ама лилиите са многоцветни - какво повече искате
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Нямам бе, успокой се. В последните 30 години съм се сдобил с 5 нотариални акта, затова е този недоимък
като събереш паритова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеГледах изслушването на тоя пич Йоан в парламентарната комисия за парка (бивш инвеститор в пирамидата) - дал е 150К лева кеш на ръка за 3 пакета х 200 акции (подсъдно), не са му джиросали/прехвърлили акциите година и половина (подсъдно), не е викан на общо събрание на акционерите (нарушение, вероятно глоба), в документа за покупко-продажба на акции не пише 150К, а 600лв (номинала на 600 броя акции със стойност 1 лев - отново подсъдно), няма разписки за нищо... Търмъка го чакат много големи неприятности. Отделно - тоя Йоан е получил обратно само 110К за 600те си акции (при положение, че акциите би трябвало да са поскъпнали за това време) - директна измама и затвор. Толкова много смърди, че чак не се търпи.
Ако излязат още хора като него с документи - парка и Ивелин са тути капути.
Ами ако са поеФтинели .....ами ако дължи комисионни , ами ако има '' клаузи''.....
Тути - капути ще е само Йоанчо ....... Вероятно и жорко ....
Ивелинката го чакай в следващия Парламент !!
Коментар
-
Гледах изслушването на тоя пич Йоан в парламентарната комисия за парка (бивш инвеститор в пирамидата) - дал е 150К лева кеш на ръка за 3 пакета х 200 акции (подсъдно), не са му джиросали/прехвърлили акциите година и половина (подсъдно), не е викан на общо събрание на акционерите (нарушение, вероятно глоба), в документа за покупко-продажба на акции не пише 150К, а 600лв (номинала на 600 броя акции със стойност 1 лев - отново подсъдно), няма разписки за нищо... Търмъка го чакат много големи неприятности. Отделно - тоя Йоан е получил обратно само 110К за 600те си акции (при положение, че акциите би трябвало да са поскъпнали за това време) - директна измама и затвор. Толкова много смърди, че чак не се търпи.
Ако излязат още хора като него с документи - парка и Ивелин са тути капути.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
този не е застрашен
няма пари
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Аз пък мисля , че тези които реват срещу Ивелин са със психични проблеми .....а вече и с финансови ....
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Никой не "реве" срещу Равадиново, Цари Мали Град или другите такива обекти, защото те нямат претенциите на Историческата Пирамида - това са просто туристически обекти и никой не си измисля истории около тях и не твърди, че бутафориите им са автентични. Тук темата е за пирамидата на Търмъка - ако не те кефи какво "ревем", отивай в някой от телеграм каналите на паркаджиите да си чешете еготата един на друг и да сънувате величие, вулкани на българщината и купища дивиденти
и мене ме кефи .... може да да ревете на спокойствие и с пълно право .....просто само ако обичате , по културно и без обиди....
и с поне Капка уважение към човекът който успя да ви прибере парите.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
И така да е. Още по-неразбираемо за мен остава как така, уж здрави хора, са му се навързали. Ама
Единия във всяка тема бие на камък с позицията си ....другия реве само в тая тема , щото бая пари е дал ....а третия се е регнал от няколко дена и използва темата за отдушник....по политическа линия .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеКолко трябва да си прост за да кажеш на някого публично, че умирал. Аз мисля, че ивелин има някакви психични отклонения.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеКолко трябва да си прост за да кажеш на някого публично, че умирал. Аз мисля, че ивелин има някакви психични отклонения.
...имал си бол пари, платил си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
По неговите думи почвам да съдя, че някак се е сближи с разни там селскостопански инструменти, прочета, патета и т.н., що са е изненада? Сай да му стискаме палци да се включи и са сядаме с пуканките на първи ред.
няма паритова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
няма да е изненада, но първо събери париLast edited by Pyramid; 28.07.2024, 16:22.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеВече смятам, че е крайно време да инвестирам в Исторически парк. Подобна яростна нападка и обиди от един провалил се в темата за имотите арменски търтей и някакво зайче, все повече ме навежда на мисълта, че бизнес модела е добър
Абе, съвсем накратко, ще се радвам за теб, ако се урЕдиш, ама тонът ти ме напряга. Нещата намирисват, ти им се радваш, нещо никак не е това, за което се представя. Хеле пък, т.нар. "бизнес модел на ИП". В.смисъл, прозрачностра му. За обик ове ия.човек, не е прозрачен. Ние го разкостихме още преди години (стигна се дотам, разни от "Парка" да ме заплашват за това), ти сега му се радваш...Нещо не е наред, не ти ли свети червената лампичка?
Коментар
Коментар