IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Tова ще е следващия Alibaba - eBay - Amazon, но за недвижими имоти!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Прав сте...

    Наистина пропуск е от моя страна, че не знам за това, че имот.бг изисква плащане за обявите.

    Благодаря Ви за информацията...

    На глобално ниво, е много трудно да се наложи сайт само с 50 000 лв.

    А иначе за направата му, зависи какви познания има човек в уеб-изработките на такива или подобни платформи.

    Успех Ви пожелавам!

    Милиардерите на 21 век не се занимават с недвижимо имущество, а със софтуерни решения, така че едно такова уникално софтуерно решение за сайт за недвижими имоти, и според мен, е правилното решение.

    Инвестициите в Дигиталните Активи, днес, имат възможност да са 1000 пъти по-печеливши от инвестициите в Недвижимите Имоти.

    Доналд Тръмп Има 10 милиарда, а Собствениците на Facebook и Google по над 40 милиарда.

    Коментар


    • Уважаеми г-н.I
      Личи си ,че не сте запознат с бранша!
      imot.bg е платен! Лично аз плащам около 150лв. месечно за да публикувам обяви в в него! Цената е 0.50 лв. на обява на ден!!! Що се отнася до хубавите... сайтове на колеги, то това са най обикновени сайтове! Нищо ново и нищо различно!

      Но, тук аз говоря за съвсем различно нещо говоря за платформа а не просто за сайт... добре е да се прави разлика!
      Предполагам не очаквате тук публично да обява иновативните и евристични подходи които са плод на 20 годишния ми опит в тази сфера ?

      Но нека Ви предизвикам щом твърдите ,че познавате световните сайтове за имоти... бихте ли ми намерили сайт за имоти който да функционира на различен принцип от сайтовете за продажба на коли ?

      Дори работните мрежи на големи световни агенции като РЕМАКС са на принципа на "колите"! Това което аз ще направя е толкова иновативно в тази сфера, че всеки един брокер ще се закачи към него... да ще плаща АКО ИСКА... защото ще има и безплатна опция! Но функционалността която ще предлагам ще си струва месечен абонамент от 10 или 20 лв. !

      По данни на НСИ към 2011г. в българия над 20 000 човека се осигуряват като брокери, никой не знае колко са в действителност! Представете си ако моята система вземе дори само 30% от пазарния дял на imot.bg(сайт за коли!) и от тези 30% едва 50% плащат 10лв. месечен абонамент! Елементарната сметка показва, че това са 3000лв. на месец само от абонаментите... целта на продукта обаче е пазарен дял от 100% и не само в България! Платформата която искам да създам ще направи в бранша на имотите това което направи Гугъл в бранша на търсачките!

      С уважение
      Л.Станков
      www.moneyofthefuture.com

      Коментар


      • Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
        хм
        Платформа за недвижими имоти, която изисква платено членство, за да се публикуват обяви от брокери, не е нова идея. По света поне. За България, може би.

        Иначе, като гледам сайтовете за недвижими имоти в България, има крещяща нужда от такъв сайт, който да контролира обявите. Може би най-добрите сайтове, които изглеждат професионално (със хубави снимки) и що годе с приличен дизайн са:

        http://www.luximoti.bg/

        http://www.bulgarianproperties.bg

        Мисля, че са на една и съща фирма. И си личи че са професионалисти.

        Но се съмнявам брокерите в България да са съгласни да плащат за фотографи и платено членство, в сайт за недвижими имоти, за да могат да публикуват офертите си.

        Като погледне човек http://www.imot.bg/, веднага разбира, че човек трябва да е голям оптимист, за да направи сайт за брокери с платено членство.

        БЕЗПЛАТНОТО е като магнит за тълпата.

        Затова и сайтовете със съдържание в България са безплатни.

        Май само вестник Капитал изискват платен абонамент...Макар, че това е бъдещето, ако искаме качествено съдържание.

        Качествената журналистика е скъпо нещо.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от allximika Разгледай мнение
          ...че самите брокери ще захранят базата данни с оферти, докато си плащат абонамент за да я използват!В последствие... клиентите на платформата ще се окажат в ситуация в която не само трябва да си плащат за да могат да продават през нея, но ще трябва да си плащат и за да могат да купуват през нея...
          хм

          Коментар


          • Tова ще е следващия Alibaba - eBay - Amazon, но за недвижими имоти!

            От доста време обмислям да предложа за финансирате мой комерсиален проект. Аз съм единак и подобни крачки са трудни за мен... Проблемът е ,че минава много време и сам не мога, a се страхувам да не ме изпревари някой.
            Бизнеса е свързан с онлайн платформа която да замести професията - брокер на недвижими имоти! Уникалното в платформата, освен нейната вградена иновация е, че самите брокери ще захранят базата данни с оферти, докато си плащат абонамент за да я използват!В последствие... клиентите на платформата ще се окажат в ситуация в която не само трябва да си плащат за да могат да продават през нея, но ще трябва да си плащат и за да могат да купуват през нея! Това е еволюция в онлайн търговията на недвижими имоти...! Самият Аз съм на 35 години а първият си оглед извърших още когато бях на 15! Познавам професията по добре от почти всеки друг в този бранш... и напълно осъзнавам колко излишна е тя! Аз лично се определям като имотен медиатор...! Капацитета на платформата която искам да създам е огромен и абсолютно реален, това ще е следващия Alibaba - eBay - Amazon, но за недвижими имоти! Не подценявайте думите ми, защото един ден ще съжалявате ,че не сте инвестирали в мен! Член съм на МЕНСА и съм работодател от 18 години... никога не съм получавал заплата през живота си... това би следвало да е достатъчно сериозна препоръка за инвестиране в проектът ми! Ако все още имате съмнения относно потенциала на моята мисъл ще ви препоръчам да прочетете теорията ми за нов начин на функциониране на икономиката(линка по долу). Знам ,че това което ще прочетете ще ви дойде в повече, но хващам бас с всеки един от вас(бизнес ангели) ,че не можете да намерите човек който ще оспори теорията ми с икономически факти!

            Нека желаещите да се свържат с мен! Продавам общо 40% дялово участие с условие, че когато получите 1000% от направената инвестиция се задължавате да ми продадете 50% от дяловете си на номинална цена!
            Търсената инвестиция е от 50 000лв. до 100 000лв. и тя зависи от решението дали ще стартираме платформата само за България или ще е ориентирана към Европейските и най-вече Руски и световни пазари!

            С уважение
            Любомир Станков
            0877865518
            allximika@gmail.com
            Last edited by Amsterdamm; 20.11.2015, 21:24.
            www.moneyofthefuture.com
          Working...
          X