Интересно ми е тези акции дали ги е придобил безплатно, на 1лв или на 350лв парчето? Все любопитни въпроси. Дали може да докаже произхода на средствата, ако е платил 19000х350лв?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
Много е алчен този Айвълайн. Защо са му толкова пари?
Байдъвея, един факт: Царевец няма 270000 посетителя годишно....
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеТи го каза, защото е алчен. Въпросът е какво ще правят всички измамени, когато гръмне пирамидата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
Много е алчен този Айвълайн. Защо са му толкова пари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
58 или повече - едно знам със сигурност - на една дума не може да му се вярва.
И явно схемата е да се въртят парите, да се крият активи, обороти, средства, само и само да не се плащат данъци. Кой знае какви схеми въртят и с ДДСта.
Всичко е схема. А канарчетата - мислят си, че стават финансово грамотни, а всъщност не знаят каква е разликата между приход и печалба.
Справка - Тотю.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеСъс сигурност не му и пречат. А дали не се перат и техни пари там? Все пак едни 58млн.лв едва ли са само от баламурници. Тук има повече заложени мини.
И явно схемата е да се въртят парите, да се крият активи, обороти, средства, само и само да не се плащат данъци. Кой знае какви схеми въртят и с ДДСта.
Всичко е схема. А канарчетата - мислят си, че стават финансово грамотни, а всъщност не знаят каква е разликата между приход и печалба.
Справка - Тотю.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
За теб не знам ама Ивелина Михайлова редовно агитира от сектантските видеа да се теглят кредити. Ако не можеш лично, караш я роднина, я приятел. В краен случай продаваш имот и парите ги даряваш на Ивелина, Ачката, Детелинов и т.н. Найс а?
Винаги има как повече да те издоят...
А инчче да - всяка лоша дума срещу тях е атакувана яростно. Все пак тук са заложени много пари - и схемата тепърва има да се развива. Както Ивчо си каза - ще го развива тоя парк цял живот. А на нас ни е бедна фантазията какви ''възможности за инвестиране'' ще предложи на ''инвеститорите''
Ама такава схема без гръб няма. Той си е, да кажем, варненлия - дали някоя трибуквена групировка не му помага?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение
Кога е било това? Не помня да съм говорила с някой да тегли кредит и затова ми е интересно.
Коментар
-
Няма ли полиция да отидат хората да се оплачат от заплахите?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от investor4e Разгледай мнение
Защо питаш? Искате да го намерите в сектанстката ви база данни нали? Искате да знаете кой е точно, да го заплашите по-ефективно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Имам предвид писмени/емаил оферти относно предлагане на акциите за толко х.лв., че ще си собственик в едикойси ПаркАД, че ще имаш доходност 5000лв,/год от този пакет акции и т.н
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеИмам временно удостоверение че Анатоли Савов има акции в парка. С 5-6 джирота отдолу и отзад на различни свързани лица и фирми. Имам договор за покупка на акции. Не е като да нямам доказателства за измамата. Освен това аз мислех, че парите ми отиват за реализация на проекта, а получих удостоверение, че Анатоли Савов има акции в парка. Точно тогава всички лампички станаха сирени. Предварително не бях чел в интернет и тази тема можеше да ме спаси. Сега изплащам заем към банката и пари няма да видя никога.
Коментар
-
Кога е било това? Не помня да съм говорила с някой да тегли кредит и затова ми е интересно.
- 1 like
Коментар
Коментар