IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Swiscoin the next Bitcoin

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
    Тия дори ги няма в coinmarketcap, сам си прави изводите. Изглеждат ми като някакви абсолютни измисленяци.

Ако се интересуваш от криптовалути, погледни топ 10 и си избери няколко (без Ripple).
    Май е време и ние да измишльотим някоя лайно валута да речем лайнокон.Щом има
    глупаци да купуват що не .Като обезпечение ще ползваме наличието на кенефи пълни
    по цял свят.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
      избери си вика няколко от топ 10 етката криптовалути .. май най-накрая всеки ше почне да си издава собствена валута ......
      Идеята не е за изхвърляне, обаче ще трябва да им се осигурят всички функционалности:
      1. Среда за обмен - включително надеждност, анонимност и неповторяемост
      2. Единица мярка за отчетност
      3. Съхранение на стойност - което е най-трудното. 'Proof of work' не е съхранение на стойност.
      Ако си тръгнал да правиш собствена крипто-валута най-добре е да я бекапираш с въглеродни емисии. Всички бягат от физическия свят, но физичелският свят е именно гаранцията, че каквото и да стане на борсата - няма да си капо.
      За електронна валута мноо-оото не ни достига - разработване на собствена операционна система, ползване на криптирани и защитени комуникации, алгоритми за кибер-защита и кибер-сигурност, опитна и теоретична постановка за кибер-анализ и т.н.
      Last edited by бай Промо; 10.03.2016, 15:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
        Тия дори ги няма в coinmarketcap, сам си прави изводите. Изглеждат ми като някакви абсолютни измисленяци.

Ако се интересуваш от криптовалути, погледни топ 10 и си избери няколко (без Ripple).
        мале мале мале и тая щуротия я сравняваха със златото и че и му викат и пари избери си вика няколко от топ 10 етката криптовалути .... че аз да не съм на пазара да избирам чушки

май най-накрая всеки ше почне да си издава собствена валута ......
        Last edited by michaelis12; 27.02.2016, 08:56.

Коментар

• Тия дори ги няма в coinmarketcap, сам си прави изводите. Изглеждат ми като някакви абсолютни измисленяци.

Коментар

• Щом има мрежов маркетинг....почти сигурно е капан за глупаци!
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
              .. Нарояването на криптовалути означава, само едно единствено нещо, а именно, че пазара не е готов да припознае една основна такава валута и да и отреди пазарен дял!
              https://coinmarketcap.com/currencies...-and-premined/

$6.5 млрд. си е прилично число.. и $62.5 млн. дневен оборот.

Коментар

• ...че даже се създават по един и същи модел
                Грешно!

...на този етап стартира чрез правилата на мрежовия маркетинг
                Подозрително!

...е на изключително ниска цена, а обещават голямо бъдеще
                Наивно!

...и стремежите им да бъдат следващия Bitcoin.
                Deja Vu!

Питам Ви какво мислите за криптовалутите и тези нови марки които излизат на пазара струва ли си човек да инвестира в тях.
                Има 3-4, в които си струва да сложиш някой лев - Bitcoin, Ethereum, Dash и може би Monero. Всичко друго е плява..

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
                  Какво се случва днес и какво е бъдещето на новите криптовалути който се роят, че даже се създават по един и същи модел....
                  Мой приятел ме запознава с нова криптовалута Swiscoin която на този етап стартира чрез правилата на мрежовия маркетинг и се питам дали да инвестирам понеже е на изключително ниска цена, а обещават голямо бъдеще и стремежите им да бъдат следващия Bitcoin.
                  Миналата година ми презентираха One Coin и като гледам едно към едно е със Swiscoin.....
                  Питам Ви какво мислите за криптовалутите и тези нови марки които излизат на пазара струва ли си човек да инвестира в тях за което Ви благодаря предварително
                  https://www.swiscoin.com
                  Криптовалутите са ала-бала. Сам казваш, че се нарояват една след друга! Днес може да вкараш 1000 $ в такава валута и след месец те са 20 000$, но въпроса е до колко това е правилна инвестиция и до колко късмет!

Нарояването на криптовалути означава, само едно единствено нещо, а именно, че пазара не е готов да припознае една основна такава валута и да и отреди пазарен дял! Замисли се какъв е пазара и употребата на подобна валута, за да се вкарат пари в нея, каква е нейната реална употреба и каква добавена стойност дава тя на използващите я! Ако някой купува нещо, само защото смята, че и други ще го купят, а след тях други, без значение от фундамент и реална стойност, това си е 100% чиста пирамида!

Една криптовалута би имала фундамент и може да се наложи, съответно да има и реална стойност, ако успее да завладее пазарен дял! Преди това да се случи всяка една криптовалута е понци схема на 98% и 2% реална стойност, ако все пак успееш да я размениш за нещо или да си купиш каквото и да било!

Коментар

• Swiscoin the next Bitcoin

Какво се случва днес и какво е бъдещето на новите криптовалути който се роят, че даже се създават по един и същи модел....
                    Мой приятел ме запознава с нова криптовалута Swiscoin която на този етап стартира чрез правилата на мрежовия маркетинг и се питам дали да инвестирам понеже е на изключително ниска цена, а обещават голямо бъдеще и стремежите им да бъдат следващия Bitcoin.
                    Миналата година ми презентираха One Coin и като гледам едно към едно е със Swiscoin.....
                    Питам Ви какво мислите за криптовалутите и тези нови марки които излизат на пазара струва ли си човек да инвестира в тях за което Ви благодаря предварително
                    https://www.swiscoin.com
                  Working...
                  X