Първоначално изпратено от безимeн
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интелектуалната собственост - краде ли се у нас?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Които трябва да извадиш от максимум 30х.л. вода (ако има миялна са в пъти по-малко) с 35-37С
поне 66% от времето поради краткия пуск няма никаква полза, демек останаха 10х.л. вода.
Защо не рекламираш което имаш за баня, за мен е мистерия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЧувам, във патентното се правели злоупотреби и саботаж на заявки. Доколкото иде реч за едни от най-доходоносните инвестиции, злоупотребата на натоварени от държавата лица не е ли подриване на държавността и торпилиране на националното богатство? Ще се радвам да споделите собствен опит, който има и как е излизал от подобни ситуации.
Изумен съм от подигравките, които някои /колеги или - не/ - творите за сметка на отворилия темата!
Изумен съм, защото торпилирате националното /НИ/ богатство! Защо го правите? Завист - това е очевАдно! Завист и злоба!
Тръбичка може и да няма, но ЩЕ има! Забравили сте условията, за да има - и тръбичка, и топла вода от Козлодуй...
Да ви припомня ли условията, за да имаТЕ национално богатство?
Условието е елементарно. Как не сте се сетили още? Необходими са пари.
Това условие беше споделено ТУК, преди 8-10 години, а именно: вместо да инвестирате тук-там в акции - да инвестирате в... тръбичка..., в топла вода от Козлодуй... и т.н. - бъдещи национални богатства! Защо ги торпилирате - точно подобни "национални богатства" - /цитат!/ - аз не мога да си обясня! Ега ти инвеститорите, дето сте вие!
Коментар
-
Които трябва да извадиш от максимум 30х.л. вода (ако има миялна са в пъти по-малко) с 35-37С
поне 66% от времето поради краткия пуск няма никаква полза, демек останаха 10х.л. вода.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Около 300квтч/год.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеМи да обясниш на простите, колко квтч/год. ще пести джвъчката ти ?
Сигурно си чувал, че на прости ако не можеш да обясниш...
Коментар
-
Ми да обясниш на простите, колко квтч/год. ще пести джвъчката ти ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеДа, така е.
Реално в най-добрия случай, ще пести 150квтч/год. По вероятно ми е 50квтч/год. = 10лв/год.
Но повечето хора имащи проточен на ток, ще си я купят, защото ще направи по-гореща водата през зимата(+/- 1 градус си се усеща особено зимата).
Пък при банята всичко умножаваш поне х10-20 и си струва, ама не с тръбичка 40см де
9.5 вата!
Last edited by Имхотеп; 04.11.2019, 00:29.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Насила умен не се става. Виждам, че ви зори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеДа, така е.
Реално в най-добрия случай, ще пести 150квтч/год. По вероятно ми е 50квтч/год. = 10лв/год.
Но повечето хора имащи проточен на ток, ще си я купят, защото ще направи по-гореща водата през зимата(+/- 1 градус си се усеща особено зимата).
Пък при банята всичко умножаваш поне х10-20 и си струва, ама не с тръбичка 40см де
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение..
Тези 500 джаула са равни на 500 вата за една секунда. Това е при идеални условия.
..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Йоззиии,, кажи тогава как вървят продажбите?
Коментар
-
Само кой го казва, на Гьобелс правнучето. За пореден път, като счупен грамофон, пробутва неприложимата си формула и нехае за фактическите резултати.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар