Първоначално изпратено от Тъпо парче
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
- 1 like
-
Апостолът беше праф от само то началу. Инвесторите.бг грешяха.
Ас казахли ви че Апостолът е потготвил палтежните нарешданя. Данак печалба ще баде палтен от сметкъта в Инт.асет банк. Шаблоните с палтежните кам орлетатат вече са за редени в сметкъта в Инвесбанк.
Орлетатат тракът с клиунчета. Ако сте орле се сваржете с фиансивият си консолтант в връзка сас репатришана.Last edited by georgnank; 05.03.2021, 16:18.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнениетези са от продажби на къщи в селото на чужденци и българи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
Чакай, човекът взе парите ... дръжте му петите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ето къде са 58млн . А колко ДИВИДЕНТ ДАДОХТЕ на собствениците с АКЦИИ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеWOW!!! 43 милиона?!?!?! Баси якото! Дай да видим документ за тия пари - квото и да е. И да видим какви данъци са платени на тия пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнениепечалбата на ип за 2020та е 43 милиона лева при 90% срив на туризма.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнениепечалбата на ип за 2020та е 43 милиона лева при 90% срив на туризма.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеTotenkopf Grgdfhb днес си увеличих шорта на полупроводниковата индустрия с 200 000 долара
Totenkopf Grgdfhb за седмица съм 37% напред
Totenkopf Grgdfhb смятайте за година колко ще съм напред
Totenkopf Grgdfhb моят пристан е монако, нова зелания и исландия - там нищо не може да ме засегне. ип не е пристан, след 10 години България като падне под турско робство всичките ви инвестиции ще изгорят
Тотенкопф за пореден път кърти мивки с интелект и мисловна дейност. Бас ловя,че този пишлегар няма и 20
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнениепечалбата на ип за 2020та е 43 милиона лева при 90% срив на туризма.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар