Първоначално изпратено от Toranaga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиране в уран
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не конкретно. Дефицита на 235 на фона на стабилно потребление и ограничени източници с практически еднакво разпределение на изотопите, води до двигане разходите за обогатяване в относително измерение за всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
Защо? Кого имаш предвид? Камеко и Денисън?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Печалбите на компаниите ще се свият...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
"Big bears mother bigger bulls!"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнениеThe spot price is now up by 19.8% since the start of July. Към днешна дата сме на ниво 27,40$.
Според мен инвестиращите в уран и компаниите с експозиция в него, няма от какво да са недоволни. Аз лично съм над 25% плюс. от началото на годината.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеМрежа, а как гледат твоите...партньори/работодатели на изявите ти тук? Определено, бидейки на позиции, които предполагат включванията ти, е редно да пазиш ... хигиена, що ли. Докато повечето тук са за комуникация в по-свободно качество, явно, ти не си. Щото недоброжелатели бол, наш Ганю за единия кеф мръсно да стори, може да те натопи, за да „гледа сеир”.
Пазѝ се.
...и вече се чудя, дали темата не е по-точно да се нарича „спекулации през уран”. Тъй де, цените растат и явно има накъде, а не купуваме...Клуб „Енигма”'Last edited by netware5; 15.08.2018, 00:52.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Смешно е да ми задаваш такива въпроси. Знам разбира се, и ако случайно не знам (по памет) е въпрос на минута да го проверя в бази даннни, до които ти нямаш достъп. Въпросният купувач не е свързан с НИТО ЕДИН РЕАКТОР. Оставям те да си мислиш над тази загадка. Разрови се във форума да видиш кой съм и къде работя Съжалявам ако звуча грубо. Уважавам те за това,което си постигнал, но в случая не разполагаш с тази информация, с която аз разполагам. А тя е под носа ти в чисто географски смисъл но нямаш достъп, а аз имам. Затова и казах преди време в тази тема, че нямам намерение да правя каквито и да е инвестиции в уран - защото знам истинското положение на нещата и защото ще изпадна в конфликт на интереси, а имам претенции да съм почтен.
Пазѝ се.
...и вече се чудя, дали темата не е по-точно да се нарича „спекулации през уран”. Тъй де, цените растат и явно има накъде, а не купуваме...Клуб „Енигма”'
Коментар
-
Смешно е да ми задаваш такива въпроси. Знам разбира се, и ако случайно не знам (по памет) е въпрос на минута да го проверя в бази даннни, до които ти нямаш достъп. Въпросният купувач не е свързан с НИТО ЕДИН РЕАКТОР. Оставям те да си мислиш над тази загадка. Разрови се във форума да видиш кой съм и къде работя Съжалявам ако звуча грубо. Уважавам те за това,което си постигнал, но в случая не разполагаш с тази информация, с която аз разполагам. А тя е под носа ти в чисто географски смисъл но нямаш достъп, а аз имам. Затова и казах преди време в тази тема, че нямам намерение да правя каквито и да е инвестиции в уран - защото знам истинското положение на нещата и защото ще изпадна в конфликт на интереси, а имам претенции да съм почтен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнениезнаеш ли колко реактора влизат в експлоатация до 2020 по план и колко уран е нужен за 1 -во зареждане??He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Повече са
Коментар
Коментар