IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от investor4e Разгледай мнение

---за админите: това не е реклама, не продавам нищо, просто съм саркастичен---

Аз продавам книги. Давам ти и добри цени. Примерно Ще се срещнем на върха от Зиг Зиглар.

Тугедър ти продава за 30лв:
    https://academy.together.bg/Book/Details/48

От различни сайтове е около 13лв - 15лв:
    https://kibea.net/book/395
    https://ciela.com/catalogsearch/resu...80%D1%85%D0%B0

Аз ти продавам за 20. Виж какъв финансово грамотен бизнесмен съм
    Въй, това беше добро.
    Аз пък продължавам да имам усещането, че освен всички други батаци , се препират нечии пари и жената на кмета на Пазарджик постоянно ми навява на това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

Последното момче правеше протеинови барчета и говореше за София и международния пазар, друг правеше природен парк в Пирин. Имаше и едно, което прави шоколади. Къде виждате общото.
      Никой не казва нещо лошо за инвестирането в стартиращи фирми.
      Това, което казвам, че начинът по който го правите - пълна непрозрачност. Дават ви се едни пари за "инвестиране" и оттам потъват във вашата фирма и кой знае къде отиват. А за клипчета в тубата - параван. Не се знае каква част отива в новия бизнес и каква остава при вас (и кой знае какво правите с нея - може да поддържате растежа на пирамидата. Има логика...)
      При вас всичко е на доверие - както и когато съм си говорил с хора, които са вкарали пари при вас. Отговорът е един и същ - аз имам доверие на Ивелин. То хубаво, ама хората на запад от много години са измислили прозрачни договори именно защото са минали през много такива, на които може да им се "има доверие". Просто при нас народът още е в зародиш що се отнася до тия схеми и всеки иска да забогатее бързо и без усилия. И вие им предлагате точно това

А и ми е много интересно сега след като дадохте тези примери - как човекът с природния парк в Пирин може да си позволи да ви дава лихви от сорта на 20% (парите минават през вашата фирма - съответно давате една голяма част на "инвеститора", но трябва да остане нещо и за вас. Предполагам такава е системата)? Можете ли да постнете видеото, което са направили Тъгедър за тази инвестиция? Може би отговорът на въпросът ми ще е там.

Коментар

В предавания съм гледала различни хора с различни бизнеси, които търсят инвеститори и партньори. Не виждам връзка с някой от тях. Също така си купувам книги от тях и с да ви кажа не са ги писали те, а са от световни автори. Вие издавате ли книги?
        ---за админите: това не е реклама, не продавам нищо, просто съм саркастичен---

Аз продавам книги. Давам ти и добри цени. Примерно Ще се срещнем на върха от Зиг Зиглар.

Тугедър ти продава за 30лв:
        https://academy.together.bg/Book/Details/48

От различни сайтове е около 13лв - 15лв:
        https://kibea.net/book/395
        https://ciela.com/catalogsearch/resu...80%D1%85%D0%B0

Аз ти продавам за 20. Виж какъв финансово грамотен бизнесмен съм

Коментар

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение

Не продават само застраховки. Дават и възможности за инвестиции в различни краткосрочни, средносрочни и дългосрочни проекти. Така че те съветват какво да правиш, че да се пенсионираш млад. Така, че реално наистина ти правят финансови консултации.

НО, по-интересното е как се инвестира - винаги се минава през тяхна фирма. Тоест дават ти възможност да инвестираш в някаква фирма Х, която произвежда нещо, като съответно ти предлагат голям процент лихва за даден период време...
          Ето точно за това им трябват по 10-15 регистрирани фирми по тугедърец.

Коментар

Явно Авълай и компания трябва да предлагат тръбата на Пирамидата? Пирамидата защо е предлагал своя проект?
            Добре Ивелине... отново ще се опитам да ти набия акъл в дебелата глава - прочети в нета какво е kickstarter (щом имаш нет да пишеш глупости тук, значи имаш нет и за едно бързо гугълване) Пак ли започваш с Пирамид като няма какво да кажеш? Сменете плочата всичките - тая се изтърка отдавна...

И пак да те питам - конфликт на интереси ли е тугедърските орлета да пробутват като инвестиции разни проектчета на хора от собствените си редици? И можем ли да наречем финансов консултант такъв човек? Какво е портфолиото, което тугедърците предлатат - 30% в акции на протеинови барчета, 30% в пиринския природен парк и 40% в ИП? Не ти ли звучи като "всички яйца в една кошница"? Това не противоречи ли на здравия разум и добрите инвестиционни практики?

ПП: въпросите ми са риторични, може и да не отговаряш
            Last edited by Jorkata; 09.04.2021, 08:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Ивелине - нещо ме притесняваш - не слагаш въпросителен след въпрос? Добре ли си?

И не ти ли се струва, че има мощен конфликт на интереси тугедърци да си предлагат собствените "проекти" на потенциалните инвеститори? Това добра финансово-консултантска практика ли е според теб? Може ли такива хора да се наричат финансови консултанти?
              Явно Авълай и компания трябва да предлагат тръбата на Пирамидата? Пирамидата защо е предлагал своя проект?

Коментар

Последното момче правеше протеинови барчета и говореше за София и международния пазар, друг правеше природен парк в Пирин. Имаше и едно, което прави шоколади. Къде виждате общото.
                Ивелине - нещо ме притесняваш - не слагаш въпросителен след въпрос? Добре ли си?

И не ти ли се струва, че има мощен конфликт на интереси тугедърци да си предлагат собствените "проекти" на потенциалните инвеститори? Това добра финансово-консултантска практика ли е според теб? Може ли такива хора да се наричат финансови консултанти?

Коментар

А тия "проекти" случайно да не би да са свързани със строежите на нови пирамиди, селца, вилички, махали и паланки? Или да са техните т.нар. "инвестиционни застраховки"? Щото доколкото знам тия мозъци само това проповядват и само за това съветват клиентите си. Аз пак си стоя твърдо зад убеждението, че тия хубавци и хубавици не са никакви финансови консултанти, а финансови некадърници - не може да проповяваш, че борсата е зло, и че там са само фалирали компании с некадърно управление и затънали до очните ябълки в дългове, и в същото време да се водиш финансово гуру и консултант.

Коментар

Не продават само застраховки. Дават и възможности за инвестиции в различни краткосрочни, средносрочни и дългосрочни проекти. Така че те съветват какво да правиш, че да се пенсионираш млад. Така, че реално наистина ти правят финансови консултации.
                    А тия "проекти" случайно да не би да са свързани със строежите на нови пирамиди, селца, вилички, махали и паланки? Или да са техните т.нар. "инвестиционни застраховки"? Щото доколкото знам тия мозъци само това проповядват и само за това съветват клиентите си. Аз пак си стоя твърдо зад убеждението, че тия хубавци и хубавици не са никакви финансови консултанти, а финансови некадърници - не може да проповяваш, че борсата е зло, и че там са само фалирали компании с некадърно управление и затънали до очните ябълки в дългове, и в същото време да се водиш финансово гуру и консултант.

Коментар

НО, по-интересното е как се инвестира - винаги се минава през тяхна фирма. Тоест дават ти възможност да инвестираш в някаква фирма Х, която произвежда нещо, като съответно ти предлагат голям процент лихва за даден период време.
                      Тоест - даваш си парите на Тугедърската фирма (щото ти сключваш договор с нея), те ти дават уговорената лихва всеки месец, а къде реално отиват твоите пари (уж във фирмата Х, която произвежда нещо си и печели яко, та може да си позволи да ти дава такива големи лихви)...само те си знаят (защото парите ти реално отиват в Тугедърската фирма. От там - може в Парка, в селските къщи...Тугедър разпределя ).
                      Човек като си даде парите - може да финансира Бог знае какво... Да не почвам да изброяват всичко що дава големи печалби, че ''инвеститорът'', който е на най-долното стъпало, получава едни тлъсти % лихва за парите си... - легални, нелегални неща...знае ли човек.
                      Всичко е покрито

П.П. Точно свърших с коденето by the way...
                      В предавания съм гледала различни хора с различни бизнеси, които търсят инвеститори и партньори. Не виждам връзка с някой от тях. Също така си купувам книги от тях и с да ви кажа не са ги писали те, а са от световни автори. Вие издавате ли книги?

Коментар

Ивелин е огромен

И още нещо се присетих - тия тугедърците уж ги водят и сами се водят "финансови консултанти", а реално май само продават застраховки. Това ли им е финансовото консултиране? Щото аз под "финансов консултант" разбирам съвсем друго нещо, ма карай - нали съм прост...

НО, по-интересното е как се инвестира - винаги се минава през тяхна фирма. Тоест дават ти възможност да инвестираш в някаква фирма Х, която произвежда нещо, като съответно ти предлагат голям процент лихва за даден период време.
                        Тоест - даваш си парите на Тугедърската фирма (щото ти сключваш договор с нея), те ти дават уговорената лихва всеки месец, а къде реално отиват твоите пари (уж във фирмата Х, която произвежда нещо си и печели яко, та може да си позволи да ти дава такива големи лихви)...само те си знаят (защото парите ти реално отиват в Тугедърската фирма. От там - може в Парка, в селските къщи...Тугедър разпределя ).
                        Човек като си даде парите - може да финансира Бог знае какво... Да не почвам да изброяват всичко що дава големи печалби, че ''инвеститорът'', който е на най-долното стъпало, получава едни тлъсти % лихва за парите си... - легални, нелегални неща...знае ли човек.
                        Всичко е покрито

П.П. Точно свърших с коденето by the way...

Коментар

Ивелин е огромен

И още нещо се присетих - тия тугедърците уж ги водят и сами се водят "финансови консултанти", а реално май само продават застраховки. Това ли им е финансовото консултиране? Щото аз под "финансов консултант" разбирам съвсем друго нещо, ма карай - нали съм прост...
                          Така е, финансови консултанти са само на думи, а в действителност са продавачи на комисионна. Ако не вярваш, отиди на консултация или на финансовия им семинар. Ще чуеш толкова глупости, че ще ти се завие свят.
                          Last edited by Tantum; 08.04.2021, 23:37.

Коментар

Там пак ще е цар. Такъв е роден.
                            Ивелине, какво стана със статуята на Аспарух в София, която обеща в Шоуто на Слави? Не се заяждам, просто ми е любопитно какво е спряло проекта.

Коментар

На батя болното нарцисче.

Коментар

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
                                Има къде да се скрие от нас- зад решетките, където е мястото му.

Коментар

Working...
                                X