If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...
Tutankhamon
Благодаря за инфото. Честно и справедливо ми се струват твоите идеи, но оценката капитал към ноу-хоу ми липсва...
Моля, радвам се, ако съм помогнал. Оценката сигурно ще може и сами да си я направите. Налага се, ако търсите външно финансиране.
- А, дадеш ли нещо на Импотех, хубаво е предварително да застраховаш. Има защо.
Здравейте група.
С двама приятели имаме идея за подобряване на бизнес процеси в сферата на услугите чрез уеб платформа. Пазарът е с голям потенциал, но тъй като разработката и внедряването изискват сериозен ресурс потърсихме потенциален инвеститор, тъй като стартъп фондовете нямат програми към момента.
Имаме интерес от чуждестранен инвеститор с български корени, но..
Ние сме софтуерни инженери, а не икономисти.
Въпросът на темата ми всъщност е, какво следва да бъде на теория разпределението на инвеститора и нашето като носител на идеята в бъдещо дружество?
И каква правна форма се очаква да е най-подходяща за тази цел.
Благодаря, ако някой отдели малко време, като съм готов да отговоря и на допълнителни въпроси, които да изяснят запитването.
П.П. Препоръчаха ни бизнес консултант, но цените за услугата са високи, спрямо настоящото ни финансово състояние и предвид бъдещите очаквани разходи.
Благодаря на всички отзовали се!
Оптимално, предвид процедурни улеснения, налични финанси, изискуеми капитални прагове, гъвкавост при регулиране състава на предприятието и др. за вас, чини ми се, е ООД-то. Относно разпределението, инвеститорите ще искат толкова по-голям дял, колкото по-суров е продуктът/услугата ви и по-рисков бизнес-моделът ви. Първо и най-важно, обаче, е да постигнете категорично ясни и чисти отношения помежду си, ФОРМАЛИЗИРАНИ, НА ХАРТИЯ, С ДОГОВОР. Помага, вярвайте ми.
Е, и пречи, не бъде ли своевременно свършено. Изстрадано, от първо лице.
Здравейте група.
С двама приятели имаме идея за подобряване на бизнес процеси в сферата на услугите чрез уеб платформа. Пазарът е с голям потенциал, но тъй като разработката и внедряването изискват сериозен ресурс потърсихме потенциален инвеститор, тъй като стартъп фондовете нямат програми към момента.
Имаме интерес от чуждестранен инвеститор с български корени, но..
Ние сме софтуерни инженери, а не икономисти.
Въпросът на темата ми всъщност е, какво следва да бъде на теория разпределението на инвеститора и нашето като носител на идеята в бъдещо дружество?
И каква правна форма се очаква да е най-подходяща за тази цел.
Благодаря, ако някой отдели малко време, като съм готов да отговоря и на допълнителни въпроси, които да изяснят запитването.
П.П. Препоръчаха ни бизнес консултант, но цените за услугата са високи, спрямо настоящото ни финансово състояние и предвид бъдещите очаквани разходи.
Благодаря на всички отзовали се!
Коментар