IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето го "образа" на плюещите и лаещите срещу Ивелин Михайлов ...

https://www.facebook.com/share/v/ExGvrjpreUeJz85J/

Браво Ивелине .....Браво Михайлов !!

п.п Днес слугата на пеевски и прокопиев го хванаха с кокаин и амфети....малко да шофира .....
    Няма да се учудя , ако и сред тукашните ревльовци , табиета е същия ....
    Е , пак с пари на мама и тате .....не като Милков - от Шиши....
    Last edited by Сибирския Бръснар; 31.07.2024, 19:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Секта?! Какво разбираш под секта?

Сега ще ти покажа секта:

СВИДЕТЕЛИ НА ТИКВАТА ОТ ПОСЛЕДНИЯ ДЕН

тия комунистически сектанти са много по-опасни и по-вредни от парка на Ивелин
      ...Айде, пак кумънизи. И докога така ще се шашкате?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

стига глупости

някой да е против замъка в Равадиново, двора на Буквите и други подобни проекти - НЕ.

тук проблемът е,че има едни измамници, които бият вече на секта, но каже ли някой, че са измамници и почват да реават, че всички били против историята

жалки са
        Секта?! Какво разбираш под секта?

Сега ще ти покажа секта:

СВИДЕТЕЛИ НА ТИКВАТА ОТ ПОСЛЕДНИЯ ДЕН

тия комунистически сектанти са много по-опасни и по-вредни от парка на Ивелин
        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от notinvesting Разгледай мнение
          https://www.facebook.com/kopeikin.bg...9732608334544/

Ей това видео е велико. Преди време бих казал, че е няк'ва сатира, ама сега не съм сигурен.

За мен най-шокиращото в историята с ИП си остава това, как един толкова лишен от харизма и интелигентност човек, като ИвИлин, успя да завърти толкова много хора около него. Гурута винаги е имало и винаги ще има. Понци схеми - също. Просто си давам сметка, че при нас ако това е нивото на Гурутата, значи ситуацията е много тъжна.
          Ти, на фона на общата Затъпялост, какво очакваш? Това могат - това правят.

Коментар

• https://www.facebook.com/kopeikin.bg...9732608334544/

Ей това видео е велико. Преди време бих казал, че е няк'ва сатира, ама сега не съм сигурен.

За мен най-шокиращото в историята с ИП си остава това, как един толкова лишен от харизма и интелигентност човек, като ИвИлин, успя да завърти толкова много хора около него. Гурута винаги е имало и винаги ще има. Понци схеми - също. Просто си давам сметка, че при нас ако това е нивото на Гурутата, значи ситуацията е много тъжна.
            Last edited by notinvesting; 30.07.2024, 23:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

По повод гъдулките - Жечев се изгаври с Търмъка толкова брутално на протеста, а оня даже не се усети, та чак не повярвах - на протеста имаше плакат "Свобода за Ивелин", Жечев по тоя повод му даде бутилка от неговата вода Свобода, а Търмъка я прие с благодарност и се снимаха с нея за спомен... толкова прост човек като Ивелин рядко ми е попадал в полезрението Какъвто лидера, такива и следовниците...
              'тига уе, дзавиждашъ.

Коментар

сигурен съм, че много гъдулки са си купили билети за филма
                По повод гъдулките - Жечев се изгаври с Търмъка толкова брутално на протеста, а оня даже не се усети, та чак не повярвах - на протеста имаше плакат "Свобода за Ивелин", Жечев по тоя повод му даде бутилка от неговата вода Свобода, а Търмъка я прие с благодарност и се снимаха с нея за спомен... толкова прост човек като Ивелин рядко ми е попадал в полезрението Какъвто лидера, такива и следовниците...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                  Аз ще си купя акция, вярвам на тях, на хейтъри не, да сте живи и здрави.
                  Това, такова, пак ли с нотариален акт? За един приятел питам.

Коментар

• В едно от последните си видеа хана "жестоко посече 4-те си деца, обяви голямо решение"

Заявил „На моите деца няма да оставя никакво наследство, защото това е бреме"
                    Размишлявам: Дали пък не го прави, за да не наследят и дълговете му?
                    (Жена му няма как да търсят, щото с нея са разведени)
                    Щото- като имаш дълг той се наследява от твоите наследници.
                    Май наближава времето , когато юртите се събарят ???
                    На EXIT план ми намирисва...
                    Време е да се изпрати една водоноска в центъра на Неофит Рилски, за да могат да пият инвеститорите по една студена вода...
                    Отивам за

Коментар

...обърква стадото " пАлна подкрепа за Ивелин"...
                      Защо им казваш сега... ))

Коментар

на премиерата ще бъде интересно

сигурен съм, че много гъдулки са си купили билети за филма, който всъщност се прави да осветли схемата исторически парк.... не може да му се отрече на Любо Жечев, че е голям зевзек и с умерния му подход обърква стадото " пАлна подкрепа за Ивелин"

няма да се изненадам ако има и разревани на премиерата
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Баси веселбата, тия са се изхрачили в лицето на КФН,
                          как не са се сетили и Банка ИП АД да обявят, че да и шикат акции, купуваш и те няма в книгата на акционерите

интересно, че американците са ги индексирали https://web.archive.org/web/20240521...products/ipark

Коментар

Аз и сега мога да си стана акционер

https://goryanin.com/bg/products/ipark
                            Баси веселбата, тия са се изхрачили в лицето на КФН,
                            как не са се сетили и Банка ИП АД да обявят, че да и шикат акции, купуваш и те няма в книгата на акционерите

интересно, че американците са ги индексирали https://web.archive.org/web/20240521...products/ipark

Коментар

50лв за филма осветляващ пирамидата куул
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

един пакет 200 акции ще ти лепне добре
                                като събереш пари

Коментар

Working...
                                X