Някой обърна ли внимание на акад. проф.д-р Игор Николаевич Острецов и не особено тънкия му "намек", че 0,7-те %U235 са на свършване физически? С това, той обяснява и "цирка" по негово мнение, с АЕЦ Фукушима-1, като твърди за дънен ядрен взрив, причинил цунамито и преднамереното изпускане на радиация, с цел замазване скока на р/а цезий и йод след експлозията.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиране в уран
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
дядката е основен акционер в Coca-Cola, Wells Fargo, Delta Air Lines, DaVita и тн. Все компании които са пълни боклуци разбира се без негово знание
DaVita може би са най-големите отрепки от групата
https://www.youtube.com/watch?v=yw_nqzVfxFQ
буквално убиват хора
Коментар
-
дядката е основен акционер в Coca-Cola, Wells Fargo, Delta Air Lines, DaVita и тн. Все компании които са пълни боклуци разбира се без негово знание
буквално убиват хора
За тва "иконата" Бъфет не работи повече и нема и да проработи, щот тия стари правила не важат, дано барем некой схване ....Last edited by michaelis12; 11.08.2017, 14:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
за мене дядката си е изживял живота който трябвало да го изживее ..
буквално убиват хора
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
споменaвам го защото един от прякорите на Ка Шинг е азиатския Уорън Бъфет, привлича читатели
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Не е коректно да сравняваш чичо Уорън с изродът сорос (дано умре по мъчителен начин). Чичото е инвеститор, другият е мошшшшшеник спекулант. Чичото е добър човек, изродът е враг на човечеството.
Бъфет даде не толкова отдавна колосални суми за помощ на Негрия - и какво стана? - Ми: нищо. Щото нигърският свят, дето няма какво да яде, по цял ден лежи и фабрикува нигърчета, ама за работа не го търси. Огромен континент, с всякакви природни богатства, с огромни площи плодородна земя, с население по-малко от туй на Китай и със стандарт на живот - по-нисък от тоя на китайските хора преди 5 000 години. Колкото и да им даваш на тия, все ще са гладни и все още ще искат.
е мноо ясно, че има разлика между двамата като морал и т.н. макар, че както казах и на китайската мечка, абсолютна тъпотия е да бъдат концентрирани такива огромни капитали (власт) в малко на брой човекоподобни. После ше се консолидира още и още накрая стааа 1 коприлиардер и 8 млрд. гладни. Тва треа се забрани абсолютно навсякъде по света. И не се лъжи за тия дарения и глупости, никой милиардер не е дал нито стинка без да има няква изгода от филма, кат онова проклето еврейче на фейбоклука дет "дарил" богатството си ама на него си, тъй че не ме занимаай с тия милиардерите те за мен са уроди, щот пусто в празно в тоя свят нема, ако едни имат прекалено мнооо, то някъде другаде немат нищо и са голи и боси, тва не мое да е така, не стаа не работи така филма треа има баланс .......
P.S. апропо некролога Бъфет също е станал кенеф и е прокарал доста закони в ущърб на америте за сметка на собствена изгода и тоя същия кретен поддържаше Хитлерица в кампанията и т.н.
Коментар
-
Не е коректно да сравняваш чичо Уорън с изродът сорос (дано умре по мъчителен начин). Чичото е инвеститор, другият е мошшшшшеник спекулант. Чичото е добър човек, изродът е враг на човечеството.
Бъфет даде не толкова отдавна колосални суми за помощ на Негрия - и какво стана? - Ми: нищо. Щото нигърският свят, дето няма какво да яде, по цял ден лежи и фабрикува нигърчета, ама за работа не го търси. Огромен континент, с всякакви природни богатства, с огромни площи плодородна земя, с население по-малко от туй на Китай и със стандарт на живот - по-нисък от тоя на китайските хора преди 5 000 години. Колкото и да им даваш на тия, все ще са гладни и все още ще искат.
https://en.wikipedia.org/wiki/Resource_cursedestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
http://www.salon.com/2015/12/29/warr...at_not_cuddly/destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеОбаче не и с безкрайно количество (ограничено) мозък в мозъчната кутия - нищо ново под Слънцето нале))))Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
всичко хубаво за Урана само що пак споменаваш тоя некролог Бъфет незнам, той е живял в друго време под други правила и секви сравнения с дядката са безмислени .... съвсем друга тема дали е "гениално" некролози като Бъфет и Сорос да са концентрирали такива милиарди в себе си а останалия свят да нема кво да яде, впрочем това важи като цяло за Неолиберастията (концентрация на блага в 1 човек) но как и да е ......
Бъфет даде не толкова отдавна колосални суми за помощ на Негрия - и какво стана? - Ми: нищо. Щото нигърският свят, дето няма какво да яде, по цял ден лежи и фабрикува нигърчета, ама за работа не го търси. Огромен континент, с всякакви природни богатства, с огромни площи плодородна земя, с население по-малко от туй на Китай и със стандарт на живот - по-нисък от тоя на китайските хора преди 5 000 години. Колкото и да им даваш на тия, все ще са гладни и все още ще искат.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
всичко хубаво за Урана само що пак споменаваш тоя некролог Бъфет незнам, той е живял в друго време под други правила и секви сравнения с дядката са безмислени .... съвсем друга тема дали е "гениално" некролози като Бъфет и Сорос да са концентрирали такива милиарди в себе си а останалия свят да нема кво да яде, впрочем това важи като цяло за Неолиберастията (концентрация на блага в 1 човек) но как и да е ......Last edited by Black and white cat-foot; 09.08.2017, 12:05.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениепреди малко над година бяха забелязал, че няколко съфорумци се интересуват от инвестиране в уран. не знам докъде стигна това, но лично аз се разрових в темата и в крайна сметка си купих малко акции от една канадска компания. миналата седмица даже написах анализ за нея
https://seekingalpha.com/article/409...n-buffett-asia
има ли някой друг, който да се интересува от уран? като цяло оставам с впечатление, че много от инвеститорите го отбягват защото се свързва с ядрени оръжия и чернобилLast edited by michaelis12; 09.08.2017, 10:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеНа вниманието на модератора РУБЛА:
Ето цитат от Речник на българския език на Института за български език на БАН:
Ето и линк към едно от многото съдебни решения, взети от български съдилища:http://rspleven.eu/docs/0370f512_08713113.htm , които показват, че думата "циганин" не е обидна.
Така, че много моля да не редактирате постингите ми, в които употребявам думата "циганин" и да я заменяте с политически коректното недоносче "ром". Като пиша "циганин" имам предвид точно това, което пише в официалния речник на българския език. При втори подобен случай, ще пиша на когото трябва в Инвестора. Не съм от вчера тук, а от 14 години. Знам към кого да се обърна. Рядко опонирам на модератори, но когато го правя - има защо. И ако модераторът упорства, най-вероятно това ще завърши с наказание за него, а не за мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение...ДЗК - надали има икономическа изгода да се добива желязце от астероид. Тинтата си го копа от Австралия колкото си иска - евтинко е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеОбаче не и с безкрайно количество (ограничено) мозък в мозъчната кутия - нищо ново под Слънцето нале))))
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар