му учат в селско училище...на това ти лукс ли му викаш?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеМилионите са изхарчени за палати и луксозен живот.Last edited by totenkopf; 02.03.2021, 15:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеПарите са изхарчени по незаконен начин. Въпросът е кой носи отговотност за откраднатите милиони?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеГрешиш, аз имах акции, но като разбрах, че е измама и се отървах. Имаше и заплахи. Тези хора са мошеници! Гарантирано!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеПарите са изхарчени по незаконен начин. Въпросът е кой носи отговотност за откраднатите милиони?
Във форум Финанси някой беше постнал протокол от ОСА на парка от 2018 г. с подписи на присъстващите акционери. В протокола пишеше, че членовете на СД присъстват на събранието, но подпис на Ивелинката като акционер нямаше. Мисля, бяха 5 акционери с около 830 000 акции общо, гласували на събранието.
В репортажа на Нова от 2019г., дето постнах вчера, Ивелинката казва, че всичко почнало с 5 акционери.Last edited by Kildirim_Bei; 02.03.2021, 09:57.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Означава да върви по план. Пандемията определено им повлия негативно, но това за мен си е форсмажорно събитие.
Споменаха, че първият дивидент ще е до 2 години живот и здраве.
Написах, че допускам такъв сценарий на база отчетите и предполагам, че дори и тогава няма да подведат хората, които са им се доверили. Тук идва основната разлика между вашето и моето мнение. Контактувал съм с тези хора и видях, че мога да разчитам на тях ако се наложи. Всичко се гради на доверието и те са си спечелили моето. Предполагам, че е така и с останалите съдружници/акционери.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Означава да върви по план. Пандемията определено им повлия негативно, но това за мен си е форсмажорно събитие.
Споменаха, че първият дивидент ще е до 2 години живот и здраве.
Написах, че допускам такъв сценарий на база отчетите и предполагам, че дори и тогава няма да подведат хората, които са им се доверили. Тук идва основната разлика между вашето и моето мнение. Контактувал съм с тези хора и видях, че мога да разчитам на тях ако се наложи. Всичко се гради на доверието и те са си спечелили моето. Предполагам, че е така и с останалите съдружници/акционери.
За съжаление мнението ми за теб си е същото - заради личен интерес подържаш една яка измама, която добре разбираш, че е яка измама. Това е отвратително и много недостойно. Много по полезно за теб, в човешки смисъл ако щеш, ще е да си признаеш истината и да постъпиш правилно, вместо целенасочено да подкрепят неправилното. Жив и здрав.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар