Първоначално изпратено от investor4e
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеExit стратегията е на ход. Явно изнасят откраднатия капитал. Като излезе ГФО-то и всичко ще изгърми.колкото ти някога ще депозираш жалба в съда, толкова и съществува вашата "екзит стратегия."
Единственият екзитнал си ти, понеже си плашлива гургулица..
п.п. админите ме баннаха след като всички масово псуваха, ама като гледам и инвесторче е отнесъл бана..Last edited by raydalio; 15.06.2021, 13:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеКъде е Тотката (ака рейдельо хайдутин) да каже кои са тугедърците в листата на Слави?Да не се окаже, че пак е лъгал като римлянка в пенсионна възраст
А за министерският пост на фараона да не говорим...
Коментар
-
Първоначално изпратено от EasyW Разгледай мнение
Ще пусна, макар че в самия парк нямаме намерение да влизаме, само отвън на фестивала. Но ще пусна няколко снимки от събитието тук.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнениеПуснете малко снимки след това да видим как се развива въздигащият проект Исторически Парк
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shadow1 Разгледай мнениеБъдете благодарни на този исторически парк, че дава такава обширна тема за разговори, и то критики - най-хубавия вид разговори. Сигурно сте прави, че там погазват закони наред, аз не искам да имам нищо общо с него. Но трябва да призная, че това е нормално защото такова е нивото на държавата ни в момента, наскоро бях предизвикал един журналист да открие една държавна институция в която няма нарушения, засега не е открил. Държава която сама не си спазва законите не може да очаква от другите да ги спазват.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от investor4e Разгледай мнениеНякой планира ли да посещава най-големият фестивал по рода си в света този уикенд? Той ще е най-мащабният фестивал в Европа за първото 6 месечие на годината, най-великият фестивал в света където хората се бият с дървени мечове. Най-големият ще е и в България. Единственият фестивал организиран от Исторически Парк извън вратите на Исторически Парк. Единственият безплатен фестивал в община Ветрино тази седмица.
Сега за високопарните думи не знам. Но като цяло и по програма е възможно да е доста интересно. Колко хора ще има, колко ще е най-голям и т.н. са едната страна на монетата. Другата, че там все пак ще има участници от различни краища на страната (вероятно и извън), които ще представят свои умения и те заслужават уважение. Без значение къде показват резултата на своя труд и години тренировки. Така че ние тях мислим да уважим и мислим, че като цяло ще е интересно като събитие. Ще напиша отзиви тук след това.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Някой планира ли да посещава най-големият фестивал по рода си в света този уикенд? Той ще е най-мащабният фестивал в Европа за първото 6 месечие на годината, най-великият фестивал в света където хората се бият с дървени мечове. Най-големият ще е и в България. Единственият фестивал организиран от Исторически Парк извън вратите на Исторически Парк. Единственият безплатен фестивал в община Ветрино тази седмица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Memento Разгледай мнение
Крупно увеличение. Сигурно спестяванията ги обръщат на капитал.Last edited by needtoknowmore; 14.06.2021, 10:57.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Бъдете благодарни на този исторически парк, че дава такава обширна тема за разговори, и то критики - най-хубавия вид разговори. Сигурно сте прави, че там погазват закони наред, аз не искам да имам нищо общо с него. Но трябва да призная, че това е нормално защото такова е нивото на държавата ни в момента, наскоро бях предизвикал един журналист да открие една държавна институция в която няма нарушения, засега не е открил. Държава която сама не си спазва законите не може да очаква от другите да ги спазват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеНаправих справка на явно великия бизнес с къщите - там където е 2-рият Апостол на Финансите и Инвестициите Ачката, та какво да видя се случва с Исторически Имоти АД:
Виждаме поредица от увеличение на капитала, от което може да изведем следните неща.
1) Има конфликт между доктрините на Ачката и Ивелин Михайлов - Ачката и Болгар Капитала, вкарват пари при увеличение на капитал и не се притесняват за загуба на контрол, а Ивелин Михайлов продава на ФЛ с цел запазване на контрол на 1-вите акционери, с което има тотална липса на отчетност на парите на новите акционери;
2) Ачката и Болгар Капитал имат нужда да са чисти и прозрачни, защото вкарват свои пари, както и на близки техни партньори им е важно всичко да е отчетено правилно, а Ивелин Михайлов не се отчита пред ФЛ и му е все тази - все пак той им продава мечти, т.е. това на са финансово неграмотни хора;
3) Ивелин Михайлов, Ачката и компания играят теотро, за да вземат пари от финансово неграмотните хора, но те много внимателно и умело си управляват парите и са законни за техните си бизнеси до най-малкия детайл.
Оставам отговора на акционерите на Историческа Бутафория, защото с тази безотчетност на парите им, вече започва да става ясно какво се случва с парите им. Да благодарим на тотката и рейдалио а.к.а Ивелин Михайлов за това проникновение.
Съветвам членовете на форума да имат ел. подпис, защото има мнооого интересни неща из документите, които се обявяват.
Коментар
Коментар