IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от EasyW Разгледай мнение

Първо от това как са те ползвали и те са лапали, а ти си им подлизурствал и замазвал бакиите по форумите, докато никой не е те е имал за никой.

Второ - дали и тез 1000лв за Опела не ти ги даде Цветомила Все пак бизнесмена в семейството не си ти а тя ... нали така, миличък ? Тя ли те издържа, докато ти пишеш по форуми и лапаш мухите по разни схемаджии.

Да се срамувам от това, че защитавам нещо, в което вярвам, при това с името и лицето си, а не скрит като мишчица зад анонимното си профилче?

Ти сериозна ли си, Миленче?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      Да обобщим: Будалинковците („серсемите на Господ”, според Илф и Петров) си „влагат паричките” (ВСИЧКИТЕ!) И правят богати няколко тарикати. Абе, не е зле.
      -Особено, ако успеят навреме да щипнат. Лошото е, че може да им се наложат пластични операции и т.н., за да потопят по-дълбоко и пак, може да гои изловят. Ала Спектакълът - АХ, КАКЪВ СПЕКТАКЪЛ! - си заслужава.
      Сега, за серсемите ми е малко жал но, имали бол пари, дали. И те така те.
      Какво викаш, чиче, с какво е по-умен и способен от теб тоя Айвълайн, че успя толкова пари да събере. Ти, образован и интелигентен инженер, не успя дори 700 долара да събереш за великата си бизнес идея, пък тоя Айвълайн ти се богатее, а?

В несправедлив свят живеем, чичеее...чиче.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinoff Разгледай мнение
        От какво ще ме е срам, миличка?
        Първо от това как са те ползвали и те са лапали, а ти си им подлизурствал и замазвал бакиите по форумите, докато никой не е те е имал за никой.

Второ - дали и тез 1000лв за Опела не ти ги даде Цветомила Все пак бизнесмена в семейството не си ти а тя ... нали така, миличък ? Тя ли те издържа, докато ти пишеш по форуми и лапаш мухите по разни схемаджии.

Коментар

• [QUOTE=EasyW;n3731610]
          Първоначално изпратено от marinoff Разгледай мнение

Още нямаш капацитета да го осъзнаеш ... затова засега само църкаш в тяхна защита. А когато най-накрая ти светне лампата, ще те е срам и ще се прибереш при Цветомилка у дома (Гео Милев до кръговите, ако точното инфо тече към мен) и ще си мечтаеш за милионите, които другите пипнаха, а ти само писа за тях по форумите.

От какво ще ме е срам, миличка?

Коментар

• [QUOTE=marinoff;n3731602]
            Първоначално изпратено от EasyW Разгледай мнение
            Ми като не ме допускат до трапезата не следва ли да писукам и аз като теб, кукличке?
            Още нямаш капацитета да го осъзнаеш ... затова засега само църкаш в тяхна защита. А когато най-накрая ти светне лампата, ще те е срам и ще се прибереш при Цветомилка у дома (Гео Милев до кръговите, ако точното инфо тече към мен) и ще си мечтаеш за милионите, които другите пипнаха, а ти само писа за тях по форумите.

Коментар

• Да обобщим: Будалинковците („серсемите на Господ”, според Илф и Петров) си „влагат паричките” (ВСИЧКИТЕ!) И правят богати няколко тарикати. Абе, не е зле.
              -Особено, ако успеят навреме да щипнат. Лошото е, че може да им се наложат пластични операции и т.н., за да потопят по-дълбоко и пак, може да гои изловят. Ала Спектакълът - АХ, КАКЪВ СПЕКТАКЪЛ! - си заслужава.
              Сега, за серсемите ми е малко жал но, имали бол пари, дали. И те така те.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                Маринооф не е ефективен и в гепенето, защото още кара разбрицан опел докато колегата му жоро детелинов съвсем скоро му пристига колата по поръчка, както сам казва има 5 такива в страната. Ивелинчо със яка заплатка от 150 бимбека месечно, а маринооф води жена си на море в китен със стария опел и се бие в гърдите какъв милионер е хахах. Мариноов утре с книжките в ръка и на пазара да продаваш за някой залък. Докато господаря ти ивелин пак ще яде блек ангъс от личният му готвач в неофит рилски, пак засукани тугедърки ще пускат лиги по него. Той поне е мъжкарче, нищо че пише от женски профил, има парички тренира човека, а ти си като книжен плъх даже младите тугедърци не те бръснат за слива.

Маринов тегав е живота ти, по добре си намери работа от която да си стъпиш на краката, недей разчита на празни надежди, за ивелин само жоро детелинов и още един двама са избраните да лапат кинтажа както и шефовете на ивелин, а ти ще си останеш на трохички. Един ден ще го разбереш но тогава ще си без нищо останал

Така е, прав си. За всичко си прав. Ще ми яде Ивелин префърцунени ястия, заобиколен от готините ми колежки, а аз ще мизерствам. Не мога повече.

Можеш ли да ми намериш някаква работа? Обещавам, че в замяна ще ти издам всички тайни от кухнята на ИП и ще свидетелствам в съда какви лъжци са тези от парка.

Моля те, помогни ми. Пиша ми на лично къде и кога да се видим, за да ти дам всичката информация, която ви интересува.

Коментар

• [QUOTE=EasyW;n3731595]

Казах, миличък, че те ползват само, ама си последната дупка на кавала. Други се облажват, теб не те допускат до трапезата! Прочети ми поста по-добре. Няма противоречие

Ми като не ме допускат до трапезата не следва ли да писукам и аз като теб, кукличке?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Ооо - знам, че сте много ефективни - в гепенето
                    От къде знаеш, Жоре?

Коментар

• Маринооф не е ефективен и в гепенето, защото още кара разбрицан опел докато колегата му жоро детелинов съвсем скоро му пристига колата по поръчка, както сам казва има 5 такива в страната. Ивелинчо със яка заплатка от 150 бимбека месечно, а маринооф води жена си на море в китен със стария опел и се бие в гърдите какъв милионер е хахах. Мариноов утре с книжките в ръка и на пазара да продаваш за някой залък. Докато господаря ти ивелин пак ще яде блек ангъс от личният му готвач в неофит рилски, пак засукани тугедърки ще пускат лиги по него. Той поне е мъжкарче, нищо че пише от женски профил, има парички тренира човека, а ти си като книжен плъх даже младите тугедърци не те бръснат за слива.

Маринов тегав е живота ти, по добре си намери работа от която да си стъпиш на краката, недей разчита на празни надежди, за ивелин само жоро детелинов и още един двама са избраните да лапат кинтажа както и шефовете на ивелин, а ти ще си останеш на трохички. Един ден ще го разбереш но тогава ще си без нищо останал

Коментар

Нещо ми се струва си противоречиш, миличка. Нали уж тезата ви беше, че сме се облажили от парите на инвеститорите и сме демонстрирали завидно благосъстояние, пък сега ме подигравате, че мизерствам и карам "таратайка".
                        Казах, миличък, че те ползват само, ама си последната дупка на кавала. Други се облажват, теб не те допускат до трапезата! Прочети ми поста по-добре. Няма противоречие

Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
                        МаринОФФ да каже и как от толкова плямпане и логорея из фейса и знайни и незнайни форуми му остава време да си върти бизнеса
                        Какъв бизнес Сигурно продава по някоя книжка и от време на време, ако има будали, слага костюма и излиза да води семинар - като супер успешния финансов гуро в града на липите ... което май рядкост, доколкото знам (ако трябва ще питам моите връзки в Ст.Загора). А може пък да има пасивни доходи, от обещаните от тогедърджиите ... ммм, скептична съм

Коментар

Жоре, ефективност се нарича това. Разбираш ли, моето момче?
                          Ооо - знам, че сте много ефективни - в гепенето

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
                            МаринОФФ да каже и как от толкова плямпане и логорея из фейса и знайни и незнайни форуми му остава време да си върти бизнеса

Жоре, ефективност се нарича това. Разбираш ли, моето момче?

Коментар

• МаринОФФ да каже и как от толкова плямпане и логорея из фейса и знайни и незнайни форуми му остава време да си върти бизнеса

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                понеже тук бандата от парка постоянно вменява вина на хората, които казват че са схемажии нека да обобщим

Ивелин е брокер на застраховки (конска муха) в компания, която е с доста спорна репутация точно заради начина на преследване на жертви
                                Решава да използва контактите си с други такива мазни типчета и прави тогедъра

Идеята за парка е супер, но схемаджиите искат печалбите в аванс. Акциите с номинал един лев и милион броя се разпределят между отделни физически лица, които после ги продават на жертви намерени по тугедър канала с яко преследване, обещаване и лъжи

Физическите лица продават акциите си на други физичекси лица на цени 100-200-300 лв за акция (според зависи), но като цяло реализират печалбата авансово. Част от тези пари се дават за парка, но влизат като кредити...така нещастниците, купили акции от схемаджиите не знят, че всъщност дълговете са повече от активите (поне спрямо 2019-та)

най-смешнот е ,че след сезирането на прокуратурата от КФН - ИВелин излиза и казва не продаваме акции на ИСторически парк... чакай малко... кой не продава, те са собственост на физически лица, защо не продава - запор ли има върху всички дялове.... реално той казва "спираме схемата, че идиотите ще вземат да се усетят и да дойдат групово в парка да си искат парите" ....

застрахователния канал има достатъчно инфо за прости и наивни хора и не се спира пред нищо да набере капитал, а всъщност печалба за схемаджиите.

облигациите и заемите са си кражба.

слабото място на тия схемаджии е продажбата от тях на канарчетата надолу. не съм убеден, че тези сделки са изповядвани на реалната им стойност (тук хитман-а може да каже).

въобще ивелин и схемаджиите са изпапали печалбата за 10+ години напред , а за балкъционерите остава да ни викат еничари и да ни сочат с пръст и да викат анатема, но всеки си заслужава пирамидата.
                                мариноф
                                кажи как се 'финансира' парка със заеми от схемаджиите... а всъщност парички прибрани от наивници някои от които стават консултанти явно, за да 'избият' инвестицията...
                                Last edited by bertram; 13.03.2021, 23:28.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X