IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Swiscoin the next Bitcoin

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В миналото пари са били стоки, като: сол, раковини, кокали, кожи, метазл и какво ли още не....какъв е проблемът да се доверим и на биткойните....засега когато не са масово припознати като платежно средство, си остават само един код, функция от намаляваща математическа прогресия....който иска, да вярва, който иска, не....и за мен са булшит, биг тайм, но има и не малко вярващи....

Коментар

• Мда,така си и знаех.
      Благодаря.
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• докато не схванете как да им разбиете кода - виртуалките си остават фантастика. нищо съществено, ден до пладне !!!!!
        заемете се с разбиването им. новогенерация и имитация. Виртуалките са ден до пладне, Вземете своето докле е време, Бягайте овреме!!!!!!Ч

Коментар

• Тия виртуални койни и тях ги удари инфлацията.Почнаха да се роят като мухи. Ежедневно бълват нови и нови виртуални койни, койнчета и схеми. Има ли още риби да кълват на такава стръв?
          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• hemilio, това е пирамида. Пирамиди колкото щеш - със и без участие на криптовалути. Изцяло пиар МЛМ история без никаква техническа обосновка. Как точно се 'копае', навсякъде пише само колко много щяла да спечели рибката. Оригиналната тема е https://bitcointalk.org/index.php?topic=1591181.60 . Мисля, че всякакъв коментар е излишен. Пари от пирамида вадят ли ви се? Щото на мен не. Не искам да си топя някои части в басейн с пирани гордо мислейки си че съм по-бърз от тях.

Коментар

• Сега почти година след последните оплюващи мнения,има вече реално спечелени и изтеглени пари от тази схема.
              Въпросът е трябва ли да се чака да стане по-масова,за добра ликвидност,или да не се изтърва момента,понеже цената расте постоянно.
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                какво какви са тея философии и есета с елементи на разсъждения дет си написал тука .
                Философията майка на всички науки - така че на ваше място не бих подценявал толкова философията.
                Идеята е, че без собствена операционна система, без собствена криптографска система за комуникации и трансакции и без елементарни познания по кибер-анализ в нищо не можеш да инвестираш, защото винаги ще бъдеш канарчето на заведението.
                И няма значение какво имат немците, французите, англичаните и хамериканците по въпроса - важното е ти какво имаш.
                Last edited by бай Промо; 11.03.2016, 07:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                  Май е време и ние да измишльотим някоя лайно валута да речем лайнокон.Щом има
                  глупаци да купуват що не .Като обезпечение ще ползваме наличието на кенефи пълни
                  по цял свят.
                  Трябват лайномети. Те ще генерират тия койнчета

Коментар

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
                    То това вече е факт и не виждам нищо лошо. Не всеки, но поне 0.1% от населението - хич не е лошо.

Фиксирането, че всичко трябва да има само една единствена опорна точка не е валидно в съвременния свят. Ако всички използват сребро, за валута - ти със златото ще бъдеш от губещата страна. Нека пуснем всеки да си прави валута, пък да видим после коя ще е успешна, коя по-малко и така.

А по отношение на конкретната валута цитирана тук - не виждам защо повдигате темата и правите реклама на поредната скам монета. Щом има замесен 'маркетинг' , очевидно се цели профит и то бРЪз )
                    тея дигиталните щуротии не ги пушим аз тва е за младите да джиткат там на сварка, защото инак и аз тряя да си копна кода и да джасна и аз една дигитална стотинка с моя лик - limited edition на няколко млн. Много ше е ценна да знаеш
                    Ше я кръстя - Гай Юлий Михалакий от Софияний .... и тиквата ше ми е опасана с кестени и тополи (щото такива имаме дома)
                    Last edited by michaelis12; 10.03.2016, 21:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнение
                      Идеята не е за изхвърляне, обаче ще трябва да им се осигурят всички функционалности:
                      1. Среда за обмен - включително надеждност, анонимност и неповторяемост
                      2. Единица мярка за отчетност
                      3. Съхранение на стойност - което е най-трудното. 'Proof of work' не е съхранение на стойност.
                      Ако си тръгнал да правиш собствена крипто-валута най-добре е да я бекапираш с въглеродни емисии. Всички бягат от физическия свят, но физичелският свят е именно гаранцията, че каквото и да стане на борсата - няма да си капо.
                      За електронна валута мноо-оото не ни достига - разработване на собствена операционна система, ползване на криптирани и защитени комуникации, алгоритми за кибер-защита и кибер-сигурност, опитна и теоретична постановка за кибер-анализ и т.н.
                      какво какви са тея философии и есета с елементи на разсъждения дет си написал тука

Коментар

• Както казва бай Китаец не ми хвали стока ,хвали ми пазар.Така като гледам балъци
                        да искаш така ,че не казвай кое става и кое не.

Коментар

Най-добре цената да се определя по облаците на небето.
                          Каквото и да си говорим, нямаме капацитета да правим крипто-валута.
                          Иначе идеята не е за изхвърляне.
                          1. Трябва да се направи анонимно интернет банкиране със силна финансова криптография (а не да се наема такова на комисионна).
                          2. Системата трябва да предоставя възможности за анонимно пазаруване, непроследимост ... и открити трансакции.
                          3. Да има групов блиндиран подпис.
                          4. Да има режим на отказ за случаите на двукратно харчене.
                          5. Да има доказателство за работа, а още по-добре доказателство за стойност.
                          6. Да ползва ултра-модерни комбинаторни алгоритми и комбинаторна оптимизация.
                          7. Да ползва криптографски силни (за съвременните изчислителни мощности) аргоритми.
                          8. Да има разработена уникална система за кръгов подпис.
                          9. ... може да и се сложи и един хаш-кеш щемпел за модерна защита на трансакциите.
                          Last edited by бай Промо; 10.03.2016, 17:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                            мале мале мале и тая щуротия я сравняваха със златото и че и му викат и пари избери си вика няколко от топ 10 етката криптовалути .... че аз да не съм на пазара да избирам чушки

май най-накрая всеки ше почне да си издава собствена валута ......
                            То това вече е факт и не виждам нищо лошо. Не всеки, но поне 0.1% от населението - хич не е лошо.

Фиксирането, че всичко трябва да има само една единствена опорна точка не е валидно в съвременния свят. Ако всички използват сребро, за валута - ти със златото ще бъдеш от губещата страна. Нека пуснем всеки да си прави валута, пък да видим после коя ще е успешна, коя по-малко и така.

А по отношение на конкретната валута цитирана тук - не виждам защо повдигате темата и правите реклама на поредната скам монета. Щом има замесен 'маркетинг' , очевидно се цели профит и то бРЪз )

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнение
                              Може, може, но ще трябва да бъде бекапирана с биогаз.
                              Най-добре цената да се определя по облаците на небето.Щом е слънчево и зрънчево
                              цената пада.Щом имаме купеста облачност цената расте,а при градушка или торнадо
                              направо експлоадира.

Коментар

Май е време и ние да измишльотим някоя лайно валута да речем лайнокойн.
                                Може, може, но ще трябва да бъде бекапирана с биогаз.

Коментар

Working...
                                X