Първоначално изпратено от Jorkata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
точно ти пусна партенката, че вземали авансово дивиденти бе лъжльо!
Още чакам с нетърпение и затаен дъх да рухне пирамидата, моето момиче
За пръв път се заговори за тия дивиденти в едни други теми (там също го обсъждахме), и после някои хора (а и сам го видях) ми обърнаха внимание на няколко клипчета на гуруто, в което се виждат скрийншотовете, които пусках. Така че толкова по темата.
За рухването на пирамидата - май нещо друго първо ще рухне, което ще повлече пирамидата. Отделно - вече сме обсъждали как точно ще се случи рухването - ще е имплозия отвътре. Толкова мога да кажа... засега...
Дерзай
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Да бе да - щото от твоята уста/клавиатура само божествени истини летятИ доказателствата са в публичното пространство - един бърз гъгул вади всичко наяве
Позволи ми да ти припомня какви други "тролски лъжи" са 100%това публична истина за вас и за парка:
- има разминаване между думите на гуруто Ивелин пред капитал през 2019та и ГФО на парка от 2019та в размер на 58+ милиона лева – къде са тия пари? Дали са станали повече ако видим ГФОто за 2020та? Като следствие - акциите на ИП са с отрицателна счетоводна стойност; оттук и още един голям въпрос - кой лъже - Ивелин или отчетът?
- парка се строи със заеми с огромни лихви, а не с парите на акционерите – акционерите не инвестират парите директно в парка, а купуват акциите от ФЛ – никаква прозрачност и отчетност;
- оказва се, че пари от парка по неясен и безотчетен начин се преливат в схемата с прословутите 160 къщи в селото, които по никакъв начи не могат да бъдат открити (освен в мокрите сънища на тугедърците); в селото реално се виждат само 20тина къщи в различен стадий на строеж;
- уж дивиденти щеше да има първо през 2020та, после през 2024та, а реално има хора, които взимат дивиденти и сега (че даже и преди са взимали) - какви са тия първенци и на какво основание са привилегировани пред останалите "инвеститори" - тугедърците или Ивелин да кажат;
Има още много други неща, но за тях - по-нататък. Отделно - в последно време тихомълком изскачат разни доста интересни неща за парка - не съм писал за тях защото още не знам кое е истина и кое е летящо патешко въображение...
Още чакам с нетърпение и затаен дъх да ме съдиш по член 286 от НК, моето момче
Още чакам с нетърпение и затаен дъх да рухне пирамидата, моето момиче
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
Доказателства има. Парите се превеждат по банков път. Въпросът е защо институциите спят?
Коментар
-
това е поредната ви тролска лъжа без грам доказателства!И доказателствата са в публичното пространство - един бърз гъгул вади всичко наяве
Позволи ми да ти припомня какви други "тролски лъжи" са 100%това публична истина за вас и за парка:
- има разминаване между думите на гуруто Ивелин пред капитал през 2019та и ГФО на парка от 2019та в размер на 58+ милиона лева – къде са тия пари? Дали са станали повече ако видим ГФОто за 2020та? Като следствие - акциите на ИП са с отрицателна счетоводна стойност; оттук и още един голям въпрос - кой лъже - Ивелин или отчетът?
- парка се строи със заеми с огромни лихви, а не с парите на акционерите – акционерите не инвестират парите директно в парка, а купуват акциите от ФЛ – никаква прозрачност и отчетност;
- оказва се, че пари от парка по неясен и безотчетен начин се преливат в схемата с прословутите 160 къщи в селото, които по никакъв начи не могат да бъдат открити (освен в мокрите сънища на тугедърците); в селото реално се виждат само 20тина къщи в различен стадий на строеж;
- уж дивиденти щеше да има първо през 2020та, после през 2024та, а реално има хора, които взимат дивиденти и сега (че даже и преди са взимали) - какви са тия първенци и на какво основание са привилегировани пред останалите "инвеститори" - тугедърците или Ивелин да кажат;
Има още много други неща, но за тях - по-нататък. Отделно - в последно време тихомълком изскачат разни доста интересни неща за парка - не съм писал за тях защото още не знам кое е истина и кое е летящо патешко въображение...
Още чакам с нетърпение и затаен дъх да ме съдиш по член 286 от НК, моето момче
- 4 Харесвания
Коментар
-
това е поредната ви тролска лъжа без грам доказателства!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеИнтересно - забелязвам, че знанието за привилегировани акционери, които вече получават дивиденти, набира инерция
Кога ли някое пате ще се престраши и ще повдигне въпроса открито пред началството?
Коментар
-
Tая думичка ще си спамите в следващите 30-40 години..скоро ще рухне,скоро ще избяга,скоро ще е в затвора... сега като почнаха да дават дивиденти пък скоро щели да ги спрат.. егати клоунадата сте тука бе тролове..
Интересно какво ще кажат по-тъмнозелените, когато научат
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от itest Разгледай мнение
скоро.... много скороскоро ще рухне,скоро ще избяга,скоро ще е в затвора... сега като почнаха да дават дивиденти пък скоро щели да ги спрат.. егати клоунадата сте тука бе тролове..
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
100% ти вЕрваме... Тук ще боготвориш вожда и ще защитаваш ИП, пък няма да облажиш, ти ли, точно, тоте? Почти ти повярвахме.
Всеки 3-ти пост пускаш линкове към канала и към рекламни постове и статии във ФБ, но иначе не го правиш за пари... мдообре. Все едно гледам брокер на недвижими имоти или автоджамбаз, честно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
Аз въобще не съм в схемата, ама толкова ти е капацитета на теб да запомниш елементарни неща.
За сметка на това, ако имаш някакви наченки на памет, може да си спомниш, че съм казвал, че имам доста познати, които са в схемата.
И редовно си говорим с тях за вас и научавам много интересни нещаLast edited by X_Y; 20.07.2021, 20:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio
От него нито една стотинка не съм получил през живота си. А ти се грижи за менопаузата,че ще получиш обриви от тия нервида го пратя да ти даде едни препарати
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеЯвно ханът е зает да търси билети за екзотични държави без закони, където да се покрие от любовта на акционерите. Екзит стратегията в действие.
- 1 like
Коментар
-
100% ти вЕрваме... Тук ще боготвориш вожда и ще защитаваш ИП, пък няма да облажиш, ти ли, точно, тоте? Почти ти повярвахме.
Всеки 3-ти пост пускаш линкове към канала и към рекламни постове и статии във ФБ, но иначе не го правиш за пари... мдообре. Все едно гледам брокер на недвижими имоти или автоджамбаз, честно.Last edited by X_Y; 20.07.2021, 20:21.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар