Първоначално изпратено от hitman47
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение
Кога сте ги купили?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shadow1 Разгледай мнение
Нали си излязал само с частична загуба не пълна? Взел си импулсивно решение, не си помислил, в твоя случай повече грешки от обичайното си допуснал дори за новак, хем да не проучиш фирмата, хем да изтеглиш заем за нея. Дано това не те откаже от каквито и дае инвестиции от тук нататък понеже те са незаменим финансов инструмент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеИмам временно удостоверение че Анатоли Савов има акции в парка. С 5-6 джирота отдолу и отзад на различни свързани лица и фирми. Имам договор за покупка на акции. Не е като да нямам доказателства за измамата. Освен това аз мислех, че парите ми отиват за реализация на проекта, а получих удостоверение, че Анатоли Савов има акции в парка. Точно тогава всички лампички станаха сирени. Предварително не бях чел в интернет и тази тема можеше да ме спаси. Сега изплащам заем към банката и пари няма да видя никога.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Човек, нищо писмено ли нямаш от тия обещания?Last edited by hitman47; 09.06.2021, 15:16.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеКогато ме измамиха с акции, не съм се подписвал в никаква книга, никога не съм я виждал. Като ми предадоха този хвърчащ лист и всички червени лампички станаха сирени. До този момент мислех, че ще получа акции от дружеството, а получих временно удосотверение, че Анатоли Савов има акции в парка. С 5-6 джирота на тази хартишка.
Коментар
-
С тези златни карти имаше и друга измама. По едно време сектантите купуваха пакети по 2000 карти с цел да ги препродават на по-висока цена на туристите. Тогава уж спираха предлагането им и бяха по 20лв. Сега златните карти са на цената на билета, като цената им ще се вдига с вдигането на входа. Ако нямаш пари за хиляди карти, се подписваха договори между няколко сектанти, които си ги поделяха. А между другото има ли сребърни или платинени карти?
- 1 like
Коментар
-
Това означава, че, ако някой купи акции на каквато и да е цена, то тя е отлична.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеКогато ме измамиха с акции, не съм се подписвал в никаква книга, никога не съм я виждал. Като ми предадоха този хвърчащ лист и всички червени лампички станаха сирени. До този момент мислех, че ще получа акции от дружеството, а получих временно удосотверение, че Анатоли Савов има акции в парка. С 5-6 джирота на тази хартишка.
Месту 30 лв входа, те плащат 20 просто е тъжно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
Ти не си ли се подписал в книгата на акционерите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеИма още една подробност. Никой не е видял самите акции, на шараните се раздават хвърчащи листи, надписани като “временни удосотверения”, които са джиросани по веригата от хора и фирми. Изобщо не е ясно дали фигурират в книгата на акционерите. Всичко е една патриотична измама за алчни, но глупави хора.
Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Ивелине - понеже продължаваш да се правиш на ъгъл, по-голям от 90 градуса - ето по-лесно обяснение: казвам, че когато някой взима акции от парка ти, не той трябва да ти дава пари, а ти на него
Коментар
-
Има още една подробност. Никой не е видял самите акции, на шараните се раздават хвърчащи листи, надписани като “временни удосотверения”, които са джиросани по веригата от хора и фирми. Изобщо не е ясно дали фигурират в книгата на акционерите. Всичко е една патриотична измама за алчни, но глупави хора.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Как тогава могат да ги продадат под “реалната” им цена? Нали твърдите, че не струват нищо.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Ми не точно, Ивелине Реалната им цена е минус няколко лева - това е дори под "не струват нищо"
Коментар
Коментар