Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акции
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеЩе ти е*а и мачовете и залагането Днес Ювентус преебаха половин Европа с 92 мин. Кви 20 хилки на мачове бе. От залагане НЕ се печели. А 20 бона може да сложиш само в Азия. Тук опитай с малко по големи залози и ще видиш какво ще се случи
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеКато проимам 20 000 хиляди да залагам ще ти кажа как е .
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеКак е комара с мачове те
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеМай по-добре да не замислям такива работи.Много е трудно да имам капитал от 500 000.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеМай по-добре да не замислям такива работи.Много е трудно да имам капитал от 500 000.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеИмаш предвид да създадеш АДСИЦ ли? Защо не, но има някои изисквания според закона, конкретно мин капитал от 500,000, който да бъде увеличен с поне 30% при листването и поне 30% от капитала да се държи от институционални инвеститори. Също ще трябва да разпределяш поне 90% от печалбата за дивидент всяка година.
Не е толкова трудно, това е колкото 7-8 добри апартамента в София. Друг е въпроса колко си заслужава с минимума. Препоръчвам тази статия:
http://www.capital.bg/biznes/finansi...lema_za_adsic/
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеЗдравейте, възможно ли е ако си направя фирма за имоти- да продавам имоти , да си регна фирмата и фирмата ми да има акции както софарма има??? Смисъл да печеля от тия акции аз.
Не е толкова трудно, това е колкото 7-8 добри апартамента в София. Друг е въпроса колко си заслужава с минимума. Препоръчвам тази статия:
http://www.capital.bg/biznes/finansi...lema_za_adsic/destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеЗдравейте, възможно ли е ако си направя фирма за имоти- да продавам имоти , да си регна фирмата и фирмата ми да има акции както софарма има??? Смисъл да печеля от тия акции аз.“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеЗдравейте, възможно ли е ако си направя фирма за имоти- да продавам имоти , да си регна фирмата и фирмата ми да има акции както софарма има??? Смисъл да печеля от тия акции аз.
Коментар
-
Акции
Здравейте, възможно ли е ако си направя фирма за имоти- да продавам имоти , да си регна фирмата и фирмата ми да има акции както софарма има??? Смисъл да печеля от тия акции аз.Last edited by fearlessss8; 23.09.2015, 06:24.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар