IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение

Шамандурке великолепна Аз нали не съм анонимен, бре Да не би да се промени нещо? Забележи, че от ваша страна няма ни един нещастник, дето да се е показал кой е. Не че това ще промени факта, че сте жалки измамници

Ти не си фактор, Танасчо. Не си ми интересен. Разбирам, че търсиш внимание и популярност на гърба на Ивелин и гледаш да си заслужиш тлъстия хонорар от господаря ти Прокопиев, ама не можеш да ме впечатлиш.

Сякаш за тебе е писана приказката: "Куче, което лае, не хапе."

Виж, Дяков, Делчев, СтойНЕ Василев, Иван Давидов, тези са друга бира. Те са от друго тесто замесени. По-фини са, по-интелигентни, по-хитри са от теб. Знаят как да манипулират хората и да си прокарват своите интереси, без хората да се усетят. Правят зли неща, също като теб, но го правят по-умело.

Ето, забележи, вече колко хиляди коментара се изписаха от началото на тази тема, но все още не излизат с лицата и имената си.

Тровят съзнанието на хората, четящи тази и другата тема в техния "Форум Финанси", но го правят прикрито, без хората да се усещат.

Пък ти, събирателен образ на най-лошото от алекоконстантиновия герой, влизаш тука само със заплахи, като селски бабаит. Биеш се в гърдите, че си смелчага и си излезнал с името си, НО ПАК ПОВТАРЯМ - ти Не си фактор, приятелко моя.

Не си важен, затова и личността ти няма значение....

Коментар

• Първоначално изпратено от marinoff Разгледай мнение
      Чичко Тодоре Pyramid , защо искаш да го "духат пишман акционерите"? Какво са ти направили на теб тези хора?

Или от яд го правиш, че не можа да събереш повече от 600 долара от търсени 42 500 за великото си изобретение, и реши че след като ти няма да имаш бизнес, ще сриваш бизнесите на другите?

Викаш мандрата свърши, а?
      https://www.indiegogo.com/projects/h...y/x/10896729#/
      Аз не искам но, вие така сте нагласили играта че, завалиите, вече са вътре отвсякъде. Не им го пожелавам но, след като са били така наивни да ви дадат парите си, са изгорели. Що не гледат ТВ театър? "Вражалец' не е от вчера.

Коментар

• понеже тук бандата от парка постоянно вменява вина на хората, които казват че са схемажии нека да обобщим

Ивелин е брокер на застраховки (конска муха) в компания, която е с доста спорна репутация точно заради начина на преследване на жертви
        Решава да използва контактите си с други такива мазни типчета и прави тогедъра

Идеята за парка е супер, но схемаджиите искат печалбите в аванс. Акциите с номинал един лев и милион броя се разпределят между отделни физически лица, които после ги продават на жертви намерени по тугедър канала с яко преследване, обещаване и лъжи

Физическите лица продават акциите си на други физичекси лица на цени 100-200-300 лв за акция (според зависи), но като цяло реализират печалбата авансово. Част от тези пари се дават за парка, но влизат като кредити...така нещастниците, купили акции от схемаджиите не знят, че всъщност дълговете са повече от активите (поне спрямо 2019-та)

най-смешнот е ,че след сезирането на прокуратурата от КФН - ИВелин излиза и казва не продаваме акции на ИСторически парк... чакай малко... кой не продава, те са собственост на физически лица, защо не продава - запор ли има върху всички дялове.... реално той казва "спираме схемата, че идиотите ще вземат да се усетят и да дойдат групово в парка да си искат парите" ....

застрахователния канал има достатъчно инфо за прости и наивни хора и не се спира пред нищо да набере капитал, а всъщност печалба за схемаджиите.

облигациите и заемите са си кражба.

слабото място на тия схемаджии е продажбата от тях на канарчетата надолу. не съм убеден, че тези сделки са изповядвани на реалната им стойност (тук хитман-а може да каже).

въобще ивелин и схемаджиите са изпапали печалбата за 10+ години напред , а за балкъционерите остава да ни викат еничари и да ни сочат с пръст и да викат анатема, но всеки си заслужава пирамидата.
        Last edited by bertram; 13.03.2021, 23:10.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

Как разбрахте, че са събрани от Айвълайн 70 000 000 еденици?
          https://www.capital.bg/biznes/kompan...sitelni_okolo/
          Ей тука ги твърди
          И едно мнение
          Информацията е вярна защото е потвърдена от двама сектанти от" Тогедър ". Докато обяснява на баламурниците как парите били свършили и ги кара да работят безплатно на строежа самият той си прибира по 150000 лева всеки месец. Отделно Ивелинчо не е плащал и на фирмите които са му работили по " Исторически парк" и затова всички варненски фирми отказват да работят с него. За местния бизнес Михайлов е нарицателно име за измамник и няма да се учудя ако някой скоро го ступа по - старателно.
          Last edited by bota156; 13.03.2021, 23:02.
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Той, СВОИТЕ очаквания вече ги е сбъднал. Ще го духат пишман "акционерите", за които, ми е мъчно.

Чичко Тодоре Pyramid , защо искаш да го "духат пишман акционерите"? Какво са ти направили на теб тези хора?

Или от яд го правиш, че не можа да събереш повече от 600 долара от търсени 42 500 за великото си изобретение, и реши че след като ти няма да имаш бизнес, ще сриваш бизнесите на другите?

Викаш мандрата свърши, а?
            https://www.indiegogo.com/projects/h...y/x/10896729#/

Коментар

• Първоначално изпратено от EasyW Разгледай мнение

Мирослав Маринов(ф), стига си се вживявал и мечтал милионите да са у вас. Щото ти 1000лв на куп си виждал само когато ги събра да вземеш Опела (Вектричката), камо ли милиони

Толкова и ще видиш и от проекта с парка - нула, освен ако не си много дупе и гащи с Михайлов и не прибираш някакви пари от далаверите и комисионни от продадените "акции" ... ама преди няколко дни едно пиленце ми каза, че пак са те видели с Опелчо, та се съмнявам и от таз далавера да си намазал. Виж дето намазват как коли сменят, къщи си строят ... Ти само скачаш да защитаваш боса, ама той даже не те е включил да бръкнеш в кацата с меда, не като Детелинов, Радославчо и т.н. близкия му кръг. Та дори и там си девета дупка на кавала, ама се вземаш за голяма работа, че и за милионите у вас се базикаш. Ама се замисли как им вършиш черната работа и клакьорка го раздаваш за тоз дето духа и че не те бръснат за нищо дори там. Ставаш само Ивелин да те викне за статист в някое клипче, да кажеш каквото трябва и после да те натири по форумите да разтягаш балалайки на аванта

Нещо ми се струва си противоречиш, миличка. Нали уж тезата ви беше, че сме се облажили от парите на инвеститорите и сме демонстрирали завидно благосъстояние, пък сега ме подигравате, че мизерствам и карам "таратайка".

Защо реши, че се бъзикам за милионите, не вярваш, че са у нас ли? Защо не дойдеш да провериш тогава?

Търсите ги тия милиони, сякаш ги искате за себе си, ами заповядайте, добре сте ми дошли.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Може ли да ми кажеш защо използваш женска самоличност драги ми Авълайн? Я виж какъв хубав мъж си, даже на едно клипче гледах как една тугедърска мацка прехапва устни и мести език в устата си като те гледа с един много влюбен поглед.
                хахахаха я дай линк тази май я знам <3

Коментар

Това е точна информация. Може ли да ми цитирате интервюто?
                  Може ли да ми кажеш защо използваш женска самоличност драги ми Авълайн? Я виж какъв хубав мъж си, даже на едно клипче гледах как една тугедърска мацка прехапва устни и мести език в устата си като те гледа с един много влюбен поглед.

Коментар

• Мариноф е клакьорче, натегач. Какво ли не прави за да го забележи ивелин как ли не се подмазва, върши всичко, а накрая жорко детелинов обира парата. Купува си нова кола която по негови думи е мн рядка и има само 5 в България. Има нова къща въобще живее си живота. А мариноф седи без пачки, със стара раздрънкана таратайка, живее общо взето скотски живот както и повечето тугедърци с изключение на близките до власта( ивелин михайлов) мариноф до кога ще мизеруваш? Щом до сега авълайн не ти е кихнал лев и не те бръсне за слива, и за напред няма да е така. Ти не си тарикат и никога няма да бъдеш, твоята роля до края ще е на жалък статист без пари. Ще гледаш как детелинов си сменя колите и жените а на теб само лигите ти ще текат. Такъв е живота, но щом искаш да се хабиш за шефа твоя воля

Коментар

Не може Нали информацията е точна? За какво ти е интервюто?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Има 70милиона от инвеститори събрани. Къде са по пера. 11млн за в камъни. Другите 59 къде са?
                        Как разбрахте, че са събрани от Айвълайн 70 000 000 еденици?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

МаринОФФ ака Ивелин го казва в едно интервю пред Капитал - от продажба на акции са събрани 70 милиона. Тука въпросите са два - дали е излъгал или дали реално са събрали толкова.

Коментар

Чичо Тодоре Pyramid, я кажи, тоя коментар в друга тема в този форум, твоя ли е?

Твоето име пише. Та в тази връзка, призоваваш хората да не съдят Мъск за "нереалистичната му представа за колонизирането на Марс", и пишеш, че лично му аплодираш, щото искат да сбъдне очакванията си. Много алтруистично, браво!!!

А, я кажи, защо ти самия съдиш Ивелин Михайлов за неговия проект и го критикуваш от години? Той не иска ли да сбъдне очакванията си? Той няма ли резултати?
                            Той, СВОИТЕ очаквания вече ги е сбъднал. Ще го духат пишман "акционерите", за които, ми е мъчно.

Коментар

Милионите, за които мечтаеш, са у нас. Не в банка, щото нали виждаш какво прави Ананас (монопола), гледа банковите сметки.
                              У нас са. Искаш ли да дойдеш да ти ги покажа?
                              Мирослав Маринов(ф), стига си се вживявал и мечтал милионите да са у вас. Щото ти 1000лв на куп си виждал само когато ги събра да вземеш Опела (Вектричката), камо ли милиони

Толкова и ще видиш и от проекта с парка - нула, освен ако не си много дупе и гащи с Михайлов и не прибираш някакви пари от далаверите и комисионни от продадените "акции" ... ама преди няколко дни едно пиленце ми каза, че пак са те видели с Опелчо, та се съмнявам и от таз далавера да си намазал. Виж дето намазват как коли сменят, къщи си строят ... Ти само скачаш да защитаваш боса, ама той даже не те е включил да бръкнеш в кацата с меда, не като Детелинов, Радославчо и т.н. близкия му кръг. Та дори и там си девета дупка на кавала, ама се вземаш за голяма работа, че и за милионите у вас се базикаш. Ама се замисли как им вършиш черната работа и клакьорка го раздаваш за тоз дето духа и че не те бръснат за нищо дори там. Ставаш само Ивелин да те викне за статист в някое клипче, да кажеш каквото трябва и после да те натири по форумите да разтягаш балалайки на аванта

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Ама къде пише, че са събрали 70 млн.?
                                МаринОФФ ака Ивелин го казва в едно интервю пред Капитал - от продажба на акции са събрани 70 милиона. Тука въпросите са два - дали е излъгал или дали реално са събрали толкова.

Коментар

Working...
                                X