If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аааа, има и прота , като Ачката. Гърбил хората години наред, после си искал къщичките, вожда го изгонил, и той сега казва ама аз нищо не знам за пари в чанти. Убиден съм, ама ако ма извикат за шеф на парка, утивъм в имито на каузата. Изобщо, ако ги хване някой психиатър тия, бая работа ще има.
Ееее, чакай чакай - Ачката с прабългарската прическа вече не е част от Исторически Парк???? Да не е отишъл като Шон ИсЪ да се занимава с други схеми
Е как кой ?
Ти, например ....арменчето берти, жорко...
Познавам и други, и то лично , но не са с големи суми като вас , за да си губят времето да циврят тук денонощно....
Приели са го мъжки, пили са по чаша студена ... и това е ....
Пари се правят !!! Акъл не идва !
Братле, ясно, че се опитваш да тролиш, ама буквално въртиш един и същи подход тук вече няколко седмици. Явно се учиш от гуруто. Все едни и същи 5 приказки, кой се бил прецакал, бла бла бла. Тегава забивация, дори като за трол. Колкото и да разводняваш нарочно темата, едно е ясно, ИвИлин се излага всяка седмица все по-яко. Преди години повечето хора около мен въобще не знаеха кой е тоя клоун, сега буквално всеки знае кой е и му се подиграва. Т'ва с майка му вече беше мега смешно. Буквално най-големите ботове могат да се хванат на т'ва. Толков е тъпо, че чак е яко. Всяка седмица самият той показва колкото му е ниско мнението за феновете му. Измисля все по-абсурдни и абсурдни драми и фейсбук патриотите все се хващат. Велико е. Мисля, че може цялото т'ва да е един много добър социален експеримент на ИвИлин.
Тоя парк е пълна комедия. Хванах се да разгледам снимки от фейса и сайта им. Буквално всичките им събития са на 50% пълни с едни и същи Тогедър патета/доброволци и останалата част от посетителите а реалните участници. Една снимка няма, която да показва голяма тълпа от хора. Странно как тоя извор на българщината е постоянно празен години наред. Буквално никой не иска да ходи, а на всичките филмчета от парка изглежда, като да има един гьол, много голяма поляна и тук таме няк'ви керливи постройки. Мега убита история. Дори да изключим, че е правено от схемаджия, реално самото нещо изглежда мега скучно. Маса коментари има, които обясняват точно това - че реално в парка няма почти нищо интересно. Може би затова е и нон-стоп празен Много жалък парк.
Гледайки линкдин профилите на всички консултанти от тогедър, буквално на всички това им е първа или втора работа. Кой човек въобще си оставя финансите в ръцете на такива объркани деца.
Е как кой ?
Ти, например ....арменчето берти, жорко...
Познавам и други, и то лично , но не са с големи суми като вас , за да си губят времето да циврят тук денонощно....
Приели са го мъжки, пили са по чаша студена ... и това е ....
Пари се правят !!! Акъл не идва !
Аааа, има и прота , като Ачката. Гърбил хората години наред, после си искал къщичките, вожда го изгонил, и той сега казва ама аз нищо не знам за пари в чанти. Убиден съм, ама ако ма извикат за шеф на парка, утивъм в имито на каузата. Изобщо, ако ги хване някой психиатър тия, бая работа ще има.
Гледайки линкдин профилите на всички консултанти от тогедър, буквално на всички това им е първа или втора работа. Кой човек въобще си оставя финансите в ръцете на такива объркани деца.
...
- уж парите ти за акции отиват директно в парка, но реално купуваш тоалетна хартия от частно лице (да не говорим, че не ти дават и документ);
- уж ще дават дивиденти,..
Как може да очакваш дивиденти, от акции които не са на твое име???
специализирали са се да намират доверчиви невежи.
бръснарят е евтин копейкаджия и няма сми
той действа каквото са му пуснали по мейла
Все по някакъв начин трябва да се прехранваме арменецо.........
И защо не с твоите пари дадени в Парка....да се правиш на инвеститор
Всъщност "Твоите пари " е условно понятие при теб
Парите са на тати ....
А евтина е жена ти .....Казвам го от първо лице.....
Този младеж, Йоан, който изтеглил 200 бона и им ги дал кеш.. ами то момчето не е много в час. В смисъл, личи си , че има нещо странно в него и не всичко е ок в главата му. Къщата с орлите им издухва мозъците май
идеята на тугедър патетата е да търсят именно такива 'находки'
колко са като Йона, които си натискат парцала в момента и треперят да не сгъне пирамидата, че те са на пангара...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Този младеж, Йоан, който изтеглил 200 бона и им ги дал кеш.. ами то момчето не е много в час. В смисъл, личи си , че има нещо странно в него и ме не всичко е ок в главата му. Къщата с орлите им издухва мозъците май
...И, ти да видиш, колко коректно е самоуправление заглавие на ТАЗИ тема:
Възможности за ИНВЕСГИЦИИ В...
В един момент човек осъзнава че, "инвестиции в" НЕ Е СЪЩОТО, като "печалби от". И че, който се е навървил, сам се е вкарал в капана, ама ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, да свързва В СВОЯ СИ УМ, инвестицията с печалбата. И пропуска ред досадни подробности.
Чудя се колко такива бЕсни разминавания между това, което ИвИлин говори и това, което прави трябва да се съберат, за да може един средностатистически техен фен поне малко да се замисли, дали не го пържат.
Ти пък, наивник
Искаш фенове като Сибирския Бръснар да се замислят
Този младеж, Йоан, който изтеглил 200 бона и им ги дал кеш.. ами то момчето не е много в час. В смисъл, личи си , че има нещо странно в него и не всичко е ок в главата му. Къщата с орлите им издухва мозъците май
Те сектантите от Тугедър отдавна ползват лъжата като основен подход и прийом:
- Търмъка не бил глобяван за незаконна лихварска и банкерска дейност, а реално си е глобяван - има го на сайта на БНБ;
- били оправили дълговете на парка, а пък си седят в ГФО-то (да не говорим, че последния ГФО е отпреди 2 години, което само по себе си е нарушение);
- уж Жечев бил наркоман, ама те не искат да си правят тестове заедно с него - да не ги изловят какво правят в Гъбариума
- уж всичко в парка е напълно автентично и по стара прабългарска традиция, ама като отидеш да видиш - не е точно така;
- уж парите ти за акции отиват директно в парка, но реално купуваш тоалетна хартия от частно лице (да не говорим, че не ти дават и документ);
- уж ще дават дивиденти, ама тате ми каза, че ще му купи колело ама друг път;
- уж ще има стотици хиляди (даже милиони) посетители в парка, а най-силната им година като посещения беше под 60К човека;
И още много и много лъжи върху лъжи и след лъжи
Също така много ме кефи как постоянно говори, че живее скромно и постоянно кара различни джипове. Колите на исторически парк също не са голф 3-ки, хаха. Иначе всяко трето изречение му е за "обикновения човек".
Чудя се колко такива бЕсни разминавания между това, което ИвИлин говори и това, което прави трябва да се съберат, за да може един средностатистически техен фен поне малко да се замисли, дали не го пържат. Знам, че при тях се залага на силни емоции и ниско образование, ама все трябва да светва няк'ва лампичка в някъв момент....евентуално....може би....
Коментар