If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Крайната цена ще е 80 лева на човек ли? Оле...
За 30те лева вход миналата година - нормално да се чувствам излъган, защото за дадените пари не получих нищо...
А за 80 лева - най-вероятно ще получа нещото, което очаквах да получа срещу първоначалните 30...
А що се отнася до Пюй дьо Фу - моят съвет е първо да го посетите, да го видите с очите си, и тогава да говорите наизустени неща, които Ивелин ви разказва и вие го поемате за 100% истина. Повечето от пищещите тук са млади момчета, които са ходили в чужбина само до Гърция - и то на море...
Както изразих една препоръка - хубаво е човек да пътува и да види... Възползвайте се - струва си.
Ходих и много добре знам колко е входът.. ама нещо те е срам да кажеш колко плати за пи дьо фу
Еми явно си доста беден,щом 30 лв са се откъснали от сърцето.. това са ти цигарите за половин седмица и това 30лв не е крайната цена, тя е 80лв. Я кажи в пи дьо фу колко плати за вход и заболя ли те вземи се научи да кодиш, че др път да не те боли сърцето като плащаш жълти стотинки за култура...
Крайната цена ще е 80 лева на човек ли? Оле...
За 30те лева вход миналата година - нормално да се чувствам излъган, защото за дадените пари не получих нищо...
А за 80 лева - най-вероятно ще получа нещото, което очаквах да получа срещу първоначалните 30...
А що се отнася до Пюй дьо Фу - моят съвет е първо да го посетите, да го видите с очите си, и тогава да говорите наизустени неща, които Ивелин ви разказва и вие го поемате за 100% истина. Повечето от пишещите тук са млади момчета, които са ходили в чужбина само до Гърция - и то на море...
Както изразих една препоръка - хубаво е човек да пътува и да види... Възползвайте се - струва си.
аз не моа да разбера само едно нещо - пламена въпросната, тотка пеперутка, оня с джендърското име айвълайн и останалите от зомби бригадата на сектата, кво прайте тука ?? Тука никой не ви взема на сериозно, тука сте смешниците в тая тема, всички ви се подиграват яко, кви ги дирите тука ?? Тука сте се компрометирали зверски, никой няма да ви даде и половин стинка за вашия измислен театрален парк построен в неква нива в нищотото. Половин България разбра, че сте измамници и мошеници, туй не го ли разбрахте още кат цъфнахте тука в тая тема ?? .......
Има изследвания, които отговарят точно на твоя въпрос, Асак - всички сектанти и роби на фараона се чувстват длъжни да бранят всичко свято около гуруто си, дори и без неговото знание. Това е дълбоко вкоренено в тяхната психика, те не могат да седят безучастно и да гледат как някой хули най-милото им, те просто трябва да скочат като Матросов на амбразурата и да бранят "идеала" с голи гърди ако трябва.
Отделно имам впечатлението, че специално при Тугедър избрана група от тия сектанти (доста вероятно включваща част от висшето ръководство и сектанти на по-висши позиции) са инструктирани да ровят из нета в търсене на теми за ИП и да се включват остро и рЕзко, когато се говори лошо за парка, Ивелин и Тугедър. Иначе няма как да се обясни налазването на де що има форуми из нета от прясно регистрирани профили, които пак работят по точно определена схема - делята се на два вида: първите "невинно" се включват и почват да говорят как тия са пичове, будни, честни и трудолюбиви членове на обществото, които искат да изградят едно светло патриотично бъдеще, и как те биха се включили да помогнат на една такава идея. Вторите са т.нар. "бургии" - те директно влизат на война, почват да обвиняват всички неверници в светлата идея и да подиграват и иронизират някои от участниците в дискусията.
Всичко това е изпитан репертоар от учебниците по пирамидални строежи и измами, и нашите познайници не правят никакво изключение. И това им е един от основните издайнически показатели - просто ако знаеш какво и къде да търсиш - тугедърците ведната светват
по-добре да каже колко е счетоводната стойност на акция към 31.12.2020
колко са задълженията и защо ги има при положение, че е събрал уж 70 милиона, а на нивата има по баланс активи за няма 20 милиона?
като инвестиционен форум тук трябва да ни касае не кое как е построено като техника, а защо се ВЪВЕЖДАТ В ЗАБЛУЖДЕНИЕ хора, че като плащат 200 кинта за акция тези пари влизат в капитала на парка. Това е огромна измама! Паркът е до шия в заеми, а цялото богатство което уж ивелин има от други бизнеси са точно парите на нещастниците.
И на кого ги дължат тия заеми, така и не разбрахме.. на КТБ ли??
Чак сега видях каква глупост си написал.... ако наистина са ти взели толкова пари за гореспоменатите обекти - честно казано си заслужаваш съдбата Или си плащал и за младата булка И 30лв за тая вашата строително-недовършена бутафория верно са жълти стотинки, ма от това благородното жълто.
Но какво да очакваш от хора, които вярват в светлото бъдеще, построено с лъжи и измами, заеми с 40% лихва и липси на 58 милиона от парите на "акционерите"...
Хах ти май си бедняк,който не е излизал от България.. значи съм идиот за това,че съм ги посетил ли, бай ганьо?! Я виж в нета какви са им цените.. на такива обекти,ти ако идеш като те видят на какво приличаш изобщо няма да те пуснат хахахах
За това трябва да питате Айвълайн. За вас знам само, че сте лъжец и винаги търсите нова теза, когато старата ви падне. Вие искате парка да се провали, но Айвълайн остава в историята, а вие не сте съществували.
аз не моа да разбера само едно нещо - пламена въпросната, тотка пеперутка, оня с джендърското име айвълайн и останалите от зомби бригадата на сектата, кво прайте тука ?? Тука никой не ви взема на сериозно, тука сте смешниците в тая тема, всички ви се подиграват яко, кви ги дирите тука ?? Тука сте се компрометирали зверски, никой няма да ви даде и половин стинка за вашия измислен театрален парк построен в неква нива в нищотото. Половин България разбра, че сте измамници и мошеници, туй не го ли разбрахте още кат цъфнахте тука в тая тема ?? .......
Ивелине, отговори за акциите де. Сега сигурно ще попиташ, какви акции?
Нещастниците, които са ипотекирали имоти, за да инвестират в тебе, как си изплащат кредитите? Чувам, че дивиденти няма, няма и да има.
Пускате ги по улиците да продават книги, или?
За това трябва да питате Айвълайн. За вас знам само, че сте лъжец и винаги търсите нова теза, когато старата ви падне. Вие искате парка да се провали, но Айвълайн остава в историята, а вие не сте съществували.
ще остане в историята като мошеник построил голям атракцион с 'парите на другите'
краят на историята ще я видим
дивиденти а дано ама надали
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Ивелине - стига си си задавал тъпите въпроси, а кажи защо в парка няма никакви табели, които да указват кое какво е и да дават информация?
Коментар