IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
    Абе сега се сетих - Тотка, нали щяхте да правите предаване за тая тема в инвестора и за лошите хора, които ви плюят проекта - какво стана, знаеш ли откога го чакам?
    обработват се материалите

Коментар

• Абе сега се сетих - Тотка, нали щяхте да правите предаване за тая тема в инвестора и за лошите хора, които ви плюят проекта - какво стана, знаеш ли откога го чакам?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

на "облигационерите"
        кои са те

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ти милиони да отървеш затвора имаш ли?
          имам да.. и вече съм ги платил

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
            Айде да му е честита новата кола на гошко детелинов, купена с парите на шараните дето строят нова България хаха. Тоте и теб ли измами жорко и ти зе парите и сега с тях си купува нова спортна кола .... шарани балъци.

ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК ИЗМАМА ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ ФАРАОН НА ПИРАМИДА ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК ПИРАМИДА ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК ЛОВ НА ШАРАНИ

Ivo Stankov14 hours ago
            Каква спортна кола имаш? Или искаш да имаш?

Georgi Detelinov13 hours ago
            Ще ти отговоря на този въпрос след няколко седмици, когато я взема

IVO Stankov благодаря, ще се абонирам. Подсказка за колата - в България са не повече от 4-5 такива (аз съм виждал само 1 и съм чувал за още 1)
            ахаха а ти на 21 какво правеше бе.. мама още ти даваше стотинки за закуска, а момчето си купи астън мартин и направи 2 деца в тракийска къща за 300 бона... изяж си г*ъза от яд
            Last edited by totenkopf; 10.03.2021, 09:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

60 000лв кешовица имаш ли
              Ама нали можеше и с кредит или продажба на бъбрек?

Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
              Айде да му е честита новата кола на гошко детелинов, купена с парите на шараните дето строят нова България хаха. Тоте и теб ли измами жорко и ти зе парите и сега с тях си купува нова спортна кола .... шарани балъци.
              Не, бе на ИП патриотите са им нужни бързи коли, за да въздигат делото - най-достойните и скромни хора. Никак не е съмнително когато чакаш някакъв условен дивидент 6 години, а междувременно тези, дето имат да ти дават си купуват скъпи коли и си строят лични сараи. Ама баш шарани са инвеститорите - да си чакат кротко и да не се запитат "защо тъй, аджеба"
              Last edited by RimogarDD; 10.03.2021, 08:55.

Коментар

Той има. Нямат ги (вече) едни други сладури но, казано е: Загубата е най-добрият учител,
                и още,
                Будалите са хранителната среда за измамниците.

Коментар

a на кого тогава
                  на "облигационерите"

Коментар

• Айде да му е честита новата кола на гошко детелинов, купена с парите на шараните дето строят нова България хаха. Тоте и теб ли измами жорко и ти зе парите и сега с тях си купува нова спортна кола .... шарани балъци.

ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК ИЗМАМА ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ ФАРАОН НА ПИРАМИДА ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК ПИРАМИДА ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК ЛОВ НА ШАРАНИ

Ivo Stankov14 hours ago
                    Каква спортна кола имаш? Или искаш да имаш?

Ще ти отговоря на този въпрос след няколко седмици, когато я взема

IVO Stankov благодаря, ще се абонирам. Подсказка за колата - в България са не повече от 4-5 такива (аз съм виждал само 1 и съм чувал за още 1)

Коментар

не ми трябват акции аз като кръжеца, който дърпа конците на тугедърите искам облигации с 40% лихва да тракам с клюнче доволно

казвам го с ирония...пари да ми дават не бих мамил хората по този начин.
                      Last edited by bertram; 09.03.2021, 22:05.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
                          Пак ще се повторя, тези от парка са много гнусни и долни хора.
                          пълни нещастници, които считат за успех да измамят някой и да му приберат парите защото е балък..... идват трудни времена и подобен род хора, за които работата е да ходят да лъжат и мажат ще срещнат стената (по един или друг начин)
                          Last edited by bertram; 09.03.2021, 20:25.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Пак ще се повторя, тези от парка са много гнусни и долни хора.

Коментар

Ще ми продаваш ли акции. Да идвам с АДВОКАТА СИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

със сигурност не е на балъкционера, чиито са парите всъщност - то затова е измама
                                никой не отрича съществуването на парка, но той е стръвта на която орлетата ловят близки и далчени познати шаранчета
                                a на кого тогава

Коментар

Working...
                                X