Първоначално изпратено от Jorkata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ти милиони да отървеш затвора имаш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеАйде да му е честита новата кола на гошко детелинов, купена с парите на шараните дето строят нова България хаха. Тоте и теб ли измами жорко и ти зе парите и сега с тях си купува нова спортна кола .... шарани балъци.
ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК ИЗМАМА ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ ФАРАОН НА ПИРАМИДА ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК ПИРАМИДА ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК ЛОВ НА ШАРАНИ
Ivo Stankov14 hours ago
Каква спортна кола имаш? Или искаш да имаш?
Georgi Detelinov13 hours ago
Ще ти отговоря на този въпрос след няколко седмици, когато я взема
IVO Stankov благодаря, ще се абонирам. Подсказка за колата - в България са не повече от 4-5 такива (аз съм виждал само 1 и съм чувал за още 1)Last edited by totenkopf; 10.03.2021, 09:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
60 000лв кешовица имаш ли
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеАйде да му е честита новата кола на гошко детелинов, купена с парите на шараните дето строят нова България хаха. Тоте и теб ли измами жорко и ти зе парите и сега с тях си купува нова спортна кола .... шарани балъци.Last edited by RimogarDD; 10.03.2021, 08:55.
- 4 Харесвания
Коментар
-
ти милиони да отървеш затвора имаш ли?
и още,
Будалите са хранителната среда за измамниците.
Коментар
-
Айде да му е честита новата кола на гошко детелинов, купена с парите на шараните дето строят нова България хаха. Тоте и теб ли измами жорко и ти зе парите и сега с тях си купува нова спортна кола .... шарани балъци.
ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК ИЗМАМА ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ ФАРАОН НА ПИРАМИДА ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК ПИРАМИДА ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК ЛОВ НА ШАРАНИ
Ivo Stankov14 hours ago
Каква спортна кола имаш? Или искаш да имаш?
Ще ти отговоря на този въпрос след няколко седмици, когато я взема
IVO Stankov благодаря, ще се абонирам. Подсказка за колата - в България са не повече от 4-5 такива (аз съм виждал само 1 и съм чувал за още 1)
- 1 like
Коментар
-
60 000лв кешовица имаш ли
казвам го с ирония...пари да ми дават не бих мамил хората по този начин.Last edited by bertram; 09.03.2021, 22:05.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
60 000лв кешовица имаш лиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеПак ще се повторя, тези от парка са много гнусни и долни хора.Last edited by bertram; 09.03.2021, 20:25.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ще ми продаваш ли акции. Да идвам с АДВОКАТА СИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
със сигурност не е на балъкционера, чиито са парите всъщност - то затова е измама
никой не отрича съществуването на парка, но той е стръвта на която орлетата ловят близки и далчени познати шаранчета
Коментар
Коментар