Първоначално изпратено от Petsov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнениеА ти как преброи 3000?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеЗа трите дни са били около 400 човека - това ако не е епичен провал - здраве му кажи! В тая бройка влизат всички тугедърски патета и "инвеститори", което означава, че я е имало 50-100 външни - я не.
И пак никъде няма снимки на публиката и панорамни гледки като от предни събития. Клипове с дронове също няма. Защо ли?
И пак да попитам Тотката рейдельо:
- Защо лъжеш, че Гошко Детелинов е изплатил къщата на Ивелин?
- Защо лъжеш, че Ивелин не е осъден от БНБ за лихварска дейност без лиценз, след като ясно се вижда, че има влязло в сила наказателно постановление?
Коментар
-
За трите дни са били около 400 човека - това ако не е епичен провал - здраве му кажи! В тая бройка влизат всички тугедърски патета и "инвеститори", което означава, че я е имало 50-100 външни - я не.
И пак никъде няма снимки на публиката и панорамни гледки като от предни събития. Клипове с дронове също няма. Защо ли?
И пак да попитам Тотката рейдельо:
- Защо лъжеш, че Гошко Детелинов е изплатил къщата на Ивелин?
- Защо лъжеш, че Ивелин не е осъден от БНБ за лихварска дейност без лиценз, след като ясно се вижда, че има влязло в сила наказателно постановление?Last edited by Jorkata; 23.06.2021, 09:28.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
Тоест за 3 дена паркът е бил посетен от 55 човека?И без участници, разбира се - те и без това са били смешно малко…
Или викаш те само докараните пенсионери да били повече?
Интересно защо никой не отговаря на въпросите ми… Да не би да са въпроси с повишена трудност?
Нещо, Ивелине, съвсем се покри - психическо възстановяване от травмата, нанесена от провала с ивента?Last edited by Petsov; 23.06.2021, 09:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеТолкова за ивента на хилядолетието. И по съвместителство - толкова за рекламните възможности и умения на паркаджиите.
Понеже форума не иска да качи снимката в пълна резолюция:
151 човека са проявили активност по темата;
55 са отишли
96 са се интересували
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
Аз не знам що за наглост и безочие е някой индивид да се нарече "финансов консултант" при положение, че няма грам представа и разбирания за данъчно облагане (разбирайте - не могат да проумеят какво е 10% плосък данък).
- 2 Харесвания
Коментар
-
Толкова за ивента на хилядолетието. И по съвместителство - толкова за рекламните възможности и умения на паркаджиите.
Понеже форума не иска да качи снимката в пълна резолюция:
151 човека са проявили активност по темата;
55 са отишли
96 са се интересували
Общо за трите дни е имало 400-500 човека.Last edited by Jorkata; 23.06.2021, 08:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнениеТо иначе се вижда нивото им на познания - тук разни индивиди, свързани с Тугедър, не правят разлика между печалба и приход…
И хора с подобни познания се водят финансови консултанти и консултират хората какво да правят с парите си…Смях голям!!
За мен това само по себе си говори колко са наивни и си вярват тугедърци - още имат мляко по устата, но "консултанти" разбираш ли...
Тотке, лихварите от фонда на ивелин плащат ли си чинно 10-те процента на печалбата или и те скатават?
Коментар
-
Иво (през Пламенива или Криселда - няма значение за нас), би ли отговорил защо каза, че ще имате 200к посетителя за 2019 в интервюто ти в средата на 2019?
Това прави 7млн лева от приходи само за вход (35 лва ви е входа). На входа предполагам давате касови бележки на всички? Защо тези пари ги няма отразени във ГФОто за 2019?
Имахте ли наистина 200к посетители или не?
Втори въпрос - защо ще имате общо 30 гидове на ден (заложени по бизнес план)?
Всеки гид ще е отговорен за макс 8 човека в група (пак според Биснес Плана). Това прави 240 посетителя на ден.
За 8-месечен сезон (по Бизнес План) това правят 57 600 посетителя!!!
Как смятате да стигнете 300к посетителя? Ами 600к?
И трети - инвестиралите в Юрти за средновековния ви ивент - кога ще си избият парите? Какви други ивенти планирате, за да се случи обещано по-долу от вас:
Необходимата инвестиция за довършване на юртовия лагер е в размер на около 750 000 лева, която се очаква да се изплати в рамките на до 5 години и би генерирала средно близо 100% доходност на вложения капитал за този период.
Благодаря предварително за отговорите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
Доста си комичен - ако са финансово независими - защо се навъртат около парка или баш чакат трохички да паднат. Щом са независими защо никой от тези образи не е захванал дейност, която не е закачена за ИП или селото по един или друг начин???
Един финансово независим човек няма да работи под разни шефове като Ивелин...
Това ми изглежда точно на финаснова ЗАВИСИМОСТ и няма как да ме убедиш, че е друго яче. Ако решат да се отлепят от ИП и ще станат яко прошляци.
Когато говориш с техен “финансов консултант” ти се развиват теории за краткосрочни, средносрочни и дългосрочни инвестиции (и финансова застраховка-живот, разбира се - тя е основата).
Всичките са свързани с Тугедър и ИП
Предложиш ли някакво извън техния кръг - веднага се почва едно разубеждаване и колко рисково било.
То иначе се вижда нивото им на познания - тук разни индивиди, свързани с Тугедър, не правят разлика между печалба и приход…
И хора с подобни познания се водят финансови консултанти и консултират хората какво да правят с парите си…Смях голям!!
Last edited by Petsov; 22.06.2021, 18:37.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
статистиката е, че 20% от тогедърците са финансово независими както и 1% от завършилите средно
Един финансово независим човек няма да работи под разни шефове като Ивелин...
Това ми изглежда точно на финаснова ЗАВИСИМОСТ и няма как да ме убедиш, че е друго яче. Ако решат да се отлепят от ИП и ще станат яко прошляци.Last edited by RimogarDD; 22.06.2021, 16:18.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от investor4e Разгледай мнение
Съгласен съм. Когато Ивелин е влязъл с женско име примерно Криселда или Пламенива е женски род. Но все пак... ако се прави на 3 различни човека и мисли за себе си като бог... болен/болна е... има нужда от помощ а не от инвеститори.Priceless
- 1 like
Коментар
Коментар