IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвеститор в IT

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от laika
    ...
    Tutankhamon
    Благодаря за инфото. Честно и справедливо ми се струват твоите идеи, но оценката капитал към ноу-хоу ми липсва...
    Моля, радвам се, ако съм помогнал. Оценката сигурно ще може и сами да си я направите. Налага се, ако търсите външно финансиране.
    - А, дадеш ли нещо на Импотех, хубаво е предварително да застраховаш. Има защо.
    Last edited by Tutankhamon; 07.09.2016, 23:51.
    The Mumy is alive, do not care about it !!!

Коментар

• Лалке за какво точно ви трябват пари в момента?
      Нямате ли поне нещо което да може да се види?
      Дай линкче да видим до къде сте я докарали.

Last edited by X_Y; 06.09.2016, 17:58.
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от laika Разгледай мнение
        Здравейте група.
        С двама приятели имаме идея за подобряване на бизнес процеси в сферата на услугите чрез уеб платформа. Пазарът е с голям потенциал, но тъй като разработката и внедряването изискват сериозен ресурс потърсихме потенциален инвеститор, тъй като стартъп фондовете нямат програми към момента.
        Имаме интерес от чуждестранен инвеститор с български корени, но..
        Ние сме софтуерни инженери, а не икономисти.
        Въпросът на темата ми всъщност е, какво следва да бъде на теория разпределението на инвеститора и нашето като носител на идеята в бъдещо дружество?
        И каква правна форма се очаква да е най-подходяща за тази цел.
        Благодаря, ако някой отдели малко време, като съм готов да отговоря и на допълнителни въпроси, които да изяснят запитването.
        П.П. Препоръчаха ни бизнес консултант, но цените за услугата са високи, спрямо настоящото ни финансово състояние и предвид бъдещите очаквани разходи.
        Благодаря на всички отзовали се!
        Оптимално, предвид процедурни улеснения, налични финанси, изискуеми капитални прагове, гъвкавост при регулиране състава на предприятието и др. за вас, чини ми се, е ООД-то. Относно разпределението, инвеститорите ще искат толкова по-голям дял, колкото по-суров е продуктът/услугата ви и по-рисков бизнес-моделът ви. Първо и най-важно, обаче, е да постигнете категорично ясни и чисти отношения помежду си, ФОРМАЛИЗИРАНИ, НА ХАРТИЯ, С ДОГОВОР. Помага, вярвайте ми.
        Е, и пречи, не бъде ли своевременно свършено. Изстрадано, от първо лице.
        The Mumy is alive, do not care about it !!!

Коментар

• Инвеститор в IT

Здравейте група.
          С двама приятели имаме идея за подобряване на бизнес процеси в сферата на услугите чрез уеб платформа. Пазарът е с голям потенциал, но тъй като разработката и внедряването изискват сериозен ресурс потърсихме потенциален инвеститор, тъй като стартъп фондовете нямат програми към момента.
          Имаме интерес от чуждестранен инвеститор с български корени, но..
          Ние сме софтуерни инженери, а не икономисти.
          Въпросът на темата ми всъщност е, какво следва да бъде на теория разпределението на инвеститора и нашето като носител на идеята в бъдещо дружество?
          И каква правна форма се очаква да е най-подходяща за тази цел.
          Благодаря, ако някой отдели малко време, като съм готов да отговоря и на допълнителни въпроси, които да изяснят запитването.
          П.П. Препоръчаха ни бизнес консултант, но цените за услугата са високи, спрямо настоящото ни финансово състояние и предвид бъдещите очаквани разходи.
          Благодаря на всички отзовали се!
        Working...
        X